Max Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Ati patit vreodata asa ceva? Eu personal am vazut live doua situatii aseanatoare oarecum. O Toyota LJ73 la care a intrat un butuc prin podea pana aproape de zona fierbinte a soferului :) Al doua oara la un Defender la care a intrat prin aripa interioara spate si a iesit prin panoul din spate din dreapta usii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CSGauto.ro Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Ca sa vezi de unde poate veni ghinionul ... ReparatiiCardane.ro ReparatiiPerneAer.ro AirRide.ro Vodafone: 0729898278 0721479812 Orange: 0754823618 Upc 0213468927 , Bucuresti , Sector 3 ,B-dul Theodor Pallady 57 . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Mai este pe undeva pe forum, in colectia de poze de la o iesire, un Jeep daca tin bine minte: o creanga a intrat prin podeaua pedalier si a trecut printre scaunul soferului si stalpul usii. Undeva in 2012-2013... It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
219CXR Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Colegul de forum Cristian1 a patit-o cu a lui Frontera la ultima iesire (link-ul de mai jos spre topicul sau ''Vauxhall Frontera a.k.a. Vauxi") http://forum.club4x4.ro/showthread.php?92145-Vauxhall-Frontera-a-k-a-Vauxi/page4 [ATTACH=CONFIG]267755[/ATTACH] 0724066100 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? ”Ce ți-e scris, în frunte ți-e pus”....sau, mă rog, în alte părți ale corpului.... Doar cu ATV-ul, lemnul s-a strecurat printre toate cele componente, fără să atingă nimic-nimic, și s-a proptit (mulțumesc că nu prea adânc) în a mea gambă. AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Da...am patit-o acum cateva saptamani. A bubuit atat de tare incat am crezut ca s-a rupt ceva, planetara, grup... Am avut noroc ca s-a oprit intr-o dublura de sub podea. Vecinul meu de bloc cu o Vitara, s-a ales anul trecut cu o crenga prin pedalier care s-a oprit intre picioarele lui, in scaun... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Cu asa ceva nu-i de glumit ... [ATTACH=CONFIG]267758[/ATTACH] Parca-i razbunarea lui Tepes ... 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Decided blindam podeaua can LA avioane spatarul scaunului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cucuci Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Ce noroc cu volanul pe dreapta. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 11, 2016 Autor Partajează Postat August 11, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Ce noroc cu volanul pe dreapta. :) Poate tipei care statea in stanga i-a placut. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Nu am facut poze, dar la un patrol y60 scurt, a iesit pe langa scaun sofer si cotiera, s-a oprit aproape de nivelul cotierei. Sanse cu astfel de strapungeri este destul de mare, la viteza considerabila. De asta e bine, As slow as possible and as fast as necessary. Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Vorbim de lup si lupul la usa :grin: Asta atenta la conductele de frana si combustibil, l-am scos azi dimineata de sub masina ca "parca atarna ceva...":wink: Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? m-a luat cu fiori pe sira spinarii cand am vazut pozele.... nu fac offroad, dar intreb asa ca amatorul, daca tot "se umfla munchii la jipan" de ce nu se "asigura si burta jipului"? .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Re: Ati patit vreodata asa ceva? Daca e sa intre, intra si pe langa scuturi. In pedalier pe langa roata sau pe langa praguri, au lemnele loc suficient... Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate