Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

alegere microbuz/autoutilitara

RETI

Postări Recomandate

Vreau sa cumpar o autoutilitara /micorbuz, cum ar fi tranzit, renault ,opel vivaro....poate sa fie si Sprinter .mic.

Exclus vito sau hyunday ,reanualt espace sau genul asta..

Sa si poate trage o remorca de 2 tone fara sa gafaie pe serpentina.

Care aveti experienta in astfel de masini please un sfat.

Multumesc!

Editat de Astral

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: alegere microbuz/autoutilitara

Volskwagen Sharan, 1.9TDI, trage 2000 cu dispozitiv de franare si 750 fara dispozitiv de franare. Am vazut foarte multe cu platforma dupa ele. Dar probabil prea mic pentru ce vrei tu.

Sprinterul targe si el 2000kg (82 CP), probabil cu putere mai mare (129 CP) trage si mai mult. Foarte fiabile ca masini.

Editat de rdk84
Link spre comentariu

sprinter 313,316 din 2001-2006 este parerea mea,eu am 2 buc si intretinerea e o bagatela,vreo 1000e in reparatii in 250000km

Sunt de aceiasi parere,si eu am doua (de fapt unul ca celalalt a suferit un accident...caut caroserie)...fac in jur de 80.000 pe an si intretinerea e ieftina...la tabla stau prost totusi,au obiceiul sa rugineasca (ca orice Mercedes :grin:).

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Salut,

Si eu tot Sprinterul acela ti-l recomand...316-doar sa gasesti in stare bune-am avut unul care a facut extern pana la ~900.000km fara reparatii majore.

Am avut experiente neplacute cu opel vivaro 1.9, vw transporter 2.5+platforma.

Oricum, daca mergi mult cu remorca ar fi de preferat sa ai tractiune spate, parerea mea....

Eu acum o trag cu Vito 111 din 2007. Am facut si Spania de vreo 5 ori, fara probleme.

:cl

Suzuki Jimny

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare