Lombrea Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Dupa ce ti-ai inundat masina de tot in rau...si ai adus-o acasa pe platforma...ce faci??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Re: Terios inundat O rasucesti 180 de grade cum iti este mai usor ca sa sa curga apa :wink: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 9, 2016 Partajează Postat Iunie 9, 2016 Re: Terios inundat O vinzi....te va costa grav sa o cureti si sa nu-ti mai puta inauntru a caine ud ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lombrea Postat Iunie 10, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2016 Re: Terios inundat Am acos din ea tot interiorul de la scau ne la mocheta. Sunt uscate si nu put. Apa era limpede in care m-am scufundat. Mijlocul drumului care trecea prin apa a fost spalat de ploile din ultima vreme. Ce am facut primul lucru am luat borna de pe baterie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Re: Terios inundat e mare deranj cu trecutul prin apa , este un topic special dedicat pentru povestea asta , se pot strica multe pe la masina si pe langa asta mai e partea cu interiorul. Chiar saptamanile trecute povesteam cu echipa cu care ies eu de povestea cu trecutul prin ape. Ma bate gandul ca in viitor sa renunt la mocheta pe jos si sa las tabla goala . Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) Re: Terios inundat Dupa ce ti-ai inundat masina de tot in rau...si ai adus-o acasa pe platforma...ce faci??? hVCtuJc1908 Editat Iunie 10, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Re: Terios inundat Am acos din ea tot interiorul de la scau ne la mocheta. Sunt uscate si nu put. Apa era limpede in care m-am scufundat. Mijlocul drumului care trecea prin apa a fost spalat de ploile din ultima vreme. Ce am facut primul lucru am luat borna de pe baterie. In spatiu deschis nu se simte mirosul, dar inauntru va fi altceva.... Si in piscina daca o scufundai, tot ar fi capatat un iz pentru ca in tapiserie si in buretele scaunului se acumuleaza transpiratie si praf. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) Re: Terios inundat Ce-ai cautat sa te scufunzi, ai zis ca merge cu 4x4 ? Pe la motor cum sta treaba? Acum fara misto cauta una bucata dezumidificator din ala electric sau daca nu gasesti ia un ceresit din ala la 30 si ceva de lei sau orice gasesti in magazine, baga dracia in masina inchide usa si asteapta sa mai traga din umezeala.Eu in turism am vreo 6 pachete din alea cu silicagel iarna nu se mai aburesc deloc geamurile. Editat Iunie 10, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 (editat) Re: Terios inundat e mare deranj cu trecutul prin apa , este un topic special dedicat pentru povestea asta , se pot strica multe pe la masina si pe langa asta mai e partea cu interiorul. Chiar saptamanile trecute povesteam cu echipa cu care ies eu de povestea cu trecutul prin ape. Ma bate gandul ca in viitor sa renunt la mocheta pe jos si sa las tabla goala . Asta am facut cand am luat masina, mocheta era putrezita, am vrut sa iau alta mocheta dar fiind masina de tavaleala am lasat tabla goala, pe podea are niste dopuri PRIN CARE la spalatorie baga baietii furtunul cu presiune mica si o spala frumos.Pun doar covorasele din cauciuc si cu ceva ziare sub ele :), nu mai pute nu se mai abureste asa rau in interior. Editat Iunie 10, 2016 de Astral Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 10, 2016 Partajează Postat Iunie 10, 2016 Re: Terios inundat O duci frumusel la o spalatorie profesionala sa o faca din nou umana . E bine sa intelegi de la inceput ca o vor tine mult timp pentru ca ar trebui sa scoata de pe ea cam tot ce ar tine apa sub ele - zboara mochete , scaune , bureti, spume si folii , masina se lasa cu unul-doua uscatoare in ea mai multe zile . Si nici ieftin nu-i , dar distractia costa ( sper ca-a meritat desi nu reusesc eu sa pricep ce sa-i ceri de la un Terios ca e cam e evident ca portocala nu-i cartof ) . Poti incerca sa faci reanimarea singur dar ma indoiesc ca vei obtine un rezultat prea bun . In orice caz vor apare probleme electrice datorita sarurilor si coroziunilor in punctele de contact . ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate