Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

PAJERO 2.3 TD DIN 1988

kosfunny

Postări Recomandate

Re: PAJERO 2.3 TD DIN 1988

Pai eu am motorul de 2.3 TD insa e din 1983 fabricat. Tipul motorului e: L040

Pe acte apare sa fie 2.3, in programele de piese apare ca 2.5 TD, ma rog, chestia e ca sa te iei dupa tipul motor. Din partea mea (il folosesc de un an) sunt multumit. Singurul lucru, ca la orice motor e indicat sa-i schimbi uleiul cat mai des si filtrele. Pe mine inca nu m-a lasat. Doar radiatorul de ulei mi-a cedat odata si furtunul de vacuum de la alternator dar asta din cauza mea ca am facut body lift fara sa-l lungesc.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai scump decat daca ai cumpara alt motor...

Eventual alta masina si macar iti raman si alte piese.

Da...cum ai reusit sa le buleshti ? Ca sa stiu sa nu fac si eu la fel :grin:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Nu le-am bulit! :grin: Am vazut unul de vanzare care e posibil sa necesite doua din operatiile astea!Si vreau sa imi fac niste calcule sa vad daca are rost sa fac 500 km sa-l vad.Masina e acum pe autovit, la Zalau!

Link spre comentariu

Ca sa ai in vedere si experienta mea. Eu l-am luat anul trcut din Austria cu 2000 de euro. Transportul m-a costat cam 300 euro pana in Suceava, pe platforma unui prieten.

Eu l-am luat pentru motor si cutie, sa-l pun pe alt Pajero. Cand l-am vazut ca nu avea nici o bucsa cu probleme, interiorul arata ca nou, singura problema era rugina de pe caroserie. I-am facut recarosare, cu schimbare de motor, etc si pot sa spun ca de banii pe care i-am dat sunt multumit. Am si masina functionala, am si un donator de piese in caz de...

App, cand am adus masina, avea 141.000 km reali. In `83 a fost prima inmatriculare, iar in `94 a fost la revizia de 40.000 km. De aceea 2300 eur nu m-i sa parut mult deloc. Acuma nu stiu cat sa coste pompa de injectie sau injectoarele. Turbina nu cred sa se fi dus ca a mea nu are inca nici un fel de joc, merge fara probleme, numai ca tare as vrea sa o schimb cu una cu geometrie variabila.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Nu trebe platita nici o taxa nimica. Trebe doar platit un 50-100 lei la `nea inginer rar ca sa nu te plimbe o luna. La mine din vechea masina inscrisa a ramas doar sasiul si puntea spate. In rest e totul de pe cea care am adus-o din afara. Sasiul a ramas cel vechi deoarece la Pajero singura serie este pe lonjeronul dreapta. Am facut re-carosare, apoi schimbare de motor. In realitate am schimbat masina cu totul mai putin sasiul. Chiar foarte simplu :wink:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

buna, pe mine m-ar interesa sa stiu niste preturi pt planetare fata la un pajero2,3TD din 83 si ev diferential spate (sau punte complecta).

mersi.

paul

M Pajero MK I - 2.3TD - 86

T Land Cruiser LJ 70 - 2,4TD - 92

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare