Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Apa alternator Terrano

Kolonelu

Postări Recomandate

Am si eu o întrebare pentru cei mai pricepuți.Ce se poate face la terrano 2,4 benzina la alternator ca sa nu mai între apa asa ușor.mentionez ca am scut motor iar la bălți intra apa si se aprinde becul in bord.Exista vreo soluție ceva? Editat de Kolonelu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Apa alternator Terrano

Daca o sa gasesti solutia sa imi spui si mie. :grin:

Becul nu l-am aprins niciodata, insa dupa ce am trecut printr-o balta mai mare, am ramas cu masina pe Vf Baiului.

Norocul nostru ca la benzinare dupa ce se usuca le trece :ha::ha::ha:

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Scuturi de aluminiu de 1 mm la motor , sorturi de cauciuc la toate deschiderile dintre pasajul rotilor si compartimentul motor ( a avut din fabrica , probabil mai ai doar gaurile ) .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Pe fata am bara metal de 4 mm care se prelungește cu scut motor iar la pasaje am protectiile din plastic pe lângă care am pus presuri din cauciuc lângă compartimentul motor si tot am reparat alternativul de doua Iri.eram curios daca exista vreo soluție ceara ceva de etanșarea e alternativului.

Link spre comentariu

Exista , dar pentru alternator nu cred ca ar fi utile . ATV-istii folosesc o ceara de protectie pentru sistemul electric , dar alternatorul are ( cel putin ) marele dezavantaj ca isi curata permanent colectorul , in miscare .

Dca sunt protectiile si totusi se stopeste cu apa , poate e cazul ca acestea sa fie reconfigurate la unele mai eficiente sau alternatorul insusi sa fie protejat de propia carcasa suplimentara , dar , totusi , care-l lasa sa se ventileze .

Daca cumva principalul vinovat de stropirea alternatorului este curentul de aer care trece prin radiator impreuna cu apa sau alternatorul este plasat lateral de elice si aceasta il stropeste cu apa centrifugata , atunci alternatorul are parte de apa si cand e ceata afara , nu neaparat la trecerea prin balta . Care trecere am inteles ca reuseste sa stropeasca bine motorul , atunci ce protejeaza protectiile de care zici ca sunt pe pozitie ?

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare