vass_alexandru Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Salutare tuturor . Am un gandac Pajero Pinin din 2001 cu motorul GDI de 2000 cm3 si cu cutie automata . As dori sa intalnesc si eu posesori de acest model si sa schimbam impresii si eventuale sugestii despre masina. As dori sa stiu ce se mai poate monta pe el sa-l aduc la o forma de umblat cu el si pe drumuri forestiere ,nu numai de asfalt. pe schimabtorul de viteza exista un buton .Cand il apas apare un martor pe bord care indica OD -off .Doresc sa stiu la ce se foloseste acestra. Reductorul are urmatoarele pozitii : 2H - adica doar spatele cuplat 4H- adica tractiune integrala pe fuga 4HLL adica cuplat pe greu 4LLc ??? asta nu stiu la ce se foloseste Am inteles ca exista un diferential blocabil poate imi dati niste sugestii sau explicatii . Doresc sa-i pun niste cauciucuri pentru iarna (avand in vedere ca voi urca cu el la o cabana in munte unde de multe ori exista doar o urma lasata de alta masina . Pana in prezent am avut aro 10 si eram relativ multumit de el. Am sa adaug si poze cu el sa va dati cu parerea . O zi buna tuturor . Alexandru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator johny23 Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi Salutare,sa-l stapinesti sanatos pe gindac.Nu stiu eu prea multe despre pinin ,dar fii atent: OD off inseamna OVER DRIVE off ,over drive este o magarie pt cutiile automate,sau semi automate,care se cupleaza automat la mersul pe autostrada,la viteze ridicate scade turatia motorului,dar nu este inca o trepta de viteza(este ca sa zic asa 1/2 dintr-o viteza).Mai exact la 110km/h ai intreapta a5-a 3200 rpm,cu OD ON vei avea 2900 rpm(este in exemplu nu cunosc bine masina) 4LLc este exact ce nu gasesti la masina,adica 4x4 pe greu si cu diferential central cuplat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vass_alexandru Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi 4LLc este exact ce nu gasesti la masina,adica 4x4 pe greu si cu diferential central cuplat. adica nu are diferential central ????? cand l-am "bagat" pe treapta respectiva se aprinea un bec portocaliu in centrul rotilor de pe bord . ce se intampla atunci ????? Si inca ceva cum se face frana de motor ? Cand cobor de la munte se tureaza motorul exagerat si trebuie sa o ajut foarte mult din frana . La cutia automata sunt ceva trepte pe care nu le inteleg pozitia 2 ( adica sub D) asta inseamna ca am doar 2 trepte de viteza?? I-a si a II-a ? si sub 2 exista un L asta nu prea am inteles ce face Ajutor de la cei cunoscatori Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi OD [ overdrive ] = off [ buton aprins ] - asa tre' sa mergi in oras, sau pe serpentine ... masina schimba vitezele la o turatie mai mare ... nu intra in ultima treapta de viteza [ e ca si cum nu ai avea decat 3 trepte de viteza disponibile in cutie ] ... OD = on [ buton stins ] - asa tre' sa mergi la drum intins ... masina schimba "mai repede" dar e "mai lenesa" ... consum bun si turatie mai mica ... 2H = masina trage doar cu "spatele" 4H = se cupleaza si "fata" [ ai tractiune pe toate cele 4 roti ] 4HLc = 4 roti motoare si diferential central blocat [ cuplul motor se imparte in mod egal intre cele 2 punti : fata / spate ] 4LLc = 4 roti motoare, reductor cuplat si diferential central blocat [ cuplul motor se imparte in mod egal intre cele 2 punti : fata / spate ] Mi se pare ca trebuie sa fii in "neutral" [ N ] ca sa poti cupla 4LLc ... 1 = masina merge doar cu viteza 1 2 = masina schimba doar intre vitezele 1 si 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vass_alexandru Postat Octombrie 5, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi mersi mult pentru sfaturi . Sper ca intr-o buna zi sa-l pot realiza si pe gandacul meu aproximativ ca si al tau .Ti-am citit destul de atent postul referitor la modificarea autobuzului . Stiu multa munca si bani dar mai ales pasiune . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 5, 2008 Partajează Postat Octombrie 5, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi http://www.mitsubishi-motors.ro/Sisteme-4wd_257.html ... aici este explicat mai in amanunt ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vass_alexandru Postat Octombrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi Acum am sa pun si eu poze cu gandacul meu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi Frumusica, sa o stapanesti sanatos ! ... incepe cu gumele si suspensiile ... apoi troliu si bara ... dupa aia, mai vezi tu ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vass_alexandru Postat Octombrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi mersi pentru sfaturi si astept sugestile tale sau oricine doreste sa-mi lase niste sfaturi privitor la suspensii.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 8, 2008 Partajează Postat Octombrie 8, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi Pai depinde de cat de umflate-s buzunarele. Poti incepe prin a-i pune un tampon de cauciuc sub arcuri, de 10-20 mm, sau sa-i schimbi puntile cu altele rigide, alta suspensie pe arcuri, tiranti facuti calumea, etc. Deja ii triplezi valoarea... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi posibilitati sunt ...tre' sa te decizi cat si ce vrei sa faci cu masina ...abia dupa aceea poti primi sfaturi adecvade in ceea ce priveste modificarile de facut;am vazut una ca a ta facuta de un ceh (in sebes) arata extraoridar dar nu era pt off-road ci pentru expeditii...desi daca dadea jos portbagaju cu cort cu tot si punea gume de off era ok de mers in padure... tu decizi....bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi :hi pe 4llc ai frina de motor. :uameni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi :hi pe 4llc ai frina de motor. :uameni La Mitsu PININ frana de motor ii pe 4LLC? Nu ii la buton ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator TOPY Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi :hi pe 4llc ai frina de motor. :uameni La Mitsu PININ frana de motor ii pe 4LLC? Nu ii la buton ? :ha: cine a vorbit de buton... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Februarie 12, 2009 Partajează Postat Februarie 12, 2009 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi :hi pe 4llc ai frina de motor. :uameni La Mitsu PININ frana de motor ii pe 4LLC? Nu ii la buton ? :ha: cine a vorbit de buton... eu .. dar intrebam daca nu ii frana de motor la buton .. ca eu la L200 nu am frana de motor nici pe 4LLC nici la buton Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi frana de motor la masinile cu cutie automata se face ( ca la toate masinile ) din cutia de viteze + motor. pur si simplu schimbi intr-o treapta inferioara !!! Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi Adica... cum? O treci din drive in 2, de exemplu, in mers? Din cite stiu, dar s-ar putea sa nu stiu bine, acest lucru nu se face, pentru ca se duce cutia. De aceea, nici nu poti trece(la pajero) din D in 2 fara sa apesi si butonul de deblocare de pe levierul schimbatorului. Eu fac frina de motor la a mea apasind butonul de over-drive, adica fiind cu el off. In secunda doi, face frina de motor... Fac eu ceva gresit? "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Traco Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi Adica... cum? O treci din drive in 2, de exemplu, in mers? Din cite stiu, dar s-ar putea sa nu stiu bine, acest lucru nu se face, pentru ca se duce cutia. De aceea, nici nu poti trece(la pajero) din D in 2 fara sa apesi si butonul de deblocare de pe levierul schimbatorului. Eu fac frina de motor la a mea apasind butonul de over-drive, adica fiind cu el off. In secunda doi, face frina de motor... Fac eu ceva gresit? de fapt faci acelasi lucru: "over drive" in traducere: viteza de dupa drive ( cum ar veni a-5-a, sau a cata o fi..) iar tu cand ii dai "off" ii dai din "over drive" in "drive" ADICA SCHIMBI INTR-O VITEZA INFERIOARA! si de aceea POTI sa treci la pajero din D in 2 APASAND BUTONUL Tel.: +40788 022 022 / +40788 033 033 E-mail: tracoservice@yahoo.com; office@tracoservice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Darius Postat Februarie 17, 2009 Partajează Postat Februarie 17, 2009 Re: Pajero Pinin vreau si eu sfaturi Aha, mersi de lamurire... Imi spusesera mai multi mecanici sa nu dau din D in 2 in mers, ca nu e bine, de asta eram atit de sceptic. Sincer, de aceea nici nu am folosit niciodata acea treapta 2...Oricum, scuze ca am calcat topicul omului... :p :h5 "Umblati cu bine!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate