koais Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 Salutare! A folosit cineva blocante de la KAM? Fac blocante electrice, blocantul fiind actionat cu un solenoid, spun ei, HD. Ce presupune blocantul, kit-ul si instalarea lui le puteti gasi in linkul de mai jos: http://www2.izook.com/?page_id=277 Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Iunie 14, 2016 Partajează Postat Iunie 14, 2016 (editat) Re: KAM Differentials blocant electric Salutare! A folosit cineva blocante de la KAM? Fac blocante electrice, blocantul fiind actionat cu un solenoid, spun ei, HD. Ce presupune blocantul, kit-ul si instalarea lui le puteti gasi in linkul de mai jos: http://www2.izook.com/?page_id=277 Este un produs revolutionar ! Incredibilul blocant KAM ! Suna ACUM si primesti ..... Dacat ca pentru Suzuki nu se mai fabrica de multi ani. Au fabricat cateva zeci de bucati si s-au potolit ca manopera de montaj in tarile cu apa calda era ingrozitor de mare. Deci nu. Editat Iunie 14, 2016 de minitehnicusro 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric In ceea ce priveste blocantele, nu renteaza sa te arunci spre chestiile "no name" , riscul sa arunci banii pe fereastra e maxim. Si nici incredere in chestiile electrice ce umbla prin ulei nu am incredere... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 (editat) Re: KAM Differentials blocant electric KAM nu e deloc no-name pentru comunitatea LR...:grin: Blocant electric face si Eaton...dupa parerea mea actionarea electrica e mai fiabila decat oricare alta,mai putin mecanica. Din pacate pretul este prohibitiv. Editat Iunie 15, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 (editat) Re: KAM Differentials blocant electric @sean ...La LR fiabilitatea este un termen necunoscut, toata ziua stati pe sub ele si reparati , iar baltile de ulei sunt un "must du " sub masinile voastre ....deci parerea matali nu se pune ! Sorry ;) Editat Iunie 15, 2016 de nissan4x4 ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric @sean ...La LR fiabilitatea este un termen necunoscut, toata ziua stati pe sub ele si reparati , iar baltile de ulei sunt un "must du " sub masinile voastre ....deci parerea matali nu se pune ! Sorry ;) Nea Luigi, nu cred ca "marcarea teritoriului" are vreo legatura cu notorietatea produselor KAM, no offence:grin::h5 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric :ha::ha: Bre Nea Luigi dar ce drastic esti in aprecieri...:ha::ha: Ne descurcam si noi asa oropsiti de soarta cum zic unii ca suntem...baltile de ulei sunt un semn ca totul e in regula,bine ca are ce curge. Cat despre fiabilitate...hmmmm...depinde de unghiul din care privesti si pana la urma totul e relativ...motor de Nissan a crapat sub mine...de LR inca nu...o fi de la uleiul care curge pe sub el???:ha::ha::ha: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Daca vorbim de fiabilitate KAM, sunt oameni care se dau la Open in campionat cu planetare Kam si motor de LR ca tot si-a bagat coada Luigi.:ha: Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric :ha::ha: Bre Nea Luigi dar ce drastic esti in aprecieri...:ha::ha: Ne descurcam si noi asa oropsiti de soarta cum zic unii ca suntem...baltile de ulei sunt un semn ca totul e in regula,bine ca are ce curge. Cat despre fiabilitate...hmmmm...depinde de unghiul din care privesti si pana la urma totul e relativ...motor de Nissan a crapat sub mine...de LR inca nu...o fi de la uleiul care curge pe sub el???:ha::ha::ha: ti-a crapat motorul de Suv cu bena , nu la modelu de offroad, asa ca nu te mai da lovit ! Inainte sa pleci de la mine , ti-am zis sa iti remediem problema de fabricatie , dar te-ai tinut batzos :) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Daca vorbim de fiabilitate KAM, sunt oameni care se dau la Open in campionat cu planetare Kam si motor de LR ca tot si-a bagat coada Luigi.:ha: nesemnificativ bre , marea voastra majoritate stau cu cutitul de lemn in bordul masinii...de teama fiabilitatii cunoscute a LR-urilor Pt cine nu stie ce e ala cutit de lemn , e scula pe care vanatorii de animale mari o au in dotare ca sa isi curete pantalonii de rahat dupa ce vad ursul/mistretul aproape de ei ... Cred ca am o zi mai proasta, miroase a ban daca o continui asa ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Nu tin minte sa fi avut discutii pe tema asta,sincer... De cand Navara D22 e suv cu bena? Intr-adevar,problema de fabricatie la YD25 (oare si la ZD30?) dar fabricantul nu e LR cel hulit... In fine,fiecare cu ce are...o sa ne vedem odata in teren sa facem un Patrol vs. Def...:grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Intrecerea aia o faceti cu masini stok sau preparate? Unde se va tine? :x Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Luigi, promit ca la prima iesire ma impiedic si pic peste tine cu 150kg, asta asa din pasiune pentru off road.:ha::ha: Vad ca s a bagat si nenea cu toyo, lui i am promis procedeul cu 150kg de 1 an, giorgel imi este martor.:ha::ha::ha: Scuze pentru off topic. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Unde dai si unde crapa. Totusi sunteti pe un topic de pe suzuki, aici nu trebuie sa o ai mare, trebuie sa sti ce faci cu ea. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iunie 15, 2016 Partajează Postat Iunie 15, 2016 (editat) Re: KAM Differentials blocant electric Luigi, promit ca la prima iesire ma impiedic si pic peste tine cu 150kg, asta asa din pasiune pentru off road.:ha::ha: Vad ca s a bagat si nenea cu toyo, lui i am promis procedeul cu 150kg de 1 an, giorgel imi este martor.:ha::ha::ha: Scuze pentru off topic. Eu trageam speranța ca slabesti intr-un an dar vad ca pui pe tine. Vezi sa-ti pui planetare HD. :ha: :grin: Editat Iunie 16, 2016 de nessum Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Incet, incet se umplu cofragul :grin: Salutari la posesori, in rest toate-s niste rable - gauri negre.Care necesita investitii. Dupa marimea buzunarului sau dupa putirinta,fiecare cioara-si lauda puiul care mai de care mai dopat. Sa vezi cand o sa apara unul cu OO , buzunare adevarate si Jeep. :ha: Atunci va va fi rusine cu gauricile voastre negre......NeaSan, Coyote Si LandyCurgator..... acolo cheltuieli si investitii ,nu prostii din astea. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Incet, incet se umplu cofragul :grin: Salutari la posesori, in rest toate-s niste rable - gauri negre.Care necesita investitii. Dupa marimea buzunarului sau dupa putirinta,fiecare cioara-si lauda puiul care mai de care mai dopat. Sa vezi cand o sa apara unul cu OO , buzunare adevarate si Jeep. :ha: Atunci va va fi rusine cu gauricile voastre negre......NeaSan, Coyote Si LandyCurgator..... acolo cheltuieli si investitii ,nu prostii din astea. :ha: Toate's Jeep-uri pana la urma...just empty every pocket. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Incet, incet se umplu cofragul :grin: Salutari la posesori, in rest toate-s niste rable - gauri negre.Care necesita investitii. Dupa marimea buzunarului sau dupa putirinta,fiecare cioara-si lauda puiul care mai de care mai dopat. Sa vezi cand o sa apara unul cu OO , buzunare adevarate si Jeep. :ha: Atunci va va fi rusine cu gauricile voastre negre......NeaSan, Coyote Si LandyCurgator..... acolo cheltuieli si investitii ,nu prostii din astea. :ha::ha::ha: Ne mai alintam si noi...mai glumim...asta cu buzunarele adevarate e din ciclul "cu p..la sculata poate oricine"...:ha::ha: KAM este un nume pe care si l-ar dori orice marca ca si furnizor after-market...si asta nu e gluma.:old Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Iunie 16, 2016 Partajează Postat Iunie 16, 2016 Re: KAM Differentials blocant electric Salutam! Eu folosesc de 6 ani dif si planetare de la KAM sunt foarte multumit de ele . Dar trebuie sa spun ca in momentul cumpararii am fost mai zgircit si am luat lsd-ul care am zis eu ca o sa il completez cu piesele necesare cind o sa se dea locul.Intre timp am mai schimbat marci si modele cu alte cuvinte am abandonat ideea dar sincer nu am avut nici o problema cu produsele KAM ceea ce nu pot spune despre aschroft sau arb asa ca ii dau incredere. Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate