gabri3lll Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Salutare! Am și eu o nelămurire. Vreau sa cumpăr un disco 2 și am găsit ceva cu o suspensie cică HIDRAULICA în care se baga aer cu compresorul, din câte știu eu suspensia(de fabrica) e pneumatica cu perne de aer. Vânzătorul spune ca are niște cilindri de metalici în care se baga aer. Vreau sa stiu dacă exista așa ceva. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Eu din ce stiu nu a exixtat asa ceva pe discovery....doar sa gie un kit montat de el...cu se pune pe masinile sport... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Salutare! Am și eu o nelămurire. Vreau sa cumpăr un disco 2 și am găsit ceva cu o suspensie cică HIDRAULICA în care se baga aer cu compresorul, din câte știu eu suspensia(de fabrica) e pneumatica cu perne de aer. Vânzătorul spune ca are niște cilindri de metalici în care se baga aer. Vreau sa stiu dacă exista așa ceva. Multumesc In primul rand daca "baga aer cu compresorul" nu mai este hidraulica ci este pneumatica,la disco 2 din fabrica vine cu suspensie pneumatica( perna de aer + telescop ) pe spate si clasica ( arc elicoidal + telescop) pe fata,ce spune vanzatorul (cred ca habar nu are ce vinde ) este comanda hidraulica de la bara stabilizatoare care intradevar are 4 cilindri hidraulici tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Intru în ceata și mai mult:( comanda hidraulica de la bara stabilizatoare ce mai e și ce face? Ăla zice ca baga aer cu compresorul și se ridica garda la sol cu ajutorul cilindrilor . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Acesta e numărul de tel al vânzătorului, dacă îl poate lua cineva la întrebări ca poate mă dumiresc și eu. 0760733713 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Intru în ceata și mai mult:( comanda hidraulica de la bara stabilizatoare ce mai e și ce face? Ăla zice ca baga aer cu compresorul și se ridica garda la sol cu ajutorul cilindrilor . Am mai vazut si pe D2 in special la australieni montate aditional chestii din astea http://www.paddockspares.com/fox-shock-absorber-with-adj-remote-res-2-0-series-rear.html , o fi avand asa ceva , chestia cu hidraulica la bara stabilizatoare se numeste ACE, e sistemul asta http://www.landroverclub.net/Club/HTML/ace.htm , daca vrei sa te bagi la D2 citeste prima data aici http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover descarca un manual si apuca-te de citit de acum, daca nu le ai cu engleza o sa ai probleme NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Iunie 11, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 11, 2016 (editat) Multumesc pentru carti! Am văzut azi mașina, pierde ulei la servodirectie și nu mi-am dat seama pe unde curge exact, se schimba ușor simeringurile la caseta de direcție? Mă gândesc ca pe acolo curge sa va spun ce vreau sa fac cu masina: Sa ma duc sa-mi vizitez stupina in pastoral sa trag o rulota eventual o remorcuta si va spun asta deoarece am gasit si un RR din 2001 DSE cutie automata care imi cam face cu ochiul si nu stiu ce sa fac, ce sa aleg, disco2 si RR nu au acelas motor ? Editat Iunie 12, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Iunie 15, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 ceva pareri pro si contra disco 1 vs disco 2 se poate ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 ceva pareri pro si contra disco 1 vs disco 2 se poate ? Citeste cu atentie topicurile din sectiunea asta, vei gasi suficiente argumente, atat pro cat si contra, in functie de ce utilizare vei vrea sa dai masinii. Iar daca, dupa ce citesti, mai ai nedumeriri, vino cu intrebari punctuale. Deocamdata, zic eu, este suficient material de studiu. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Bună dimineata! În sfârșit mi-am achiziționat un disco td5 din 2000, cutie manuala, am și eu o nelămurire, se cam încinge maneta de la schimbătorul de viteze cu precădere când rulez în treapta a 5-a dar nu numai, din ce cauza? E posibil sa aibă lipsa ulei în cutie? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Orice e posibil, trebuie verificat urgent nivelul, eventual schimbat sa fie sigur ca e cel bun, pe plan local Ravenol MTF-2 75W80 e compatibil, nu altceva pe povestile vanzatorior, trebuie verificat si nivelul in cutia de transfer, acolo trebuie 75W90... cand iti cumperi masina SH macar uleiurile si filtrele trebuie puse noi sa stii o treaba. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Mulțumesc! Și la motor ce ulei? Și cât intra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Mulțumesc! Și la motor ce ulei? Și cât intra? Și în cutie cam cât ulei intra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Preferabil sa citesti asta http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover , descarca un RAVE care contine si D2 si apuca-te de citit cartea tehnica pt. ca altfel s-ar putea sa te coste, in motor ulei full sintetic 5W30/40 compatibil cu motoare PD(pumpe duse) la alegere, eu recomand Castrol Edge Turbo diesel 5W40 - 7,2 l si trebuie schimbare ambele filtre(ca are si unul rotativ langa turbina) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Sin în cutia de viteze cam cât ulei intra? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 In jur de 2.5l in cutia de viteze, 2l in cutia de transfer, 1.6l in grupuri(tot 75W90).... dar nu sunt dispus sa traduc cartea tehnica aici pe forum ... trebuie sa te implici :wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Gata Mulțumesc mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Sfat! Pe mașină am cauciucuri 255/55/18 arata bine cu ele dar.... Ce alta combinație pot folosi sa se mai înalte o idee, in alta ordine de idei ce cauciucuri sa-i pun, mașina va fi folosita pe drumuri neamenajate și sosea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Ar fi bine sa treci pe roti de 16, se comporta mult mai bine si pe alea poti merge cu 255/70/16 la 18 intra pe un calculator dimensiuni si alege ceva cu MAXIM 5% mai mare dar daca nu e remapata asta o sa afecteze puterea destul de mult. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Sau poti pune 235/70R16 - agreate de RAR pe langa 255/65R16, 215/75R16 si alea pe R18 ce le ai tu. Astea sunt dimensiuni pe care eu le am in CIV (mai putin alea pe R18 ca nu m-au interesat). De regula e bine sa ai roti cu talonul cat mai inalt daca intri si in teren cu ele. Eu de o luna am dat jos 255/65r16 si am pus 235/70r16. Sunt aproape la fel de late ca celelalte dar parca se misca masina mult mai bine cu ele, mie cel putin imi plac mai mult, se simte in volan la viraje cel putin. Bine, am dat jos rotile de iarna cu care am luat masina si cu care am mers pana acum si am pus de vara, noi. Mare diferenta. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Ar fi bine sa treci pe roti de 16, se comporta mult mai bine si pe alea poti merge cu 255/70/16 la 18 intra pe un calculator dimensiuni si alege ceva cu MAXIM 5% mai mare dar daca nu e remapata asta o sa afecteze puterea destul de mult. Mă băgași în ceata, cum REMAPATA? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dany78 Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Adica se schimba harta din ECU(calculator motor) si implicit se mareste puterea motorului de la 139 hp pe la 170 hp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 24, 2016 Autor Partajează Postat August 24, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Mai am și eu o intrebare:) În spatele farului mai e o mufa, aia pentru ce mai e? Pentru proiectoare cumva... sau pentru modelul nou de faruri? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Pentru farurile de ceata sunt mufe sub bara, in spatele farului drept poate fi mufa de la senzorul uleiului de transmisie pt automate sau pentru senzorul de temperatura incalzitor auxiliar... cand mai ai asa intrebari ataseaza poza NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Am făcut ceva poze, trebuie sa văd pe aici cum se încarcă. Are cineva schite pentru confecționarea unei bari metalice? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate