Nicolaie1976 Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 M-am hotarit sa intru si eu in rindul lumii si sa imi iau un Samurai. Intentionez ca luni sa dau o fuga pina la Covasna si sa il iau. Ce parere aveti despre masina? Tipul are 2 masini date spre vinzare (cealalta e pregatita putin: a umblat la suspensie si cauciucuri). Ce trebuie verificat la un Samurai inainte de cumparare? LINK AICI Ce anume sa verific? In principiu, cam stiu ce trebuie verificat, dar pt autoturisme, la 4X4 si la problemele lor specificenu prea ma pricep, nici samurai nu am avut pina acum, deci iar nu stiu cam la ce sam uit inainte sa il cumpar; daca cineva de aici doreste sa ma ajute ca atunci cind voi fi la vinzator sa il pot suna sa il intreb? Toate cele bune ! by koala : Ti-am editat eu linkul acela incredibil de lung :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Octombrie 3, 2008 Partajează Postat Octombrie 3, 2008 Re: Ce parere aveti? Arata foarte bine masina. Prinvipala lor problema e rugina,sa o verifici bine pe dedesupt sa nu fie ruginita si vezi sa fie motorul ok,sa nu scoata fum alb si sa nu aiba batai suspecte. In rest se rezolva toate cu putini bani :wink: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Atentie,cum taxa de prima inmatriculare inclusa? Taxa de mediu se plateste la inmatriculare. De ce nu a inmatriculat-o el. intereseaza-te daca e euro1 si calculeaza taxa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaie1976 Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? OK. Multumesc pt. raspunsuri; va voi tine la curent. Cum se poate verifica (unde sa ma uit daca masina este euro 1) si ce alte verificari sa mai fac?; asta d.p.v. al actelor; pe urma, la transmisie ce anume trebuie verificat si cum se pot verifica?; si daca cineva de aici "meserias" la Samuraie accepta sa il "deranjez",adica sa il sun in momentul cind sunt la masina si mai "descopar" cite ceva. Toate cele bune ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaie1976 Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Si mai am o intrebare: e potrivit Samuraiul pt. ce vreau eu, adica nu offroad extrem ci am nevoie sa merg cca 70 km la pescuit pe drum de piatra, cu gropi si dupa cca 10-15km nu prea mai ai chef sa le tot ocolesti, iar dupa 20-30 km incepi sa ai impresia ca nu mai ajungi si incepi sa cresti viteza de incepe sa topaie masina. E bun pt asa ceva? adica sa schimb la el dupa fiecare iesire, ca mai am un papuc si am ramas in cimp ca mi s-a rupt un pivot. Inca o data, multumesc pt raspunsuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Salut. Este perfect pt asa ceva...poate mmmult mai mult. Este intr-adevar o masina rigida. 1 Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaie1976 Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Deci... se merita? Ce trebuie sa mai verific la el? Habar nu am ce inseamna blocante, msr-uri (daca asa se spune). Ca sa merg pina la Covasna, de unde e vinzatorul fac destul, deci as vrea sa fac o alegere buna;daca la motor m-as pricepe, habar nu am ce sa verific la transmisie. O zi buna ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Sper sa se gaseasca un membru care sa aiba timp, bunavointa si cunostinte solide in domeniu care sa te insoteasca! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaie1976 Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Asta ar insemna sa cer prea mult; oricum macar sa pot da un telefon cuiva sa cer o parere / sfat cred ca mi-ar fi suficient. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? de la mine pana in Covasna...nu-s decat 50 de km :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Vezi ca s-a gasit cineva? Sugaru daca nu plange nu primeste laptic! :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Si mai am o intrebare: e potrivit Samuraiul pt. ce vreau eu' date=' adica nu offroad extrem ci am nevoie sa merg cca 70 km la pescuit pe drum de piatra, cu gropi si dupa cca 10-15km nu prea mai ai chef sa le tot ocolesti, iar dupa 20-30 km incepi sa ai impresia ca nu mai ajungi si incepi sa cresti viteza de incepe sa topaie masina. quote'] eu zic sa-ti iei Vitara :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaie1976 Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? De ce e mai potrivita Vitara pt ceea ce vreau eu sa fac? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator liviugolf Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Vitara are suspensie fata independenta , si e mult mai comoda la drum . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? dar daca vei vrea mai mult....si sigur vei vrea.....Samuraiul e mult peste :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaie1976 Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Marius, am inteles ca tu esti de prin zona, eu chiar as vrea sa iau Samuraiul ala, dar habar nu am ce sa-l mai intreb pe om la telefon despre transmisie: am inteles ca Samuraiul are 4H, 4L si 2H: e corect? Pe urma, are diferential blocant? Masina e din 1993, motor de 1300 Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaie1976 Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Multumesc si "koala" pt. "traducere" link ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? Putin probabil sa aibe blocant...in rest e corect...intreaba-l de starea masinii in general....si de rugina in special.... ca la orice alta masina....ia-l la intrebari de acte....si daca te hotarasti...da un semn si mergem impreuna pana acolo.... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Nicolaie1976 Postat Octombrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? OK ! Miine il mai sun o data pe nenea proprietarul si dup'aia voi intra pe forum; apropo poti sa-mi dai si nr. tau de tel? Eu am pe conex : 0721 / 240 588 , 0763 / 696.757; mai am si unul pe rds, dar nu il stiu pe dinafara; daca crezi ca trebuie, ma uit in agenda. Eu acum ies de pe forum. ma duc la o bere, ca mi-a spus un prieten ca azi e simbata seara. Toate cele bune pt. toata lumea ! S'auzim de bine ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? De ce e mai potrivita Vitara pt ceea ce vreau eu sa fac? mult in plus la confort+spatiu (ca doar n-o sa mergi la peste numai cu telescopice :grin: ). Eu ti-as sugera chiar o vitara in 5 usi... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cozmin Postat Octombrie 4, 2008 Partajează Postat Octombrie 4, 2008 Re: Ce parere aveti? mi-am luat si eu sj. cum faci sa-i pui blocaje??sam1.jpg[/attachment:cxdk96ng] cozmin, tot felul de gioarse ;):old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ce parere aveti? poti sa-i pui blocaje relativ foarte simplu! numai ca te costa aproximativ intre 600 si 1000 euro/punte! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Ce parere aveti? Samuraiul cu motor de 1.3 nu are blocant din fabrica. La masina trebuie sa verifici rugina (daca nu gasesti deloc rugina e putin suspect), si motorul sa traga 2X4 si 4X4. Blocantii se pot monta ulterior...iar preturile sunt functie de ce vrei sa faci cu masina. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate