Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Distributie fara axa cu came

giorgel

Postări Recomandate

Re: Distributie fara axa cu came

O sa fie o idee care trebuie sa isi dovedeasca fiabilitatea in timp, si cum altfel decat sa fie supusa exploatarii. Mi se pare mai sigura, cu un control mai exact valve comandate electronic decat vacumatic sau in presiune. La benzinare, la turatii mari, se preteaza electronic deoarece se stie ca viteza de reactie a electronici este net superioara celei pneumatice/vacumatice. La diesel cred ca se poate folosi ambele solutii. Dar, cum am mai zis, ar trebui sa isi dovedeasca fiabilitatea in timp, diversitatea si aplicabilitatea e fara limite ( modificare de timpi de inchis/deschis, functionarea in 2-4-6 toti cilindri etc.)

Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 .

symy139@yahoo.com

0766718187 - Service 4x4 Iasi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai na ... 10-15% castigul de putere bruta ( nu castigul net ca mai sunt si alte consumuri , ele alea nu merg gratis ) nu-i de neglijat . Cel mai important ar fi posibilitatile superioare de control , fapt care duce competitia la alt nivel decat ce exista acum nu mai concureaza mecanica mult simplificata ci bataia e de fapt e intre softuri . Atunci sa te tii cu mecanicii IT ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

cu chestia asta ( si cu soft aferent pentru injectoare )nu se poate implementa si functionarea doar a parte din cilindrii ? gen din 10-12 sa mearga doar 4 la semafor :ha: sau in mod economic

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare