Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cocalarii de langa noi....

KAROLOKW

Postări Recomandate

Re: Cocalarii de langa noi....

Ati inteles gresit!

Ala cu drona, filma un clip publicitar, pt un club. Asa se explica prezenta lui pe plaja, cand l-a surpris pe "cocalar".

Ala cu Defender-ul, nu avea nici o treaba cu clip-ul!

:h5 :tk pentru clarificari

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ati inteles gresit!

Ala cu drona, filma un clip publicitar, pt un club. Asa se explica prezenta lui pe plaja, cand l-a surpris pe "cocalar".

Ala cu Defender-ul, nu avea nici o treaba cu clip-ul!

Tot e bine ca ala cu drona avea autorizatie s-o ridice de la sol si nu pateste nimic !

Da` de ce ai pus ghilimele cocalarului ?

Sau sunt cocalari veritabili doar aia cu un anumit sticker pe masina ? Mai tii minte....? :ha:

Link spre comentariu

Tot e bine ca ala cu drona avea autorizatie s-o ridice de la sol si nu pateste nimic !

Din cate stiu, aia de la Claboo, sunt destul de profi. Nu cred ca ar fi ridicat drona fara autorizatie.

Da` de ce ai pus ghilimele cocalarului ?

Ghilimelele, au fost puse acolo pt ca poate este, poate nu este cocalar. Poate a reactionat pe fondul unui impuls de moment.

Nu ma intelege gresit, nu-i iau apararea. A comis-o, sa plateasca!

Sa-ti aduc aminte de stirea de acum 2 ani, de la Vadu? Nu TOTI erau cocalari, dar au facut o greseala si au vrut sa dea bine pe sticla. Rezultatul, a fost exact invers. Atunci, toata lumea (de pe forum), a sarit pe aia de la PRO, ca aia i-au pus sa se dea cu masinile pe plaja.

Sau sunt cocalari veritabili doar aia cu un anumit sticker pe masina ? Mai tii minte....? :ha:

Nu raspund la provocari :grin:

Editat de Busu4x4

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

pai si aia de la klaboo/clabuci s-au dus cu filmarea la politie intai sa vada despre ce este vorba, poate avea omul autorizatie si filma si el un clip, si pe urma la TV sau intai la TV sa isi faca reclama si pe la politie nu prea au dat, unde e plangerea facuta si raspunsul politiei cu data inainte sa ajunga filmarea in presa? :wink:

fordule, iar bagi batul prin gard. :sp unde e casa ta acum, ce era inainte? hai sa o daramam si sa punem copaci. :grin:

drumurile prin munti sunt vechi dinainte sa te nasti, a stat bine mersi natura. marii dusmani sunt taierile ilegale (care mai croiesc si "drumuri" noi, dupa unele o mai ia si versantul la vale.), pasunatul excesiv si ilegal (sunt din ce in ce mai multe stane cu 500-1000 oi, arata pasunea montana ca o p***, si ei mai vor si sa pasuneze si non-stop, plus ca intra si cu oile in padure sau rezervatii fara stres), urbanizarea (cum arata zona dinspre zarnesti plaiul foii si cum arata acum, deh suntem din ce in ce mai multi) si vanatoarea. adica $$$.

ca x sau y din prostie mai ara nitel cu simexi sunt lucruri marunte fata de raul ala mare, care se pot corecta usor. daca tai copaci iti iei amenda mai mica decat si-a luat ala cu LR-ul. dar deh, asa e "legea".

toate astea cu rezervatiile nu sunt lucruri rele, dar pana la urma e vorba si aici de $$$. ca se dau fonduri, de la ue, de la...

sa protejeze flori, animale, etc. protejeaza floarea x plantand copacul y si primeste cateva sute de mii de euro. si planteaza puieti de 10 bani (d-aia de cativa cm), de cateva mii de euro si restul banilor unde sunt ? chiar azi m-am uitat la un panou cu fonduri UE de vreun milion de euro si asemenea plantari/protejari.

cu cat e suprafata mai mare si sunt protejate mai multe cu atat mai multi $$$. restrictiile sunt doar pt protejarea a ceea ce a cam devenit un mic business pt unii.

de intrat cu masina intr-o rezervatie am intrat si eu odata. sa strang gunoi. i-am zis paznicului ca ma duc si aia a fost.

sambata trecuta am pozat si eu pe unul cu un duster modificat si cu atibilde in rezervatia lempes. m-am gandit sa il pun pe net, dar acolo mereu intra masini, inclusiv turisme. el doar sarea in ochi, ca era si putin gigi ambalatu' (poate era de la lipsa reductorului :grin:)

Link spre comentariu

Gata! Stati linistiti s-a aflat, nu e vorba de un cocalar ci de un erou national decorat care ne-a salvat de o invazie ruseasca

http://www.timesnewroman.ro/life-death/incident-international-un-cocalar-roman-a-intrat-cu-bmw-ul-in-mare-si-a-izbit-un-submarin-rusesc

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu

Gata! Stati linistiti s-a aflat, nu e vorba de un cocalar ci de un erou national decorat care ne-a salvat de o invazie ruseasca

http://www.timesnewroman.ro/life-death/incident-international-un-cocalar-roman-a-intrat-cu-bmw-ul-in-mare-si-a-izbit-un-submarin-rusesc

cea mai tare stire:):):)

o fi si James Bond asta roman :)

?:)

Link spre comentariu

cea mai tare stire:):):)

o fi si James Bond asta roman :)

?:)

... de fapt era vb de un nepot aL lui Hitler care s-a razbunat putin pe Rusi, ca din cauza lor s-a dus pe copca cel de-al 3-lea Reich, iar masina a fost "sponsorizare" din partea familiei Quandt ( nu de alta dar bunicuta Quandt nu a fost decat nevasta lui Goebbels, iar nasul nu a fost altul decat Adolf Hitler ).

... iar cu Iohannis sa fim cinstiti, are numai masini BMW la presedentie :D

uitati articolul aici: http://www.4tuning.ro/istorie-auto/trecutul-negru-al-marcii-bmw-50-000-de-sclavi-si-pluton-de-executie-in-fabrici-pe-timp-de-razboi-29896.html

Editat de Astral

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

• 8 luni mai târziu...

Cand esti indreptatit sa parchezi pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilitati ?

Cand e parcarea goala si atunci o persoana cu dizabilitati poate parca si in alta parte sau atunci cand e parcarea plina si acolo sunt singurele locuri libere ?

835475109_20170127_091311(Custom).thumb.jpg.1708febcb935155b17cd4103c632501c.jpg 745477130_20170127_091318(Custom).thumb.jpg.fca521c0e20f9447c58ceb3f687d8456.jpg

(Parcarea Mr.Bricolage-M.Bravu, 27.01.17)

Link spre comentariu

Nu iau apararea cocalarilor insa mie mi se par prost facute parcarile, in sensul ca au foarte multe locuri pentru persoane cu dizabilitati, fata de numarul de soferi cu dizabilitati. Eu personal in 20 de ani de sofat nu am vazut niciodata soferi cu dizabilitati...."Handicapati", in schimb,...foarte multi.

Editat de georgei23
Link spre comentariu

:) la fel de correct este si sa dai 10 lei la paznicul de la carefour baneasa ca ai panamera sau cayen si vrei sa parchezi aproape de intrare sa nu iti uzi papuceii de panzica si camasa mulata??

si ghici?:) unde parcheaza? pe locul de persoana cu dizabilitati...

Link spre comentariu

înțeleg luările de opinie în acest sens, și sunt de acord cu ele, dar:

- nu înteleg lipsa mașinilor pentru oamenii cu handicap

- nu înteleg lipsa facilitătilor publice pentru oamenii cu handicap care nu-și pot permite mașini cu care să meargă la mall: rampe, trotuare, autobuze, acces la metrou etc

eu cred că lucrurile trebuiesc făcute pe rând, la timpul lor

- umplem parcările publice de semne dar nu rezolvăm parcările de reședință

- înainte să ne văităm că românii au veceul în fundul curții, hai să facem rețele de canalizare

- vrem reciclare selectivă dar auncăm gunoiul amestecat la un singur tomberon

-vrem democrație dar nu mergem la vot

și exemplele pot continua...

:wink:

Link spre comentariu

Nu iau apararea cocalarilor insa mie mi se par prost facute parcarile, in sensul ca au foarte multe locuri pentru persoane cu dizabilitati, fata de numarul de soferi cu dizabilitati. Eu personal in 20 de ani de sofat nu am vazut niciodata soferi cu dizabilitati...."Handicapati", in schimb,...foarte multi.

Te obliga legea la un procent (nu mai stiu exact cat) din numarul total al locurilor.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Te obliga legea la un procent (nu mai stiu exact cat) din numarul total al locurilor.

Da, stiu ca asa este....dar asta nu ma retine sa imi dau cu parerea ca legea poate nu e buna, din moment ce sunt atatea locuri pentru persoane cu dizabilitati si atat de putine persoane cu dizabilitati la volan sau in masini...

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare