Isuzu Rider Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Ma intitulez Florian si am un (o) Isuzu :twisted: si culmea mai nsi merge :P, Asta's eu si cu catirul meu intr-o locatie selecta 8) Daca va intereseaza ..., va spun cum se ajunge ACOLO! Hell is my Paradise Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 bine ai venit. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Bine ai venit !... :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ekkakon Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Bine ai venit! :D http://www.emergency.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Bun venit printre noi! :D Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iunie 24, 2007 Partajează Postat Iunie 24, 2007 Bine ai venit! :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nr. 150 Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Re: Isuzu Rider is here Asta's eu si cu catirul meu intr-o locatie selecta Ferice de tine! Acolo unde maÅŸinile nu mai pot merge tu poÅ£i scoate catârul de sub capotă ÅŸi-Å£i continui drumul :D . Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 bine ai venit ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate