Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

freelander td4-automat - probleme turatie motor

bunaziua

Postări Recomandate

am facut revizia acum 2 zile, si se intampla ceva ciudat: intre 40/60km/h raman fara pedala nu trece de 2300/3000ture nu se tureaza , dar pentru perioada scurta gen 4-5 secunde apoi schimba viteza si merge...iar masina smuceste...cand nu se tureaza. pana sa fac revizia mergea fara probleme

ps: am verificat furtunele... nu sunt slabite... traseele egr

Editat de bunaziua
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: freelander td4-automat - probleme turatie motor

Am avut aceleași simptome, care au dispărut o data cu schimbarea locului de unde alimentam.....

.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....

Link spre comentariu

am facut revizia acum 2 zile, si se intampla ceva ciudat: intre 40/60km/h raman fara pedala nu trece de 2300/3000ture nu se tureaza , dar pentru perioada scurta gen 4-5 secunde apoi schimba viteza si merge...iar masina smuceste...cand nu se tureaza. pana sa fac revizia mergea fara probleme

ps: am verificat furtunele... nu sunt slabite... traseele egr

Smucitura nu e de la revizia la motor, este vb de cutia de viteze. Cand a fost facuta revizia la cv automata? Cati km are masina?

Editat de Yooo
Link spre comentariu

Smucitura nu e de la revizia la motor, este vb de cutia de viteze. Cand a fost facuta revizia la cv automata? Cati km are masina?

am schimbat uleiul in cutia de viteze acum 30.000 km... masina are acum 190.000 km ... chestia este k imediat dupa ce am facut revizia la motor au aparut aceste simptome

ps: sa aibe debitmetru vreo legatura? .. desfac mufa si merg fara el sa vad cum se comporta...

stiu pe cineva de merge fara mufa la debitmetru de 1 an de zile... ce se poate intampla?

Editat de bunaziua
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare