Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor..

mariusradovici

Postări Recomandate

Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor..

Savagex de la huedin ...😢 ce s-a intamplat? In teren sau pe sosea?l.e. acuma am citit stirea pe stiri de cluj...pacat..cand te omoara altul nevinovat ca intra pe contrasens in tine..acuma intelegi @AlinJeep de ce mi-am pus bara urata si mare pe fata?

Editat de timberland0910
Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aceasta este stirea: http://www.stiridecluj.ro/social/carnagiu-pe-un-drum-din-cluj-trei-morti-si-patru-raniti-intre-care-si-un-copil-de-3-ani

Nu este vorba de nici un cetatean irlandez ci de patru rromii pe care soferul care a intrat pe contrasens ii transporta de la un parastas..nr de imatriculare de Irlanda etc. Ce mai conteaza..sa zic ca pe drumul respectiv se plateste rovinieta dar nu are un marcaj!!

Link spre comentariu

Incredibil... :(

Nici nu stii ce sa mai zici in cazuri din astea...

Imi pare rau de acesti oameni tineri...

Condoleante familiei!

Link spre comentariu

Cuvintele sunt de prisos .... sa fiu sincer abia astept sa inchei aceasta saptamana. Prea neagra.

Odihneasca-se in pace ! :(

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

aceasta este stirea: http://www.stiridecluj.ro/social/carnagiu-pe-un-drum-din-cluj-trei-morti-si-patru-raniti-intre-care-si-un-copil-de-3-ani

Nu este vorba de nici un cetatean irlandez ci de patru rromii pe care soferul care a intrat pe contrasens ii transporta de la un parastas..nr de imatriculare de Irlanda etc. Ce mai conteaza..sa zic ca pe drumul respectiv se plateste rovinieta dar nu are un marcaj!!

Asa e, nu e vorba de nici un cetatean irlandez ci de niste ciori nenorocite intr-o masina de Irlanda, garantat fara asigurare.

http://ziarulclujean.ro/exclusiv-foto-cine-sunt-victimele-accidentului-mortal-de-la-calatele-trei-morti-si-patru-raniti/

Link spre comentariu

Condoleante.

Mare mare grija, si eu era sa o patesc cu copiii in masina, se conduce foarte neatent, parerea mea este ca din cauza caniculei.

don't worry, be happy
Link spre comentariu

Condoleanțe familiilor și putere nebănuită parinților ce și-au pierdut copiii!

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

doamne sfinte! Condoleante si sa le fie tarana usoara, putere de a rezista si a trece peste familiei si celor ce au ramas

Savagex, fiei tarana usoara, l-am cunoscut personal,el a luat masina de la mine cand am vanduto...era un "copil" cu mult bun simt,calm,de cuvant,correct...

nu mai am cuvinte...

Link spre comentariu

Cuvintele nu isi mai au rostul

Cei care l-au cunscut pe Alex stiu bine ce prieten adevarat , ce om pasionat de tot ce inseamna mecanica am pierdut .

Fie-le tarana usoara.

Link spre comentariu

tigani analfabeti care conduc masini cu volan pe dreapta pe sosele unde se conduce pe dreapta.

probabil ca si asta va fi considerat un comentariu rasist si mi se va sterge post-ul.

condoleante.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare