Plumb Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 (editat) as dori in vara asta sa fac o mica tura cu masina; Ungaria, Slovenia, Albania si Croatia(pe urma acasa). Masina are caucicurile mai mari decat in carte, straight pipe, barE HD si inca cateva mici modificari... daca ati mai fost, daca ati avut ceva probleme, ce imi recomandati "cat sa dau" daca este cazul. de ce sa ma feresc, sau de ce nu, sa merg cu alta masina :) Editat Iulie 23, 2016 de Astral o bara - doua BARE.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 (editat) Re: circulat/tranzit alte tari din europa... as dori in vara asta sa fac o mica tura cu masina; Ungaria, Slovenia, Albania si Croatia(pe urma acasa). Masina are caucicurile mai mari decat in carte, straight pipe, bari HD si inca cateva mici modificari... daca ati mai fost, daca ati avut ceva probleme, ce imi recomandati "cat sa dau" daca este cazul. de ce sa ma feresc, sau de ce nu, sa merg cu alta masina :) Din moment ce am vazut in apuseni masini de polonia slovacia austria germania , toate foarte taiate si cu barE, trolii si alte bullbaruri , nu cred ca ai probleme , ca doar aia nu le-au adus pe trailer Editat Iulie 23, 2016 de Astral o bara - doua BARE.... Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 (editat) Re: circulat/tranzit alte tari din europa... Depinde ce noroc ai Sapt trecuta in austria un vecin de al meu a luat 1800 euro amenda la o masina nemodificata in nici un fel Frana de mana neeficienta, oglinda crapata, baterie nefixata corespunzator in locasul ei . I-au luat numerele de inmatriculare si masina e sechestrata in austria pana la plata amenzii si ridicarea ei pe trailer. In ungaria stiu duba (era goala) la care i-au ridicat talonul pt adaugare de foi de arc fata de cele de fabrica. Legal, daca vor sa te incalte, te incalta si ai nostri de ii dai foc singur la masina numai sa scapi. Ca nu isi pierd vremea cu de astea e alta poveste. Editat Iulie 24, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 (editat) Re: circulat/tranzit alte tari din europa... Pe politistii austrieci nu prea ii poti compara cu altii, cred ca sunt nepotii SS-istilor. In Croatia sunt multi politisti, foarte multe radare. In Albania eu nu prea recomand o masina greoaie si puturoasa pe serpentinele lor. Editat Iulie 24, 2016 de Astral don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mm Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Re: circulat/tranzit alte tari din europa... Eu am fost anul trecut in serbia si bulgaria si nu am avut probleme. In serbia erau in grup masini din germania si belgia care ajunsesera pe roti fara probleme cu mt-uri pe 33, troliu etc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lszabi Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 (editat) Re: circulat/tranzit alte tari din europa... Am fost in 2014 si in 2015 la o competitie de navigare-off road pe ruta: Romania,Serbia,Albania,Macedonia,Montenegro,Ungaria cu o Toyota LJ 70 modificata cu bullbar, inaltat,roti de 35, toba taiata, aparatori de crengi - nu am avut nicio problema la hotare. In Serbia m-au oprit dar au verificat doar actele si instalatia de iluminare sa fie functionala, In Albania nici pt radar nu ne au oprit.Masina era inmatriculata pe firma romaneasca, eu cu pasaport maghiar..... dar nu era problema se uitau in talon si asigurare sa fie valabila. Deci bafta! Editat Iulie 25, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate