Valipdu Postat Octombrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara I-am luat kit de ambreiaj,nu doar placa,avea si rulmentul de presiune. O sa mă duc la câțiva mecani sa vad ce zic. Va multumesc pentru sfaturi! Va anunț daca o rezolv Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Salut băieți! Ce părere aveți despre aceste cauciucuri? Care credeți ca sunt mai bune? Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Decembrie 19, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 19, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Nu am nici un prieten/cunoscut cu Suzuki vitara in zona,dar am bănuiala ca nu bagă bine caldura,dacă voi la vitara al vostru țineți ventilatorului maxim și puneți mâna aproape de o gura de ventilație,simțiți caldura mare sau ca la mine,e cald dar cred ca se poate și mai bine la aceasta masina Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Posibil sa fie de vina filtru de particule. Daca e infundat/ imbacsit nu mai da caldura... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mihai_pit Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Salut, referitor la anvelope am avut pe prima vitara insa turbo dakar si am iesit de cateva ori cu cineva care avea sahara-tot pe vitara scurta, pot sa-ti spun ca parca parca a mea "fugea" o idee mai repede pe inclinari laterale, in rest nu am sesizat vreo diferenta. Doar ca o umila parere personala: gandeste-te bine la ce mai ai de gand sa modifici si ce dimensiuni se preteaza... Pt partea cu caldura cred ca trebuie sa mai dezvolti putin problema pt a putea primi un sfat pertinent ,temperatura motorului cum e? Suzuki Vitara Metal Top 1,6 8valve (onroad si offroad da' tot una e) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Decembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Temperatura sta la 90 grade,nu scade nu creste,deci e buna temperatura,nu am zis ca nu îmi bagă caldura,stau in tricou in ea,chiar acum la -5 grade afara,doar ca așa as crede eu ca ar putea baga caldura mai multă sau ca puterea ventilatorului este umpic mai slaba,dar m-am interesat și am dat de un vitara prin zona,mă duc sa o vad dacă e vreo diferența sau atât poate ea sa bage caldura. Îți mulțumesc pentru răspuns,o sa mai revin cu noutăți! Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara ti-am spus, posibil sa fie infunfat filtrul, ventilatorul si caldura merg perfect, dar daca filtrul e infundat nu mai trece asa bine de el, verifica si vezi :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dolmarfan Postat Decembrie 20, 2016 Partajează Postat Decembrie 20, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Colegu Sicilianu filtru de particule (DPF sau FAP) nu are legatura cu caldura ci cu emisiile de CO2. Ai vrut sa zici filtru de polen si ma indoiesc ca Vitara are asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Decembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Filtru de polen nu are,deoarece nu are aer condiționat,doar sa verific desfac bordul și sa verific ventilatorul și gurile de aerisire. Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Nu desface nimic ca muncesti de pomana si fara rost, caldura baga in mers, cand sta pe loc nu o sa mori de cald. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Decembrie 21, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Nu am mai dat aeroterma jos,am dat doar tubulatura care intra in ea și am suflat acolo și a sărit niște frunze/praf,tot nu s'a rezolvat,dar cred ca așa e maximul ei. INSA TURBO DAKAR,195/80 r15 ( REȘAPATE ),se potrivește pe masina stock? Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 21, 2016 Partajează Postat Decembrie 21, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara D intra si sunt ok eu am de cativa ani. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Decembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Ok,am sa le comand pe acelea,sper sa nu mă trezesc ca nu intra acolo:))) Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Decembrie 22, 2016 Partajează Postat Decembrie 22, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Intra frate, in carte ce dimensiuni ai? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Decembrie 23, 2016 Partajează Postat Decembrie 23, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara Salut băieți! Ce părere aveți despre aceste cauciucuri? Care credeți ca sunt mai bune? Din punctul meu de vedere treaba sta cam asa: Vrei niste caucicuri de drumuri forestiere, adica noroi si asfalt, griblura...etc - iti iei AT-uri Vrei mai mult noroi - merg Mt-uri Vrei sa ai o sansa sa iesi din gropi cu noroi - INSA TURBO/MALATESTA/PNEUS sau orice resapta profil SIMEX Silverstone extreme profil SIMEX sunt clar superioare oricaror cauciuri resapate de acelasi profil decat ca se duc repede pe asfalt.Acelasi lucuru il pot spune si de alte MT-uri originale.resapatele sunt putin mai rezistente dar si putin mai slabe in teren din ce am vazut eu pana acum. Bafta!;) Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Decembrie 27, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 27, 2016 Re: Achizitie Suzuki Vitara In sfârșit mi-au venit cauciucurile si kitul de înălțare! De-abia aștept sa le montez ❤ Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Ianuarie 7, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 7, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara Salut și la mulți ani! Din "fericire" am reușit sa rup și eu prima planetară! Sper ca doar aia e,cam cât costa una și care ar fi mai buna? Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smihai Postat Ianuarie 9, 2017 Partajează Postat Ianuarie 9, 2017 (editat) Re: Achizitie Suzuki Vitara Odată cu înălțarea trebuie modificat ceva și pe la planetare.în primul rand achiziționează un grup de fonta, iar ulterior, dacă nu ma înșel, se fac niște prelungiri ale planetarei sa nu mai stea asa întinsă. Colegii cu vitara cred ca ți pot spune mai multe.în cazurile văzute de mine,3 la număr, s a spart și grupul.soluția a fost cea prezentata mai sus.BAFTA. Editat Ianuarie 9, 2017 de smihai Nissan Patrol k260 SD33T:tr Suzuki Vitara 1.6 8V Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Ianuarie 10, 2017 Partajează Postat Ianuarie 10, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara Planetare verzi, grup fonta, coborat diferentialul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
is09kta Postat Februarie 2, 2017 Partajează Postat Februarie 2, 2017 (editat) Re: Achizitie Suzuki Vitara Sfat la achizitie! Daca vanzatorul va permite, cel mai usor depistati rugina sau daca au fost interventii demontand triplele spate sau capacele de pe caroserie si cu o lanterna verifica pasajele la aripi din acel loc ai vederepana la stalpul portierelor. Eu sunt patit. Am luat o vitara care arata de revista si cand am hotarat asta vara sa o restaurez am intrat in depresie, dar intr-un final dupa doua luni de munca asidua am reusit sa imi fac masina pe placul inimii. Editat Februarie 2, 2017 de is09kta greseala ortografie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Februarie 23, 2017 Partajează Postat Februarie 23, 2017 (editat) Sfat Achizitie Suzuki Vitara [salut. sper sa fi scris unde trebuie. am gasit masina asta si tare ma bate gandul sa merg 500 km sa o iau. http://www.bestauto.ro/suzuki/vitara/masina-de-teren/auto/3386130.htm?pgsource=searchresult&fuelname=benzina&year=1997&countyname=timis, timisoara&price=2500&tabid=1&pictureid=1 am vb cu omul si mi s-a parut cat de cat ok. imi da si cauciucurile de strada in banii astia. troliul nou...chinezesc bineinteles dar e maricel. insa turbo noi...ce ma da un pic inapoi este motorul ala v6 de 2000 cm3 . am citit pe undeva pe forum ca nu e chiar ok si ca consuma mult. voi ce stiti despre el? in rest omul mi-a zis ca nu i-a schimbat nimic din oct. 2016 de cand a adus-o , bate un pivot, tebuie schimbate toate uleiurile, filtrele, cedva rugina pe colo, colo dar nu multa etc. uleiurile si filtrele le schimbam oricum. mi-ar prinde bine cateva pareri despre genul asta de masina/motor. ca bani mi se pare cam ieftina. multumesc Editat Februarie 23, 2017 de matea bogdan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Februarie 23, 2017 Partajează Postat Februarie 23, 2017 (editat) Re: Achizitie Suzuki Vitara Nu vreau sa te demoralizez, dar V6-ele de 2000 are probleme importante, pe langa consum. Problema ce mai mare e distributia pe lant care poate pica. Schimbarea ei (inainte de apica) am auzit ca e pe la 3000 de RON piesele. :( Uite la ce concluze am ajuns eu cand cautam ceva cu motor mai mare, si m-am oprit la 2.0 16 valve, 4 cilindri: 1.6 8 valve Pro - Piese usor de gasit (dezmembrari) - Fiabil - Cuplu mai mare la turatii mici (fata de 16v) - Ieftin Contra - Puterea cea mai mica - 80cp 1.6 16 valve Pro - Piese usor de gasit (dezmembrari) - Un pic mai puternic - 97cp Contra - Chiuoasa mai slaba 2.0 4 pistoane 16Valve :!: Pro - Puternica - 130cp - Foarte ok din toate punctele de vedere, mai eftina si mai usor de intretinut (decat 2.0 V6) - Consuma mai putin decat 1.6 si este super ok Contra - :Disponibila mai ales in 2 usi :!: 2.0 V6 Pro - Puternica - 136cp - Silentioasa Contra - Consum mare - Probleme de distributie - Multi senzori la motor care se pot defecta - Nu e fiabil - Putere similara cu 1.6 16v (???) 2.5 Motor OK … 2.7 Motor OK … Ar trebui tinut cont si ca de sus in jos cresc si sansele ca masina sa fie de productie mai recenta (si poate cu mai putina rugina), cu mai multe dotari (AC, ABS, Geamuri electrice...). Editat Februarie 23, 2017 de cristianhaulica Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
matea bogdan Postat Februarie 24, 2017 Partajează Postat Februarie 24, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara Nu vreau sa te demoralizez, dar V6-ele de 2000 are probleme importante, pe langa consum. Problema ce mai mare e distributia pe lant care poate pica. Schimbarea ei (inainte de apica) am auzit ca e pe la 3000 de RON piesele. :( Uite la ce concluze am ajuns eu cand cautam ceva cu motor mai mare, si m-am oprit la 2.0 16 valve, 4 cilindri: merci mult de sfaturi. am mai sapat si eu si tot asa cam inclinam sa fac...sa ma reorientez. am copil mic si voiam o masina mai spatioasa dar pana la urma tot la vitara scurta cu 8 valve o sa ma aleg. mi-am stors creierii in toate felurile de cand cu desfiintarea asta de taxa dar tot vitara asta pare mai aproape de ce vreau eu. multumesc inca o data de sfaturi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
arthurjakab Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara Salutare, Acuma va stresez si eu un pic cerand cateva sfaturi. Am gasit vitara asta https://www.autovit.ro/anunt/suzuki-vitara-vitara-cabrio-1-6-jlx-ID7GkvdB.html#contact_form E motorul de 8v cu 80 de cai din 93. Am citit pe forum si pe alte forumuri ca motorul asta e mai fiabil dar mult mai slab decat cel de 16v. Daca dotezi masina cu troliu roti de offroad nu pra face fata motorul de 8v oare asa sa fie? Si inca o intrebare lagat de consum. Motorul de 8v consuma mai putin de cat cel de 16v sau la fel? Am citi pe forum despre chestia asta dar nu mi-am dat seama pt ca la unii motoruld 8v consuma mai mult de cat cel de 16v sau invers. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 (editat) Re: Achizitie Suzuki Vitara N-as zice 8valve o MULT mai slab. Oricum in offroad serios o sa mergi in Low, si viteza 1-2. Cred ca s-ar descurca si cu troliu. Cu siguranta 8valve e lenes la drum intins, si troliul nu o sa-l ajute cu greutatea lui in plus :| (eu de asta mi-am luat GV, ca de la mine muntii sunt cam departe si iti trece chefu daca tre sa mergi cu 90-100 la ora) De 16valve stiu ca are chiuloasa mai slaba.... dar sunt destui printre noi care fac offroad cu el. Plusul de putere s-ar putea sa merite riscul. Cu 8valve si cauciucuri de strada am scos 8/% consum. Nu stiu cat scoate 16valve. Editat Februarie 25, 2017 de cristianhaulica Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate