Vizitator redscarlet Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 D-nu' Niros... Eu va urez "la multi ani" si cat mai multe reusite. :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P Numa' sanatate si multi ani iti doresc! :k :k :k :k :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P E ziua lu' varu' ? ... La multi si fericiti ani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La multi ani si multa sanatate! :k :k Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La Multi Ani Colega!!!!!!111 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
allroad Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La multi ani!! :k :k L 200 BMW F650 GS Dakar Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P sa ne traiti in sanatate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Toyota Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La multi ani! hachitele Claudiei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pepi3103 Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P Da,La Multi Ani! Si sa nu te impiedici de varsta! Pajero Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La Multi Ani si sa fi sanatos alaturi de cei dragi tie :k :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La Multi Ani, Sorine; Tot ce-ti Doresti !... :grin: :k :be :Gr :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La multi ani vere! sa-ti reziste ficatu' cat mai mult si sa nu-ti cauzeze la pancreas! Ce anume??? :x :x :x pe care o s-o bem cu tine.... :banana Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P Sanatate cat cuprinde , ani cat sa va ajunga si mai mult. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niros05 Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P Multumesc mult tuturor pentru urari ! Tocmai ce am aterizat acasa dupa o plimbare prin jud. Brasov (nu ma injura Marius ) . Culmea este ca dupa ce am mers prin ploaie, cu viteza, ca sa ajung mai repede acasa , in Bucuresti pe linga Dreamer's imi iese unul cu un Ford de pe o strada laterala fara nici o taina iar daca nu eram atent il luam lateral si-l plimbam pe bara vreo cinci metri, noroc ca am frine bune ca altfel acum eram la politie sau la spital . Culmea ca atunci cind am oprit tipul care era cam jumatate cit mine tremura si singurul lucru care a putut sa-l spuna a fost -"Stiti eu nu prea sunt de aici si..................." ............abia m-am abtinut sa nu-i bag vreo doua intre felinare ca sa caste ochii data viitoare, asta asa ca de ziua mea. Cadourile si felicitarile le primesc marti la Dreamer's ! Indicat ar fi sa veniti fara masini ca sofatul nu prea se impaca cu :x :x :x :x www.mitsubishi.org.ro T 44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P Sa-ti fie de bine....nu te injur....dar te tin minte :grin: :x :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P :ypu :ypu :ypu LA MULTI ANI STIMATE DOMN!!!!!!!!! :h5 SI SA CRESTI MAAAAAAAAAARE :bannana :bannana :bannana :1 It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La Multi Ani mai pitic antipatic ce esti Sa traiesti ani multi si fericiti.......ca intr-un fel sucit si de neinteles.........mi-esti tare drag :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P multi ani sa traiesti Sorin! KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: ... Niros. :P La Multi Ani micutule Niros! Drumuri de catifea iti doresc :k Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bigdaddy Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: ... Niros. :P La multi ani! Sa-ti dea Dumnezeu tot binele din lume! Nissan Terrano II SGX - 2.4i - 1994- SWB - Strajerul NISSAN DRIVER Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: ... Niros. :P La muuulti aani!!!! (cu intarzierea de rigoare) :k ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: ... Niros. :P Nu-i mai tot urati "sa creasca mare", ca nu o sa mai incapa in masina lui si va trebui sa-si ia Kraz :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: ... Niros. :P La multi ani Sorine! Tot ce-ti doresti (si tu si noi :ypu ) sa se implineasca! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
navara Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: ... Niros. :P La multi ani!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
niku iorga Postat Octombrie 6, 2008 Partajează Postat Octombrie 6, 2008 Re: ... Niros. :P La multi ani vere !!! Sanatate si noroc !! :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate