giumalau Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Salut, am probleme cu racirea si primul suspect e vascocuplajul care dupa parerea mea nu fuctioneaza pentru ca ventilatorul se invarte la fel de usor ca asta iarna, si eu cum am fost plecat in voiaj din aprilie acum cand am venit pe caldura asta , surpriza imi fierbe motorul. Stiti unde pot gasi uleiul care trebuie schimbat stiu ca am citit pe forumul asta ceva despre asa ceva si ca ar fi doua tipuri de ulei , imi poate spune si mie cineva mai exact ce imi trebuie si unde pot gasi.Maine il dau jos sa il desfac. multumesc anticipat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: reconditionare vascocuplaj Nu te complica cu reconditionarea lui, in 80% din cazuri , nu reuseste ! Cumpara unul nou sau ceva SH in buna conditie PS. Nu e vb de un ulei ci de o vaselina siliconica ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 (editat) Re: reconditionare vascocuplaj Reconditionarea nu tine am avut eu si reconditionat si ''pe direct'', cu timpul apar vibratii vascocuplajul se descentreaza si se distruge rulmentul de la cureaua de servo, eu asa am patit si nu este ok deloc mai ales daca te orinde in teren, rulmentul se schimba usor dar trebuie sa il ai :) Un vasco nou este destul de scump la Feroza comparativ cu alte masini. Recomand ''pe direct'' decat reconditionat adica cu ulei schimbat.Montarea pe direct este explicata pe aici pe forum dar este doar o solutie provizorie. Candva ma gandeam sa renunt la acest vasco si sa trec la electroventilator dar vascocuplajul inca se prezinta bine. Editat Iulie 25, 2016 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
xbecux Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 (editat) Re: reconditionare vascocuplaj nu e scump viscocuplajul,eu mi-am comandat chiar azi pt rocky la pretul de 160 ron,l-am intepenit saptamana trecuta pe direct dar nu imi place nici cum merge nici cum se aude asa ca iau unul nou Editat August 19, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate