Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Troliu manual 2t si 4t

aztec

Postări Recomandate

Azi am vazut Bricostore pt prima data, nu stiu daca pana acum aveau, dar acum am vazut.

Troliu manual de 2 tone si de 4 tone.

Cel putin asa scria pe ele. Adica pe eticheta.

Daca sunt bune de ceva, nu stiu. Am intrebat de lungimea cablului si am inteles ca undeva intre 2-3 metri, nu era sigur. Nu stiu daca sunt bune de scos masina din rahat la o adica. Insa pretul e imbatabil.

Las poza la rezolutie maxima pt a se vedea pretul cat si aparatul cat mai bine pt o evaluare sumara.

Nu dati cu pietre, poate fi o jucarie si bun eventual de ridicat motorul sau roata.. insa...

http://img151.imageshack.us/img151/2196/troliumanualks3.jpg

http://img151.imageshack.us/img151/troliumanualks3.jpg/1/w1224.png

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Troliu manual 2t si 2t

eu zic ca e model 4t, nu tine nici 400 kg la sigur...

ai avea curaj sa te lasi pe el sa atarni de la etajul 10???

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Re: Troliu manual 2t si 4t

eu am cumparat ceva asemanator din germani si m-a costat aprox 30 euro.de 2 tone,dar este mult mai robust decat cel din imagine.lungimea cablului este de 1.6m.ce pot spune este ca l-am folosit cand am schimbat suspensia la samurai pe fata si l-am ridicat de la pamant fara probleme.

Link spre comentariu

Am folosit o data unul similar, insa construit artizanal dupa metoda ruseasca. Adica balsoi. Si am recuperat de doua ori masina de 2 tone din rahat, o data din rahat gros tare, statea pe burta, cu rotile suspendate in mocirla... harletz si troliu manual si a iesit...

Insa alea la super pret nu par sa aiba si super calitate... eu personal nu mi-as lua.

Link spre comentariu

Si eu zic la fel. Am avut unul, e bun prin garaj, de ridicat greutati de 2-300kg. La dezpotmolit o data ca de ex la o masina de teren de 2.5 tone se recomanda, cel putin la electric, sa fie cotat winciul la 2-3x greutatea, pe urma ca are foarte putin cablu (fata de 20m cit are un troliu tip Tirfor), si in cele din urma calitatea executiei: eu nu asi avea curaj sa ma plimb in jurul a 2.5 tone de masina sustinuta de asa ceva. Pe de alta parte, e mai bun decit nimic, dar poate fi periculos. Mai mult ca sigur greutatea e cotata pentru a trage pe asfalt 4 tone cu roti umflate la 3 atm! :ha:

Am vazut insa variante artizanale pe masini vechi, contrcuite solid si in care poti folosi o ranga lunga ca pirghie. Plus tambur pe care incape o gramade de cablu - mai degraba asi confectiona si folosi asa ceva.

Cind uitam sa ne jucam incepem sa imbatrinim...
Link spre comentariu

Am vazut insa variante artizanale pe masini vechi, contrcuite solid si in care poti folosi o ranga lunga ca pirghie. Plus tambur pe care incape o gramade de cablu - mai degraba asi confectiona si folosi asa ceva.

exact asa am avut noi si a mers super... dar daca te uitai la el sigur aveai incredere! Ma uit la alea din Bricostore... si... imi da cu virgula!

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

eu am cumpart un asemenea troliu si dupa ce am tras cu el prima masina mai bine infipta in pamant a cedat. Dupa ce l-am desfacut si l-am sudat la loc vreau sa va spun ca se comporta binishor... adica te ajuta la nevoie din fata, spate si laterale. Eu sunt multumit de el. Sunt convins ca exista s alte variante mai bune dar pretul lui raportat la calitate este excelent.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare