gabri3lll Postat August 28, 2016 Autor Partajează Postat August 28, 2016 (editat) Re: diferența suspensie disco 2 Editat August 29, 2016 de gabri3lll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Așa e la ambele faruri dacă știe cineva pt. Ce sunt mufa ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Linisteste-te, nu sunt mufe goale, sunt asa numite "earth header joint" sunt convins ca toate firele ce intra sunt negre, e de fapt o distributie de masa. las-o in pace, nu te ajuta sau deranjeaza cu nimic:wink: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Sa revenim la trebuei mai serioase! După cum spuneam mi se cam încinge levierul de la schimbătorul de viteze ( AM SCHIMBAT ULEIURILE) și nu prea înțeleg DE CE? cutia e manuala schimba foarte bine nu huruie... ideea e ca noaptea nu se incinge tare e doar puțin călduț dar ziua e încins Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Salutare! Revin cu o mica problema. Nu mi se deschide haion ul la masina, am reușit sa desfat capitonajul la ușă dar tot nu reușesc, am și o balama rupta. Ceva sfaturi ... sau un mecanic care a mai umblat la astfel de mașini în județul Vâlcea, am mai fost la diverși mecanici, servisuri și nu au reușit . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Salutare! Revin cu o mica problema. Nu mi se deschide haion ul la masina, am reușit sa desfat capitonajul la ușă dar tot nu reușesc, am și o balama rupta. Ceva sfaturi ... sau un mecanic care a mai umblat la astfel de mașini în județul Vâlcea, am mai fost la diverși mecanici, servisuri și nu au reușit . Daca apesi pe clanta in exterior si nu ma merge, da-i pe mecanism PE DINAFARA cu wd 40 pana reusesti sa o deschizi "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Mi s-a intamplat si mie si nu am reusit nicicum dar cand m-am dus la service a venit un tinichigiu, a bagat mana la actuator(din interior ca si eu am scos placa) si in 5 secunde l-a deschis deci se poate usor daca stii unde sa actionezi.... nu am avut inspiratia sa il intreb cum ca fraieru... cauta un tinichigiu dibaci. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Eu nu am avut așa bafta :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Octombrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Bună dimineața! Știe cineva dacă se pot schimba bolurile la balamalele de la hayon? Și dacă da de unde pot cumpăra. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Bună dimineața! Știe cineva dacă se pot schimba bolurile la balamalele de la hayon? Și dacă da de unde pot cumpăra. Multumesc Ce sunt acelea boluri? Balamalele se schimba cu totul. Si preferabil amandoua. http://www.paddockspares.com/bhb700032-hinge-assy-tail.html http://www.paddockspares.com/bhb700051-hingeasy.html Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Octombrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Scuze BOLTURI Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Ce sunt acelea boluri? Balamalele se schimba cu totul. Si preferabil amandoua. http://www.paddockspares.com/bhb700032-hinge-assy-tail.html http://www.paddockspares.com/bhb700051-hingeasy.html Si eu am luat masina cu probleme la balamaua de sus de la haion. Am schimbat ambele balamale desi cea de jos era inca buna si arata bine. Cea de sus suporta cam toata greutatea usii, aceea trebuie schimbata. P.S. Si mie mi s-a blocat din nou incuietoarea de la haion. Sambata trecuta am rezolvat-o. Am intrat in portbagaj peste scaunele din spate, am dat fata de usa jos si acolo are o manetuta pe incuietoare (am miscat cam de tot ce s-a putut pe acolo pana s-a deschis). Am bagat incuietoarea in benzina, am suflat cu aer comprimat, repetat de 3-4 ori procedura, apoi am uns cu vaselina spray toata incuietoarea, toate partile in miscare care se vad sau nu. Deocamdata merge bine. LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Octombrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Am desfacut și eu dar nu am reușit sa deschid hayon ul , am tras de tot ce am găsit pe acolo și nimic, un mecanic mi-zis sa sparg yala pe dinăuntru pana dau de mecanism Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 20, 2016 Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 Sigur nu trebuie spart, baga mana si inchide/deschide din telecomanda de cateva ori poate simti unde incearca sa se miste ceva si insista in zona aia NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Noiembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 App. Am desfacut haionul:) În alta ordine de idei am reușit sa schimb bolturile de la balamalele de la haion, am făcut bolturile din supape de tractor:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Noiembrie 21, 2016 Partajează Postat Noiembrie 21, 2016 Re: diferența suspensie disco 2 O poza face cat o mie de cuvinte. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabri3lll Postat Noiembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 22, 2016 (editat) Ceva vopsea le mai trebuia:) Editat Noiembrie 22, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate