SilenceDJ Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) 8 ani...cam de acum 8 ani visez, nu sa am propria mea masina, ci sa am o TOYOTA. Ieri s-a infaptuit minunea si cu ajutorul lui Max am achizitionat acest Land Cruiser HDJ 100. Ce e cel mai nasol e ca nu ma pot bucura inca de ea...fiind plecat din tara. Octombrie vine repede si atunci pot sa spun mai multe despre ea. Masina o sa fie pregatita pentru ture si expeditii. Editat August 17, 2016 de Astral 1 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King felicitari , faina masina , si eu vanez acu un seria 80 tot pentru ture lungi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Hmmm....ma asteptam la altceva, mai acatarii.... Hmmm.....4.2 ? Hmmm....205 HP, parca...? Hmmm....autoutilitara cu 5 locuri...? Slabuuuut..... PS - :ha::ha::ha: Te stiu ca ai simtul umorului si de-aia mi-am cam permis sa fac pe invidiosu` ! Hai s-o stapanesti sanatos ! Scula de masina ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Hehe, Astrale, de mult visez noptile numai suspensii, hdj80-uri.....adevarul e ca eu hdj80 vroiam insa ce am gasit pe piata ....dezastru....si neaparat autoutilitara cu minim 4 locuri.....si a aparut 100-le asta.... motorul de 4.2 td intercoler, blocant spate si central, gume noi noute, si din spusele lui Max, merge brici. Acum incetut incep modificarile, bara fata spate ARB, roof rack, rock slidere, Xenoane si proiectoare cu led, marchiza... Vreau sa pun ceva mt-uri pe 33', sper sa imi incapa fara modificat suspensia, e cea hidraulica si e in stare buna. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Masina merge intr-un mare fel. Cred ca iti dau teapa si fug cu ea. :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Acum pe cand abia mi-am schimbat si eu semnatura la avatar? nooo....:))) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Acum pe cand abia mi-am schimbat si eu semnatura la avatar? nooo....:))) Se poate schimba usor... te ajuta un moderator daca nu stii cum:ha::ha: S-o stapanesti sanatos! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Hehe, Astrale, de mult visez noptile numai suspensii, hdj80-uri.....adevarul e ca eu hdj80 vroiam insa ce am gasit pe piata ....dezastru....si neaparat autoutilitara cu minim 4 locuri.....si a aparut 100-le asta.... motorul de 4.2 td intercoler, blocant spate si central, gume noi noute, si din spusele lui Max, merge brici. Acum incetut incep modificarile, bara fata spate ARB, roof rack, rock slidere, Xenoane si proiectoare cu led, marchiza... Vreau sa pun ceva mt-uri pe 33', sper sa imi incapa fara modificat suspensia, e cea hidraulica si e in stare buna. Din pacate, pozele de pe topicul de mai jos s-au pierdut si in masina aia Miron chiar bagase tot ce era mai bun pe piata : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?36718-The-Right-Stuff-LC-100 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Am rasfoit tot ce tine de J10 si chiar eram curios de pozele de la Miron, stiu ca face treaba buna de fiecare data...insa pozele au disparut odata cu mutarea platformei forumului. :( Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Pozele cu masina aia le am salvate, dar din pacate, mi-a crapat hard-disk-ul extern pe care le tineam....:al REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: The King Clar, tu ai ceva cu mine ))))) Uite ciocolata....nu mai e ciocolata....:al Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alec557 Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Re: The King Super achizitia! Din ce an e? e manuala sau automata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 21, 2016 Partajează Postat August 21, 2016 Re: The King 2003, manuala Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
woodoo Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: The King Sa o stapanesti sanatos.....super achizitie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: The King Va multumesc mult Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: The King 2003, manuala Hmmm.....Si cutie manuala ?!? Ce mai teapa ti-ai luat !!! :ha: Daca te razgandesti, te scap eu de ea cumva.....:ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alec557 Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: The King Hehe, Astrale, de mult visez noptile numai suspensii, hdj80-uri.....adevarul e ca eu hdj80 vroiam insa ce am gasit pe piata ....dezastru....si neaparat autoutilitara cu minim 4 locuri.....si a aparut 100-le asta.... motorul de 4.2 td intercoler, blocant spate si central, gume noi noute, si din spusele lui Max, merge brici. Acum incetut incep modificarile, bara fata spate ARB, roof rack, rock slidere, Xenoane si proiectoare cu led, marchiza... Vreau sa pun ceva mt-uri pe 33', sper sa imi incapa fara modificat suspensia, e cea hidraulica si e in stare buna. Si eu am de gand sa pun unele dintre modificări. Eu ii pun acum lift kit ca i-au murit amortizoarele. Cum ai de gând sa faci cu bullbar ul pe fata avand in vedere ca nu mai e legal? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: The King Legal 100% nu a fost niciodata. O s avad cum fac...inca nu stiu. Astrale, vom sta noi odata cu o sticla de jinars in fata.....langa un ceaun facut de mine....si o sa te las sa o privesti bre :)):))):grin::ap:al Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 22, 2016 Partajează Postat August 22, 2016 Re: The King Salut, sa o stapanesti sanatos.Intrebare ca la Toyote ma cam incurc, prea multe modele.Cum are puntea fata, rigida sau cu bascule? Frumoasa mai ales ca anul de fabricatie incepe cu 2 :). Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 22, 2016 Autor Partajează Postat August 22, 2016 Re: The King hdj 100 e cu bascule pe fata. Hdj 105 e cu punte rigida, insa sunt foarte rare.... Iar sa cauti autoutilitara cu 5 locuri...si HDj105....apoi trebuie sa fi taaare norocos...eu nu-s :)) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin-jeep Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Re: The King Sa o stapanesti sanatos :ap:ap:ap:ap:ap:ap:ap:ap:ap:ap Ce consum au masinoaiele astea ? Zi Max ce consum ai scos da nu ma aburi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Re: The King Zi Max ce consum ai scos da nu ma aburi :grin: Am scos un consum de 14l/100 la inceput dar am mers pe autostrada cu 150-160 km/h dar sunt convins ca la un mers mai lejer pana in maxim 120km/h, consumul scade sunt 11 Litri Sunt de asemenea convins ca dupa ce montez un cip de putere si anulez EGR-ul va fi si mai bine. Am prieten posesor de Landcruiser 100 care merge cu consum de 9-9.5L in afara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Re: The King ........apoi trebuie sa fi taaare norocos...eu nu-s :)) Bre, e o vorba...."Nu mânia pe D-zeu !" :wink: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radui Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 (editat) Re: The King Faina masina. Ca o parere personala este peste 80 ca masina de expeditii - spatiu mai mult, putere mai mare, mult mai noua. Sa nu iti para rau ca nu e 105. Motorul de 4.2 aspirat e martzoaga pe langa ce ai, iar puntea fata nu e un avantaj asa mare precum cei 150nm si 80 de cai. Singurul 105 care merita e cel cu motorul 4.5 efi benzina, dar asa ceva nu vezi in EU. Editat August 24, 2016 de Astral MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 TLC KDJ120 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: The King felicitari , faina masina , si eu vanez acu un seria 80 tot pentru ture lungi :grin: Da ai vandut patrolu? Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate