dansoare Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 (editat) Salut! Intrucit copiii au crescut donez urmatoarele: -bicicleta 3-4 ani cu roti ajutatoare(roz) -motocicleta plastic pt aceeasi virsta -carucior copil(de la 6luni in sus) -masa copil Chicco. Contact: PM. Editat Iunie 19, 2016 de dansoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 19, 2016 Partajează Postat Iunie 19, 2016 Re: Donez mai multe lucruri pt cei mici Bicicleta roz as vrea s-o iau eu, te rog ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 21, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2016 Re: Donez mai multe lucruri pt cei mici Bicicleta a luat-o Astral!:h5 Mi-am adus aminte ca am si un scaun auto pt copil(nu stiu exact pt ce virsta,cred ca 1-3 ani). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorinake Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 (editat) Re: Donez mai multe lucruri pt cei mici Salut.As dori eu scaunul auto si masa daca se poate... Editat Iunie 24, 2016 de Astral De unde naiba tot scoateti doi de i ...?!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 24, 2016 Partajează Postat Iunie 24, 2016 Re: Donez mai multe lucruri pt cei mici Bicicleta a luat-o Astral!:h5 Mi-am adus aminte ca am si un scaun auto pt copil(nu stiu exact pt ce virsta,cred ca 1-3 ani). Multumim mult de tot, Dane ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 24, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2016 Re: Donez mai multe lucruri pt cei mici Ok,Sorinake! Da-mi un telefon:0723521411. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iunie 29, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Donez mai multe lucruri pt cei mici Masa si scaunul auto au plecat la Sorin din Ploiesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat Iulie 5, 2016 Partajează Postat Iulie 5, 2016 Re: Donez mai multe lucruri pt cei mici Caruciorul pentru copii il mai ai? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dansoare Postat Iulie 5, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 5, 2016 Re: Donez mai multe lucruri pt cei mici Da,este. Pentru 6l-3 ani. Nu asigur insa transport,cine vrea vine si-l ia de la mine de acasa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate