mariusradovici Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Nenorocirea a facut ca un tragic accident auto sa ne ia doi prieteni buni, ambii iubitori de offroad cu vise mari si prea mult prea tineri! Pe forum sunt: savagex si cristinelu...promitem ca o sa iesim baieti si sunt sigur ca de acolo de sus o sa ne vedeti si o sa ne bucuram impreuna! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulian_popescu Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 (editat) Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. CuMPLIT Frate . Imi pare nespus de rau Nu am cuvinte Editat Iulie 19, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Ce? Cum, unde?... Condoleanțe!... :oo http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 (editat) Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Savagex de la huedin ... ce s-a intamplat? In teren sau pe sosea?l.e. acuma am citit stirea pe stiri de cluj...pacat..cand te omoara altul nevinovat ca intra pe contrasens in tine..acuma intelegi @AlinJeep de ce mi-am pus bara urata si mare pe fata? Editat Iulie 13, 2016 de timberland0910 Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusradovici Postat Iulie 13, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. aceasta este stirea: http://www.stiridecluj.ro/social/carnagiu-pe-un-drum-din-cluj-trei-morti-si-patru-raniti-intre-care-si-un-copil-de-3-ani Nu este vorba de nici un cetatean irlandez ci de patru rromii pe care soferul care a intrat pe contrasens ii transporta de la un parastas..nr de imatriculare de Irlanda etc. Ce mai conteaza..sa zic ca pe drumul respectiv se plateste rovinieta dar nu are un marcaj!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RudyV Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Foarte trist... Condoleante! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Mare pacat ! Condoleante familiilor ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Condoleante familiilor! Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Condoleante familiilor! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Incredibil... :( Nici nu stii ce sa mai zici in cazuri din astea... Imi pare rau de acesti oameni tineri... Condoleante familiei! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Condoleante! Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Cuvintele sunt de prisos .... sa fiu sincer abia astept sa inchei aceasta saptamana. Prea neagra. Odihneasca-se in pace ! :( NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Iulie 13, 2016 Partajează Postat Iulie 13, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Dumnezeu sa-i ierte... mari nenorociri se intampla zilnic... ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mergioricrapa Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Sa se odihneasca-n pace! Condoleante! Reality bites! :shrk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. aceasta este stirea: http://www.stiridecluj.ro/social/carnagiu-pe-un-drum-din-cluj-trei-morti-si-patru-raniti-intre-care-si-un-copil-de-3-ani Nu este vorba de nici un cetatean irlandez ci de patru rromii pe care soferul care a intrat pe contrasens ii transporta de la un parastas..nr de imatriculare de Irlanda etc. Ce mai conteaza..sa zic ca pe drumul respectiv se plateste rovinieta dar nu are un marcaj!! Asa e, nu e vorba de nici un cetatean irlandez ci de niste ciori nenorocite intr-o masina de Irlanda, garantat fara asigurare. http://ziarulclujean.ro/exclusiv-foto-cine-sunt-victimele-accidentului-mortal-de-la-calatele-trei-morti-si-patru-raniti/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Condoleante. Mare mare grija, si eu era sa o patesc cu copiii in masina, se conduce foarte neatent, parerea mea este ca din cauza caniculei. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Condoleante . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Dumnezeu sa-i odihneasca... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Condoleanțe familiilor și putere nebănuită parinților ce și-au pierdut copiii! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. doamne sfinte! Condoleante si sa le fie tarana usoara, putere de a rezista si a trece peste familiei si celor ce au ramas Savagex, fiei tarana usoara, l-am cunoscut personal,el a luat masina de la mine cand am vanduto...era un "copil" cu mult bun simt,calm,de cuvant,correct... nu mai am cuvinte... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gotca Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Tiganii, cancerul Romaniei! Sincere condoleante! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Cuvintele nu isi mai au rostul Cei care l-au cunscut pe Alex stiu bine ce prieten adevarat , ce om pasionat de tot ce inseamna mecanica am pierdut . Fie-le tarana usoara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. tigani analfabeti care conduc masini cu volan pe dreapta pe sosele unde se conduce pe dreapta. probabil ca si asta va fi considerat un comentariu rasist si mi se va sterge post-ul. condoleante. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Fara cuvinte...Dumnezeu sa-i aiba-n grija! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Gelu4x4 Postat Iulie 14, 2016 Partajează Postat Iulie 14, 2016 Re: Am pierdut doi prieteni dragi si colegi de forum! Condoleante familiilor.. Condoleanțe familiei și apropiaților. Din păcate sunt multe victime nevinovate mai ales din lipsa infrastructurii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate