Jethro Postat Februarie 25, 2017 Partajează Postat Februarie 25, 2017 (editat) Re: Achizitie Suzuki Vitara Motorul 2.0 V6 24v nu e pretentios la intretinere. Eu am o Vitara V6 de 3 ani si motorul nu a avut nevoie de nici o interventie. Consum: oras 14-15l/100km; extraurban la cca 100km/h 10-11l/100km; offroad 18-20l/ora cand e noroiul mare si constant. E posibil la o cutie manuala sa mai scada putin consumul. Eu am automata. Editat Februarie 25, 2017 de Jethro Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara @Jethro Cum se comporta automata la offroad? Eu mai utilizez o vitara cu automata si am avut surpriza sa nu pot pleca de pe loc sau senzatia ca nu trage in offroad. Nu am vazut in lista de motoare, motorizarea diesel 2.0 TD, cum se prezinta aceasta motorizare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristianhaulica Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 (editat) Re: Achizitie Suzuki Vitara Teoretic vorbind, o cutie automata te-ar ajuta la plecari line (pe nisip, zapada, asta e crucial). Mai departe... cum se comporta cele de pe Vitara... nu stiu. Din cate am inteles eu motoarele diesel nu sunt facute de Suzuki, ci de alte firme, iar mecanicii nu sunt prea impresionati de ele (ca fiabilitate). De asta am analizat doar benzinarele. Cine are... poate arunca o parere mai avizata. PS: De fapt nici nu sunt fan diesel in geneal vorbind :) Editat Februarie 27, 2017 de cristianhaulica Suzuki Grand Vitara 2.0 16valve 1998 0745-009633 cristianhaulica@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jethro Postat Februarie 27, 2017 Partajează Postat Februarie 27, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara Motorul e 2.0 v6 benzina. In off road cutia automata e excelenta pt. ca are 2 trepte dedicate si practic ii dai ture cat vrei fara sa schimbe viteza. Vitara rulz! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marian.ilciuc Postat Martie 1, 2017 Partajează Postat Martie 1, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara O sa ma risc sa schimb uleiul la cutie, poate isi revine in simtiri. Pana atunci, in week-end sunt in expeditie de achizitionare vitara (lunga sper). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valipdu Postat Martie 22, 2017 Autor Partajează Postat Martie 22, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara După câteva ieșiri prin niște nămoale,m'a lăsat ambreiajul,schimbat acum 4-5 luni de zile (3000-4000 km maxim). O fi din cauza nămolului,penti abrupte,condus agresiv sau din cauza montajului prost de către "mecanicul" care mi l'a schimbat. Ce ambreiaj îmi recomandați,in cazul in care masina o folosesc,mai mult in zona Baraganului( Slobozia ) și ies la noroaie când ploua,mai rar :)),dar vad ca după iarna asta m'a lăsat. Va mulțumesc. Suzuki Vitara 1,6 - 16v / 1997 / 97 cp. Opel Insignia 2,0 TDI ECOFLEX / 2014 / 140 cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
udrescu_marian Postat Iulie 14, 2017 Partajează Postat Iulie 14, 2017 Re: Achizitie Suzuki Vitara După câteva ieșiri prin niște nămoale,m'a lăsat ambreiajul,schimbat acum 4-5 luni de zile (3000-4000 km maxim). O fi din cauza nămolului,penti abrupte,condus agresiv sau din cauza montajului prost de către "mecanicul" care mi l'a schimbat. Ce ambreiaj îmi recomandați,in cazul in care masina o folosesc,mai mult in zona Baraganului( Slobozia ) și ies la noroaie când ploua,mai rar :)),dar vad ca după iarna asta m'a lăsat. Va mulțumesc. Salutare, din cate am citi ai tot avut probleme, ba cu ambreiajul, ba cu planetara, ori mai stiu eu cu ce! Din cate imi dau seama, ori ai talpicile cam mari ori nivelul de pregatire pentr iesirile in teren este mic! Eu iti recomand in entuziasm mai mic si iesrile sa le faci cu cineva cu experienta mai mare in ale offroadului! Asa cum spne in proverb "nu ne nastem invatati", iar in altul "in viata inveti pana mori", trebuie sa le cam aplicam! NO OFENCE! Nici eu nu sunt foarte priceput, dar incet incet invat, pe parcurs! Cat despre problema cu ambreiajul, achizitioneaza unul HD! Nu costa mult! In jur de 300 Euro uite aici de ex: La fel si achizitia de planetare HD, daca nu te poti abtine de la "SPAN"! Sa auzim de bine! Un om deştept poate să înveţe şi de la un prost. Invers e mai greu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate