Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

BFG MT KM2 - exfoliate ?

Pleampa

Postări Recomandate

Astazi am observat niste pete albe pe flancul exterior la doua din cele patru anvelope.

M-am uitat mai atent si este exfoliat un strat subtire in zona respectiva.

Trebuie sa ma ingrijoreze?

CATA6764.thumb.JPG.5a526a05e9310c1747b8c4cf46db333c.JPGCATA6765.thumb.JPG.44db50244361720d0edf50c5a5ed4850.JPG

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: BF Goodrich Mud Terrain T/A KM2 ?

Cred ca nu e nici un motiv de ingrijorare . O fi el muci la altele dar flancul de la MT e campion la grosime Pot doar sa-ti spun ca la mine e mult mai deteriorat flancul si asta de mai mult timp . De cateva ori le-am taiat si la taierile radiale cu minima afectare a cordului s-a putut petici pe interior ( cu petice profi radiale ) . Cu toate astea se tin bine , in viitor voi resapa carcasele de BFG MT special din considerente de durabilitate a carcasei . Am vazut prea multe alte anvelope cedand in mod ilogic ( ultimul m-a surprins cu o intepare intr-o piatra de forma unei linguri in centrul benzii de rulare ) , si doar din cauza ca sunt convins de durabilitatea lor le voi refolosi Nu caut performante extreme altele decat siguranta si durabilitatea , pentru toate celelalte voi incerca sa sa reduc pedala cand trebuie sau sa nu ma bag in hora daca nu ma tin ciubotele .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Re: BFG MT KM2 - exfoliate ?

da e normal , numa ca alea nu sunt exfolieri ci sunt ciupituri.

nu trebuie sa te ingrijorezi

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Re: BFG MT KM2 - exfoliate ?

Le am de 4 ani si am mers cu ele cca.4000km pe sosea si drum forestier.

Astazi le-am montat iar pe cele cu ciupituri le-am pus pe spate.

CATA6781c.thumb.JPG.f05e6e28039fdde714e648f89ccd9c55.JPG

Editat de Pleampa
S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare