Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De evitat: Cauciucuridirect.ro

ssrli

Postări Recomandate

De evitat precum ciuma cauciucuridirect.ro. Smecherii listeaza pretul in RON, apoi taxeaza cardul in EURO. Si surpriza, nu e acelasi pret ca si cel de pe site. Si nu scrie nicaieri pe site ca ai putea sa fii taxat in EURO.

In primul raspuns de la ei confirma ca diferenta vine din diferentele de curs intre BNR si banca la care am card, apoi sustin ca de fapt ei au taxat cardul in RON. HA-HA...

Din punctul meu de vedere ... de evitat.

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: De evitat: Cauciucuridirect.ro

Se pare ca odata vazuti cu reclamatie inregistrata au putut sa faca ce trebuie, si anume sa returneze suma luata in plus.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

In final au raspuns alte 2 persoane care au confirmat ca au facut procedura de retur pentru diferenta de bani. Livrarea cauciucurilor e planificata pe 29 iunie, sa vedem daca se tin de cuvant, tracking-ul prin UPS nu a miscat nimic din 20 iunie.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

In final au raspuns alte 2 persoane care au confirmat ca au facut procedura de retur pentru diferenta de bani. Livrarea cauciucurilor e planificata pe 29 iunie, sa vedem daca se tin de cuvant, tracking-ul prin UPS nu a miscat nimic din 20 iunie.

Macar DOT-ul sa fie O.K. ...

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

sunt si scumpi ca naiba peste 30% fata de altii :ha::ha::ha::ha:

example: Maxis trepador 35x12.50 R17 119Q 8PR , POR DEX: (0.48) doar 1.863,90 LEI :ha:

iar pretul normal este de 1300 lei

teapa e simpla... e un magazine online care calculeaza automat unde se gaseste o anvelopa dupa cod in lantul de parteneri, pune taxe si transport si scoute de pe card in EURO ... ca controle sunt in germania ... si e normal sa traga la paritaria care le convine ....

mai erau unii din astia si prin bulgaria ... si care dadeau DOT-uri de acum 6 - 7 ani .... iar cand a fost vb de retur... stai ca trebuiau trimise in olanda :)) pe banii clientului ...

FRATILOR !!! va tiganiti la 3 lei ... si va lua-ti teapa de mii de lei ... sunt o gramada de importatori in romania cu marfa pe stoc pe care o puteti veda si pipai.... si pt diferente de cativa teci de lei v-a ardei de nu va vedeti.

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu

Problema in final a fost modalitatea de lucru a ING. M-a sunat prima persoana cu care am luat legătura si mi-a explicat că au mai avut probleme cu ING, care fac decontul tranzacției în euro. Pe mine ma doare fix în cwr de diferența de 12 lei, pe mine ma doare lipsa unei explicații. Dacă primeam explicatia când am început discuțiile cu ei, totul era ok.

Problema s-a rezolvat, din punctul meu de vedere și-au spălat păcatele.

Legat de preturi, e simplu. Deschizi ochii sau deschizi buzunarul. Ce am comandat eu (cauciucuri de turism) a avut cel mai bun preț acolo. Nimeni nu aduce Uniroyal in Cluj, altfel era rezolvata problema local.

Când m-am uitat la preț pentru niste General Grabber AT2, prețul acolo era cam cu 100 lei peste cea mai buna oferta ce am găsit-o online.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Macar DOT-ul sa fie O.K. ...

3815, OK din punctul meu de vedere. Au ajuns cu 2 zile mai repede decat a fost planificat.

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

Mi-am luat de la ei 4 gume Semperit 205/55/16 pentru Opel Astra H.

Aveau cel mai bun pret din Romania, asta anul trecut.

Ce m-a deranjat ca mi-au livrat marfa fara certificat de garantie.

Au zis ca factura de livrare tine loc de certificat.

S-au miscat repede, in 2 zile era curierul la usa.

DOT-ul bun, doar vreo 6 luni in urma.

Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu !
Link spre comentariu

Problema in final a fost modalitatea de lucru a ING. M-a sunat prima persoana cu care am luat legătura si mi-a explicat că au mai avut probleme cu ING, care fac decontul tranzacției în euro. Pe mine ma doare fix în cwr de diferența de 12 lei, pe mine ma doare lipsa unei explicații. Dacă primeam explicatia când am început discuțiile cu ei, totul era ok.

Problema s-a rezolvat, din punctul meu de vedere și-au spălat păcatele.

Legat de preturi, e simplu. Deschizi ochii sau deschizi buzunarul. Ce am comandat eu (cauciucuri de turism) a avut cel mai bun preț acolo. Nimeni nu aduce Uniroyal in Cluj, altfel era rezolvata problema local.

Când m-am uitat la preț pentru niste General Grabber AT2, prețul acolo era cam cu 100 lei peste cea mai buna oferta ce am găsit-o online.

12 lei bre? de rasul curcilor suntem .

ing. Luigi PIRSU

www.nissan4x4.ro

service si tunning NISSAN

Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE

Link spre comentariu

Dar nu am inteles de ce a trebuit sa te complici atat de mult, cu plati online, banca euro/lei moneda de vatican ?

Se poate achita ramburs in momentul livrarii (la curier) si nu e nici un stres, sigur nu iti solicita euro :ha:

Eu am cumparat de le ei de vreo 2-3 ori, anumite anvelope de turisme (ceva dimensiuni ciudate).

Au fost foarte seriosi si prompti.

E simplu, noi romanasii stim sa aruncam cu rahat in oricine si la cea mai mica greseala !

Facem antireclama si daca trebuie si daca nu, dar sa stii ca si reclama proasta tot reclama se numeste :wink:

Link spre comentariu

Sunt situatii cand vreau sa platesc cu cardul ca sa evit alte complicatii, eh, de data asta a iesit invers.

Cumpar online de mult timp si nu doar din tara. Si la fel am vandut online in tara / in afara tarii.

Dupa ce am facut tambalau au fost prompti. O explicatie scurta prin email precum cea primita ulterior la telefon ar fi fost suficienta ca sa inteleg, dar a trebuit sa o dea la intoarsa prima data. Daca tu mergi la magazin, platesti cu cardul si vezi dupa 2 zile ca de fapt a fost mai mult decat pe bon stai linistit si zici "lasa ca merge asa?"

12 lei bre? de rasul curcilor suntem .

12 lei, 1 leu, 100 de lei, ce naiba, tot acolo, nu? Ti se pare normal sa platesti mai mult decat pe factura si sa o dea la intoarsa?

Editat de ssrli

'02 WG CRD - EGR delete

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare