ZULU Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Cum ar fi daca o astfel de inventie va fi implementata masinilor 4x4? https://www.youtube.com/watch?v=CF2ihDsn8kw https://www.youtube.com/watch?v=5OHqHRs3kM0 ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Mai 10, 2016 Partajează Postat Mai 10, 2016 Re: The wall-climbing robot called VertiGo interesanta ideea. in natura se cunosc cazuri functionale (soparla geko). respect, bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Re: The wall-climbing robot called VertiGo Cum ar fi daca o astfel de inventie va fi implementata masinilor 4x4? Cum ar fi, nu cred ca vom sti, pentru ca pana vor inventa ei "ventilatoarele" alea care sa duca 1,5-3 tone cat are o masina de teren, se vor aplica tehnologiile care au la baza gravitatia, despre care am inteles ca cercetarile sunt deja destul de avansate. Treaba asta va schimba multe, inclusiv mijloacele de transport. Chiar si in offroad. :) Cu siguranta offroadul nu va mai avea acelasi farmec, dar eficienta deplasarii va fi maxima, si probabil asta va conta mai mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ZULU Postat Mai 11, 2016 Autor Partajează Postat Mai 11, 2016 Re: The wall-climbing robot called VertiGo Cum ar fi, nu cred ca vom sti, pentru ca pana vor inventa ei "ventilatoarele" alea care sa duca 1,5-3 tone cat are o masina de teren, se vor aplica tehnologiile care au la baza gravitatia, despre care am inteles ca cercetarile sunt deja destul de avansate. Treaba asta va schimba multe, inclusiv mijloacele de transport. Chiar si in offroad. :) Cu siguranta offroadul nu va mai avea acelasi farmec, dar eficienta deplasarii va fi maxima, si probabil asta va conta mai mult. Probabil că nu vom vedea așa ceva niciodată dar mă gândesc că americanii pasionați de Rock Crawling, care dispun de resurse financiare imense, vor încerca această aplicație, desigur la o scară ajustată mașinilor, pentru a genera o forță necesară și suficientă doar pentru momentele critice, forță care ar împiedica răsturnarea monștrilor folosiți la cățărare. ZULU 44 Africa TOYOTA Land Cruiser - Nothing to prove! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 Re: The wall-climbing robot called VertiGo Adevarat ca la Rock Crawling in unele moment un "ajutor" de felul asta ar face diferenta intre rasturnare si mentinerea pozitiei. Musai cu un copilot la butoane. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Mai 11, 2016 Partajează Postat Mai 11, 2016 (editat) Re: The wall-climbing robot called VertiGo foarte interesant , dar ei au o macheta, de aci si pana la o chestie in care sa incapa pasageri e un pic de drum, nu mai punem la socoteala greutatea motoarelor, ce mai , f interesanta viziune. TOTUSI nu as dorii sa fie pusa in practica vreo data pe o masina de teren. As fi super dezamagit sa pot merge cu masina pe unde azi ma catar cu coarda. Sper sa nu se realizeze , doar o opinie , nu sariti pe mine. Editat Mai 11, 2016 de Irod Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate