marcel Postat Mai 23, 2016 Partajează Postat Mai 23, 2016 Nadragi cumparati de pe sportsdirect la juma de pret. Purtati de 2 ori (cu chiloti). Talie 92-98 cm, au elastic pe lateral. Lungime crac exterior 105 cm, interior 77 cm. Dotari: protectie solara, batistuta sters ochelari, buzunare cu fermoar (toate), material elastic. Imi sunt mult prea mari (am in talie 80 cm) si nu-mi bat capul cu returul in uk. Pret de achizitie 189 lei (transportul Uk-Ro nu-l mai pun), pret vanzare 94,5 lei. Mai multe despre nadragi gasiti aici: http://ro.sportsdirect.com/craghoppers-pro-trousers-mens-441347?colcode=44134703 Ghete incaltate odata. Luat nr. 42 la recomandarea priceputului vanzator. Fara ciorapi (aia de sunt inauntru pt. iarna), nu-i pot folosi. Imi sunt mult prea mari. Au trecut 30 de zile de vreo 42 de zile si nu mai am bonul. Nu vrea sa-i schimbe ... ffs. Pret cumparare 189 lei (coincidenta cu c), pret vinzare 94,5 lei. Tel: O729 67 321 8 sau PM I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Mai 24, 2016 Autor Partajează Postat Mai 24, 2016 Re: Vand nadragi si ghete guma la juma de pret Nadragii pleaca spre capitala. Au ramas ghetele de guma. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate