tommy crocodilu Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 De curand am mai descoperit o teapa in stilul trimite tu bani ca-ti trimit eu marfa, doar ca de aceasta data este trimite tu marfa ca-ti trimit eu bani...povestea este cam asa... Am la vanzare pe unul din siteurile de la noi o masina....am fost contactat initial prin sms de un cetatean belgian dupa nume si numar de telefon... daca mai am masina de vanzare si daca da sa trimit cateva date pe un mail...am trimis mail...dupa o scurta negociere gen ”ultimul pret”...cumparatorul a acceptat pretul...si acum....sa scot masina de la vanzare de pe toate site-urile ca el este un cumparator serios dar nu poate ajunge el aici si serviciul nu-i permite sa faca plati decat prin paypal...deci trebuie sa-mi fac eu un cont pe paypal...principiul la paypal este ca el pune bani in cont...dar eu nu pot sa-i scot pana el nu primeste marfa...trimite el pe cineva sa verifice si sa ia masina...dupa care anuleaza tranzactia paypal...si vanzatorul ramane si fara masina si fara bani. Pentru cei care nu cred ca se poate da teapa prin paypal....la fel ati crezut si ca western union ca este complet sigur...si sunt o gramada de tepe date.Am stat si am citit destul de mult in ultimele zile pe diferite site-uri din afara despre aceste metode si sunt desule persoane care s-au pacalit...deci MARE ATENTIE Mai jos va atasez mailul trimis de respectivul... primele au fost sms, dupa care.. Bogdan Catalin Salut, masina este inca la vanzare. Daca te intereseaza ceva anume te rog sa intrebi. Bogdan Jun 22 at 3:46 PM Eric Camille Hello Friend, I am really interested in the immediate purchase of your merchandise and i will like to know how long have you owned it?? what's your best price for it and when last was it serviced? Jun 22 at 3:51 PM Bogdan Catalin hello, whether it's land rover, I usually have a year-to-date service, the car is going very well. If you want your country recording must tell me to talk to documents. Now the car is not registered i Jun 23 at 6:15 PM Eric Camille Ok... What is your best price for it? On Thursday, June 23, 2016, Bogdan Catalin Jun 23 at 6:54 PM Bogdan Catalin 7500 euro Jun 24 at 9:30 AM Eric Camille <thidek0005@gmail.com> To Bogdan Catalin Jun 24 at 10:03 AM Hello Seller, Thank you for the fast response. I'm okay with your price and I need you to understand that I want to buy it immediately so remove the advertisement from the website and consider me as your favourite buyer. Due to my work location, I'll not be able to come in person to pick up the Car after payment but I'll be arranging with a Shipping Company who will be coming to your doorstep to test and pick up the Car for shipment after which I've sent you the Payment via PayPal which is the only option I've now because there is no Bank close to where I work in a Mining Site. Do you've a PayPal account for the payment? If no, kindly visit http://www.paypal.com to register, you can attach your Bank Account or Credit Card to the PayPal account and it is very fast, reliable and secured. vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
worldscape Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Re: Tepe prin paypal dar nu este neaparata nevoie sa accepti blocarea banilor ... pur si simplu ii dai masina curierului in momentul in care el confirma cu cumparatorul ca masina este ok si iti deblocheaza banii, iar tu in 2 sec tii transferi la tine in cont, atunci ii dai curierului masina efectiv .... eu lucrez de cativa ani cu paypal si ebay si nu am avut niciodata surprize ... dar nici nu am trimis nimic niciodata pana nu am vazut banii la mine in cont ...chiar si via paypal. Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 (editat) Re: Tepe prin paypal exact la asta ma refer...sa nu se dea produsul din mana pana nu se vad bani in contul personal...sunt multi cei care cred ca i-a lovit norocul cu un cumparator asa serios... O alta povestioara asemanatoare a patit-o un amic tot cu o masina....cumparatorul era din Constanta , dar era militar si era plecat in Afganistan si cand ajungea in Romania se cam grabea si avea treaba...concluzia la sfarsit era sa-i dea contul si PAROLA !!!!....pentru a-i transfera bani.... Editat Iunie 28, 2016 de Astral vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Re: Tepe prin paypal salut ... e destul de greu sa te intepe cineva pe PayPal .... din moment ce se face o plata prin PayPal banii ajung in contul PayPal si acolo raman o perioada ... acest serviciu ia niste comisioane destul de maricele dar garanteaza toata tranzactia ... Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Re: Tepe prin paypal se poate sa ai dreptate eu spun doar din experienta mea...sunt cateva chestii ciudate... 1. masina este pusa la vanzare pe un singur site din romania 2. masina nu este pe numele meu, ceea ce i-am si spus in mail..dar nu il deranjeaza ( ciudat pentru ca straini ...cu romanii sunt foarte sceptici) 3. este intr-un loc unde nu poate vorbi telefonic...ca la teapa cu batraneii care au casa in ungaria langa lacul Batal 4. cumpara masina din Romania cu un pret mare...cand o poate lua de mai aproape...Germania, Olanda si ar mai fi dar nu imi vin acum in cap... din ce am mai citit pe net...ar exixta ceva smecherii care se pot face legate de conturile de mail...TyH_vl doar stii ca stai in patria hakerilor:ha:...este o gluma vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Re: Tepe prin paypal Deci pana la urma ai fost "tepuit" sau e doar presupunerea ta ca urma sa se intample asta? Nu de alta dar nu am intales Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Iunie 28, 2016 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2016 Re: Tepe prin paypal Doar o presupunere. vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Re: Tepe prin paypal se poate sa ai dreptate eu spun doar din experienta mea...sunt cateva chestii ciudate... 1. masina este pusa la vanzare pe un singur site din romania 2. masina nu este pe numele meu, ceea ce i-am si spus in mail..dar nu il deranjeaza ( ciudat pentru ca straini ...cu romanii sunt foarte sceptici) 3. este intr-un loc unde nu poate vorbi telefonic...ca la teapa cu batraneii care au casa in ungaria langa lacul Batal 4. cumpara masina din Romania cu un pret mare...cand o poate lua de mai aproape...Germania, Olanda si ar mai fi dar nu imi vin acum in cap... din ce am mai citit pe net...ar exixta ceva smecherii care se pot face legate de conturile de mail...TyH_vl doar stii ca stai in patria hakerilor:ha:...este o gluma Folosesc PayPal sau Ebay de vreo 10 ani ... fac cumparaturi din state sau europa doar prin acest serviciu , in tot acest timp am avut vreo 2-3 dispute cu diversi vanzatori sau site uri ....dar cum spune am serviciul PayPal este cel mai sigur ... ps . patria hackerilor nu mai este de multi ani , Valcea ... :h5 Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
musq Postat Iunie 28, 2016 Partajează Postat Iunie 28, 2016 Re: Posibile Tepe prin paypal Mai mult ca sigur o tentativa de frauda. Mare atentie la accesarea unor link-uri trimise de persoane necunoscute, catre site-uri ale unor institutii financiare. Multe din ele duc la clone ale site-urilor respective. Dupa introducerea datelor dvs. nu mai e decat o chestiune de timp pana ramaneti fara bani in conturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Posibile Tepe prin paypal Se pare ca a mai incercat de pe adresa asta de email. https://www.scamwarners.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=20497&start=15 Aici il chema tot Eric Camille, doar ca era din Anglia: "Name: Eric Camille Addres: 41 Station Road,Solihull. City : Birmingham Postal Code : B91 3RT Country : United Kingdom" Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 (editat) Re: Tepe prin paypal Folosesc PayPal sau Ebay de vreo 10 ani ... fac cumparaturi din state sau europa doar prin acest serviciu , in tot acest timp am avut vreo 2-3 dispute cu diversi vanzatori sau site uri ....dar cum spune am serviciul PayPal este cel mai sigur ... ps . patria hackerilor nu mai este de multi ani , Valcea ... :h5 Ca si vanzator PayPal te rupe de nu te vezi daca cumparatorul e tzepar. Patit de mine: am vandut ceva unui italian si am uitat sa ii trimit numarul de tracking. Transportul prin posta dureaza, dar italianul a fost nerabdator si a facut plangere la PayPal inainte sa ma contacteze. Desi am retras banii, am avut balanta negativa din cauza plangerii. Problema am rezolvat-o, balanta a revenit la zero, dar retin ca pana sa fie rezolvata problema nu puteam folosi PayPal. Si cred ca daca lucrurile nu se rezolva amiabil si plangerea ramane valabila PayPal va retrage din cont banii. Mai departe nu stiu ce masuri vor si pot lua. Alta patanie: am cumparat un produs de pe ebay, vanzatorul avea feedback 100% ok. Dupa o luna de asteptari am facut plangere la PayPal si am observat ca mai erau vreo 10 persoane care au pus feedback negativ ca nu le-a ajuns produsul. Am primit banii inapoi ulterior. Nu stiu daca vanzatorul a patit ceva sau ce s-a intamplat, dar de obicei cazurile se rezolva in favoarea cumparatorilor. Ce se practica la vanzari de masini pe ebay: se stipuleaza un "contract" in care cumparatorul se obliga sa achite un avans prin PayPal si sa in momentul in care ridica masina plateste restul. Editat Iunie 29, 2016 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Tepe prin paypal Ca si vanzator PayPal te rupe de nu te vezi daca cumparatorul e tzepar. Patit de mine: am vandut ceva unui italian si am uitat sa ii trimit numarul de tracking. Transportul prin posta dureaza, dar italianul a fost nerabdator si a facut plangere la PayPal inainte sa ma contacteze. Desi am retras banii, am avut balanta negativa din cauza plangerii. Problema am rezolvat-o, balanta a revenit la zero, dar retin ca pana sa fie rezolvata problema nu puteam folosi PayPal. Si cred ca daca lucrurile nu se rezolva amiabil si plangerea ramane valabila PayPal va retrage din cont banii. Mai departe nu stiu ce masuri vor si pot lua. Alta patanie: am cumparat un produs de pe ebay, vanzatorul avea feedback 100% ok. Dupa o luna de asteptari am facut plangere la PayPal si am observat ca mai erau vreo 10 persoane care au pus feedback negativ ca nu le-a ajuns produsul. Am primit banii inapoi ulterior. Nu stiu daca vanzatorul a patit ceva sau ce s-a intamplat, dar de obicei cazurile se rezolva in favoarea cumparatorilor. Ce se practica la vanzari de masini pe ebay: se stipuleaza un "contract" in care cumparatorul se obliga sa achite un avans prin PayPal si sa in momentul in care ridica masina plateste restul. Deci colegu ..cum e in final PayPal ul ??? .... se adevereste ce am scris eu sau ... ?? Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iunie 29, 2016 Partajează Postat Iunie 29, 2016 Re: Posibile Tepe prin paypal Da, doar ca tine cu cumparatorul :) '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Iunie 30, 2016 Partajează Postat Iunie 30, 2016 Re: Posibile Tepe prin paypal mi se pare normal sa tina cu ala care da banu'. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate