Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ajutor identificare reper si compatibilitate

Big.Ursu

Postări Recomandate

Am o mare rugaminte. Doresc sa identific urmatorul reper: Mercedes A 906 811 01 07.

La o prima cautare pe google, gasesc ca plasticul este de pe Mercedes Sprinter 3. Nu reusesc sa-mi dau seama insa unde este localizat si mai presus de atat, daca acest reper ar mai fi folosit si de alte masini. In caz afirmativ, as dori sa stiu care ar fi acele marci de masini.

Identificarea imi este necesara intrucat azi-noapte am fost trezit de catre vecini ca un dobitoc mi-a lovit masina (Patrolul) si a si fugit de la locul accidentului. Masina era parcata regulamentar. Imbecilul a oprit vreo 20 de metri mai incolo, sub copaci dupa care si-a continuat drumul, astfel ca nu exista vreun alt indiciu cu privire la marca masinii sau numarul de inmatriculare, culoare. Am recuperat mai multe bucati de plastic ce-i apartin cretinului, dar nu ma pot folosi de ele. Asta este singura piesa care-mi ofera un indiciu.

Am chemat Politia Rutiera azi-noapte, foarte operativi, dar m-au imbarbatat pe masura "sa nu va puneti sperante". Dis-de-dimineta, am fost la BPR si am declarat accidentul, mi-a fost eliberata autorizatia de reparatie, cu aceleasi incurajari. Banui ca nici la masina respectiva nu i-o fi fost prea bine din moment ce a "avortat" atatea plastice, si poate o fi nevoie sa se prezinte la vreun service....sau s-o duce la mecanicul de curte si o face pe barba lui. Prin identificare doresc ca macar sa ofer un indiciu in plus BPR care ii poate ajuta la identificare (daca s-o mai ocupa cineva de sesizarea mea).

Ca pagube: bulbarul smuls din cele 4 suruburi de prindere si facut franjuri, bara fata in stanga raschetata cu simt de raspundere, la fel si grila frontala. Sa nu uit de cutia cu releele de la troliu, care a sucombat. Cutia cu relee o rezolv maine prin amabilitatea lui @calinvas, care a fost foarte operativ si ii multumesc pe aceasta cale.

Multumesc.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ajutor identificare reper si compatibilitate

Daca e pe asa....a avut deranj pe la aripa, spoiler ...posibil si oglinda...suficient deranj incat un service corect sa refuze reparatia fara autorizatie de la politie....zic si eu....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Multumesc @plummer. Da, acesta este plasticul in cauza - aproape intact (lipseste un colt din el). Am reanalizat gramada de plastice de o mai am in masina (repere mari) si am mai gasit o bucata alba din partea din spate a rotii (bucata din bandou probabil) unde se desluseste iarasi sigla Mercedes, dar nu pot vedea serie sau numar.

Oricum este un pas inainte faptul ca pot limita posibilitatile doar la 2 marci - Mercedes sau VW. Pe la mine pe la bloc mai obisnuiesc pustanii sa sprijine masinile sa nu cada, inclusiv pe ale mele ... daca cumva in momentul ala se intampla sa fi fost careva acolo, ii puneau lumanarile...

NADS Fitted

Link spre comentariu

salut...daca ai plasticul de ce nu i-ai pus pe cei de la politie sa ia amprentele de pe el....sunt proaspete si ies bine...

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare