Noroila Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Salutare tuturor, de ceva vreme tot caut sa cumpar o vitara 2.0 scurta si am dat peste asta http://olx.ro/oferta/suzuki-vitara-ID3IuDp.html#63554e55f9 Oferta pare buna, dar pentru ce ofera pretul mi se pare suspect de mic. As dori sa stiu daca cunoaste cineva masina sau daca merita cumparata pentru plimbari la munte si iesiri mai extreme in weekend. Multumesc! p.s. sper ca e topicul bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian Irimescu Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cunoaste cineva masina? Orice masina vrei sa cumperi, trebuie sa o vezi.. In anunt se zice ca e pregatita in Germania.. cine poate sa o stie? Luaz 969, Aro 244, L200 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian O Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cunoaste cineva masina? Am fost si am vazut -o eu anul trecut.Mie personal mi-a placut .Are multe modificari si sunt trecute in carte.Sta bine si la capitolul rugina Sunt multi bani investiti in masina.La mine era vorba de un schimb si pana la urma nu ne-am inteles.Masina merita banii ,zic eu dar trebuie vazut exact cat e taxa., Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noroila Postat Mai 16, 2016 Autor Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cunoaste cineva masina? Multumesc pentru raspuns. La fosta mea vitara 2.0 a fost cam 800 euro taxa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Adrian O Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Re: Cunoaste cineva masina? N-ai pentru ce.Tot 800 zicea si proprietarul ca e . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Re: Cunoaste cineva masina? daca este vorba de aceesi persoana Nicu(se ocupa cu asa ceva)are cont pe un alt site trebuie sa stii sa verifici o masina ca asta! roaga un coleg din Valcea sa-ti dea o mana de ajutor sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Noroila Postat Mai 18, 2016 Autor Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Cunoaste cineva masina? Am vorbit cu cineva care o cunoaste. Concluzia e dezamagitoare, masina rupe diferentialul fata foarte usor la o iesire mai dura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Mai 18, 2016 Partajează Postat Mai 18, 2016 Re: Cunoaste cineva masina? Suspect cine ti-a spus treaba asta, deoarece. In poza masina are punte rigida. Daca puntea respectiva este D44 cum zice in anunt, este punte care vine de pe Jeep, posibil o generatie mai veche, dar totusi. In zilele actuale, D44 vine doar pe Jeep Wrangler JK Rubicon, care, cu ceva modificari de rapoarte, acea punte poate duce usor roti de 33, 35 daca nu esti cu talpa grea. Faptul ca cineva ti-a spus da rupe foarte usor fata, inseamna ca ori facea referire la configuratia standard a masinii, care inseamna grup de aluminiu de Vitara. Daca rupe D44 la fiecare iesire mai grea, mie unu cam greu imi vine a crede, doar daca, are probleme mecanice in punte, atunci e alta poveste. Cum ziceau baietii, pana nu o vezi, si nu se uita cineva cu ceva experienta in materie de 4x4, nu poti sa iti dai cu parerea doar din poze. Daca nu ma insel colegul TyH_vl parca o avea la vanzare, sau....? Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate