maxian paul Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 (editat) De curand am achizitionat o masca de sudura cu cristale lichide(Most s777), o folosesc mentru sudura mig-mag si mma deocamdata functioneaza corect cred eu. M-ar interesa daca am facut o alegere buna privind calitatea, poate cineva a folosit masti de la mai multe firme si poate ne impartaseste si noua din experienta acumulata privind mastile de sudura automate. Oricum daca isi mentine performantele cred ca am ales un produs bunicel. Nu pot sa cred cat de idiot am fost sa astept mai bine de 10 ani pana sa cumpar asa ceva, pana acum chinuinduma cu masca clasica(nu ai manevrabilitate, mai ales in pozitii dificile) Recomand folosirea de masti cu cristale lichide cu cat mai performante cu atat mai bine. Editat Iulie 24, 2016 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 Re: Masca sudura mig-mag, mma De unde ai luat Most aveau si TBI...au una foarte ok la oferta,500 ron. Eu le prefer pe cele care au baterie ce se poate schimba pe langa incarcarea solara,sunt mai fiabile. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iulie 25, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 25, 2016 (editat) Re: Masca sudura mig-mag, mma Nu aveau decat most s777 sau grand vision cateva modele de telwin si miller elite. Cred ca te referi la TBI arc visor plus nu? Intradvar cred ca este mai buna cu baterii inlocuibile plus ca are clasa optica 1/1/1/1, dar acum e tarziu poate pe viitor cand se strica most-ul. Editat Iulie 25, 2016 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 25, 2016 Partajează Postat Iulie 25, 2016 (editat) Re: Masca sudura mig-mag, mma Da,la aia ma refeream,o am si e foarte ok la pretul ala. Alimentarea doar cu fotocelule iti mai da cate un ghiont in retina cand sudezi in lumina slaba...si nu numai cele de duzina. Editat Iulie 25, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Re: Masca sudura mig-mag, mma De unde ai luat Most aveau si TBI...au una foarte ok la oferta,500 ron. Eu le prefer pe cele care au baterie ce se poate schimba pe langa incarcarea solara,sunt mai fiabile. La cele cu incarcare solara chiar merge incarcarea? Am o masca Lincoln caruia i-am desfacut modulul ca sa schimb bateriile, era cu "incarcare solara" dar avea baterii obisnuite. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Iulie 26, 2016 Partajează Postat Iulie 26, 2016 Re: Masca sudura mig-mag, mma Este Lincoln...:grin: Toate au fotocelule si acumulator dar la unele se poate schimba,la altele nu...fotocelulele incarca acest acumulator de la lumina zilei si a arcului...acumulatorii se mai duc in timp...la temperaturi scazute sau in conditii de lumina putina se descarca mai repede decat pot genera curentul de funcionare fotocelulele...o lasi la soare si isi revine de cele mai multe ori...cand se sfarseste viata acumulatorului la una cu incarcare exclusiv solara cam arunci masca...la cele care permit schimbarea acumulatorului il schimbi si-i dai bice mai departe...la o masca Miller i-am schimbat acumulatorul dupa 9 ani...folosita intensiv. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Iulie 26, 2016 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2016 Re: Masca sudura mig-mag, mma In manualul de utilizare la s777 spune ca are doua baterii cu lithiu de 3v si alimentare solara, iar bateriile ar trebui sa tina in jur de sase ani. Probabil dupa termenul asta se pot inlocui. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate