Irod Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: The King Felicitări pentru achiziție! Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vargoneti Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Re: The King Da ai vandut patrolu? nu , vreau unu pe langa , imi place si 100-le mult dar parca as merge pe un 80 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 27, 2016 Autor Partajează Postat August 27, 2016 Re: The King Salutare, am luat decizia sa instalam un powerbox si am gasit asta: Pare cel mai ok , am gasit si la 100 de euro dar sincer nu ma risc. pot s-a il iau impreuna cu senzorul asta de pedala. Stiti ceva despre marcile astea? pretul ar fi de 750 de euro ambele chestii. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Re: The King Powerboxurile din experienta unui prieten nu sunt o alegere buna. Powerboxul respectiv a ajuns la gunoi dupa 2 saptamani. Nici nu s-a mai putut revinde, nu l-a vrut nimeni. Daca vrei sa mergi in directia asta, te-as sfatui sa faci un chip, care iti garanteaza o imbunatire. Poate mai stiu sa te sfatuiasca colegii care au incercat pe toyota asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat August 30, 2016 Autor Partajează Postat August 30, 2016 Re: The King pI asta de sus asta e, chiptuning, doar ca e bagat intr-o cutie si ii zice powerbox, the no.1 chiptuning. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Re: The King Pai nu prea. E o cutie separata de control, care manipuleaza datele din ecu tau, astfel incat sa obtina parametri mai ok. Din cauza asta se si monteaza auxiliar fara alte modificari.Un chiptuning iti rescrie softun din ecu si schimba direct parametrii la "sursa". Dupa cum spuneam, e doar parerea mea :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: The King Eu as zice sa-i cocosezi tu tare, sa-i rupi in bucati pe aia 205 HP pe care ii are deja masina ta si cand vei constata ca s-au deselat bine de tot, abia atunci sa iei in considerare si un cip-canci d-asta.... Daca tot zici ca o vrei ca masina de tura, eu nu cred sa nu te duca voios calutii aia de-i are masina asta ! 1 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: The King Am scos un consum de 14l/100 la inceput dar am mers pe autostrada cu 150-160 km/h dar sunt convins ca la un mers mai lejer pana in maxim 120km/h, consumul scade sunt 11 Litri Sunt de asemenea convins ca dupa ce montez un cip de putere si anulez EGR-ul va fi si mai bine. Am prieten posesor de Landcruiser 100 care merge cu consum de 9-9.5L in afara. Nu te cred, fara suparare. Consuma X1 meu cu motor de 2 litri diesel euro6 9 la suta la 150-160 si e cu 1 tona mai usor si aerodinamica incomparabil mai buna. Asta ca fapt divers, nu ca ar conta consumul la Toyotele astea. Masina arata tare bine, sa te poarte cu placere si fara probleme. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: The King Nu te cred, fara suparare. Consuma X1 meu cu motor de 2 litri diesel euro6 9 la suta la 150-160 si e cu 1 tona mai usor si aerodinamica incomparabil mai buna. Asta ca fapt divers, nu ca ar conta consumul la Toyotele astea. Masina arata tare bine, sa te poarte cu placere si fara probleme. Tot ca fapt divers : ce interes ar avea Max sa manance gogosi....? :grin: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Re: The King Tot ca fapt divers : ce interes ar avea Max sa manance gogosi....? :grin: Nu stiu ce mananca el, doar zic ca nu are cum nici fizic sa consume atat de putin. Zic sa nu exageram cu consumuri din astea infime :)) Ditamai dulapul la 160 probabil consuma 16 17 ca popa. Zic si eu, decat daca nu or fi mai economice motoarele de acum 20 de ani fata de cele actuale pe mai putine kilograme. Editat Septembrie 2, 2016 de dcosmin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: The King Nu stiu ce mananca el, doar zic ca nu are cum nici fizic sa consume atat de putin. Zic sa nu exageram cu consumuri din astea infime :)) Ditamai dulapul la 160 probabil consuma 16 17 ca popa. Zic si eu, decat daca nu or fi mai economice motoarele de acum 20 de ani fata de cele actuale pe mai putine kilograme. Nu am nici un interes sa exagerez. Am facut consumul foarte simplu. De la plin la plin si masurat kilometri efectuati. Mi-a iesit la 14 litri/100. Am mers o buna bucata de autostrada cu 140-150 km/ ora iar in rest 100-120 km plus ce am mai umblat pe litoral, Mangalia, Vama Veche, Navodari. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Re: The King Nu te cred, fara suparare. Consuma X1 meu cu motor de 2 litri diesel euro6 9 la suta la 150-160 si e cu 1 tona mai usor si aerodinamica incomparabil mai buna. Asta ca fapt divers, nu ca ar conta consumul la Toyotele astea. Masina arata tare bine, sa te poarte cu placere si fara probleme. Sunt totusi 5l/100 km diferenta. Si Toyota are motor sa duca tona aia in plus, nu e tocmai submotorizata... @SilenceDJ, s-o stapanesti sanatos. Editat Septembrie 2, 2016 de Teodor4x4 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Re: The King Nu stiu ce mananca el, doar zic ca nu are cum nici fizic sa consume atat de putin. Zic sa nu exageram cu consumuri din astea infime :)) Ditamai dulapul la 160 probabil consuma 16 17 ca popa. Zic si eu, decat daca nu or fi mai economice motoarele de acum 20 de ani fata de cele actuale pe mai putine kilograme. Mai vezi si ce zic alti colegi care, spre deosebire de tine, nu doar "zic", ci chiar au socotit, calculat, testat live consumul Toyotei cu motor de 4.2 (singura diferenta intre 80 si 100 este puntea fata care la 80 e una rigida, iar la 100 puntea fata e cu bascule, deci, cumva, 100 e ceva mai usor decat un 80) : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?47273-Consum-real-toyota-hdj-80-4-2-diesel-si-alte-pareri&highlight=consum REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Re: The King Nu toate masinile consuma atat de mult precum pare. Toyota Landcruiser 60 4L diesel simplu, cu roti de 37" consuma intre 15 si maxim 20 de litri de motorina intr-o zi de facut trasee pentru concurs. Si nu ma refer la traseele de Standard. Pe aceleasi trasee, un Pajero de 2.5L TD consuma mai mult. Mai am o limuzina Cadillac Seville, 4,6L V8 benzina, 300 CP, automatic bineinteles. In oras consuma 15L, in afara scot 12 litri/100 la mers 120, cu depasiri, dealuri etc... Nu sunt consumuri atat de mari precum am crede tinand cont de motoare si marime. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Re: The King Nu toate masinile consuma atat de mult precum pare. Toyota Landcruiser 60 4L diesel simplu, cu roti de 37" consuma intre 15 si maxim 20 de litri de motorina intr-o zi de facut trasee pentru concurs. Si nu ma refer la traseele de Standard. Pe aceleasi trasee, un Pajero de 2.5L TD consuma mai mult. Mai am o limuzina Cadillac Seville, 4,6L V8 benzina, 300 CP, automatic bineinteles. In oras consuma 15L, in afara scot 12 litri/100 la mers 120, cu depasiri, dealuri etc... Nu sunt consumuri atat de mari precum am crede tinand cont de motoare si marime. Pana cand mi-ai dat exemplu cu Cadillacul v8 ca consuma 15 in oras, aproape era plauzibil. Depinde si ce oras. Adu-l in Bucuresti si o sa consume 20 ca popa. Oricum, nu consumul e important la aceste Toyote ci ce stiu sa faca. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 3, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Re: The King Cosmin, eu nu inteleg care e problema ta, atatia oameni care au acest tip de motor pe toyota, a spus cat consuma, tu esti toma necredinciosul. Ai avut vreodata asa ceva? de ce esti atat de sigur pe ceva ce nu stii? Asta e gandire comunista nu te supara, pe langa bloc s-au adunat tot felul de vecini, proprietari de dacii de o viata care sustineau sus si tare : pfoooii motor de 4200??? asta iti consuma 50%. Deci? tu unde te situezi? Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Re: The King Cosmin, eu nu inteleg care e problema ta, atatia oameni care au acest tip de motor pe toyota, a spus cat consuma, tu esti toma necredinciosul. Ai avut vreodata asa ceva? de ce esti atat de sigur pe ceva ce nu stii? Asta e gandire comunista nu te supara, pe langa bloc s-au adunat tot felul de vecini, proprietari de dacii de o viata care sustineau sus si tare : pfoooii motor de 4200??? asta iti consuma 50%. Deci? tu unde te situezi? Ma situez in categoria care a avut 100 de masini si nu a existat vreuna care sa consume cat da producatorul. Daca un LC model 2014 consuma la 140 cam 10 11, e cam probabil spre zero ca modelul anilor 2000 cu tehnologie de acum 15 ani sa consume la fel. In fine, vad ca va place sa fabulati, in fond nu am eu nimic de castigat si nici voi daca aberam cu consumuri aiuristice. Daca acum in 2016 cu motoare euro6 si tehnologie sf fata de anii 90' fizica functioneaza in parametri adica tradus caroserie de 2.5 tone si aerodinamica de dulap, rezulta consum evident mare, asta functiona sigur si acum 15 ani. Sa o stapanesti sanatos, sanatate,numai bine! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: The King Cosmin..tu ar trebui sa fii in cartea recordurilor...100 de masini in 13 ani de cand teoretic ai permis...7.7 masini pe an...adica la 1,6 luni schimbi masina...esti tare !!! ....si colegi exagereaza cu consumul..?....acum serios vorbind ce interes ar avea cineva sa zica ca masina lui merge cu apa de la cismea...este un forum ...nu un magazin online de samsari...ca sa zica ca daca cumperi de aici nici nu trebuie sa mai alimentezi cu motorina/benzina....ca cismele sunt pe toate drumurile.... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: The King Cosmin..tu ar trebui sa fii in cartea recordurilor...100 de masini in 13 ani de cand teoretic ai permis...7.7 masini pe an...adica la 1,6 luni schimbi masina...esti tare !!! ....si colegi exagereaza cu consumul..?....acum serios vorbind ce interes ar avea cineva sa zica ca masina lui merge cu apa de la cismea...este un forum ...nu un magazin online de samsari...ca sa zica ca daca cumperi de aici nici nu trebuie sa mai alimentezi cu motorina/benzina....ca cismele sunt pe toate drumurile.... probabil am rotunjit, nu chiar 100 daca stau sa numar or fi 90 si ceva. Dar ma bucur ca esti vigilent si iti pui intrebari ceea ce ar trebui sa faci si cand cineva spune ceva ilogic cum sunt aceste consumuri. Dau 10 exemple de suv uri medii cu motoare 2000 euro 6 care consuma 9-10 la 150km/h si cu masa proprie cu 1 tona mai mica si Cx (coeficient aerodinamic) apropiat de un turism adica 32-33. Inseamna ca LC ul nou consuma 7 la 150? Atunci Rav 4 consuma 4, iar un yaris 0. tocmai ca e forum mizez pe informatii reale nu exagerari. In fine, e f bine ca are consum asa mic, numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ovidiu off Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: The King Salut, Eu am avut un consum de 9,5 cu Toyota 100, la un drum de 500 km Cluj Barlad. Am mers insa ca pe ace . La intoarcere am mers normal si consumul a iesit 10,5-11 . Aveam 33-uri, AT . In iesirea de acum, cu Mt de 33, cu cort si marchiza pe masina , incarcat cu frigider si cu de toate ,dupa 1300 km facuti am consum de 12,7 . In offroad usor , am facut cam 300 km . Cand am tractat masina de concurs cu scule si piese rezerva :1700 kg plus platforma consumul a fost undeva intre 13,5 si 15 . Toate astea in regim de sosea cu medie de circa 60/ora , cu viteza care a sarit rar peste 130 km / ora . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: The King Ce vă mai ambalaţi orgoliile! Cred că din orgoliu, toate părțile aţi omis esențialul: Max a afirmat că a scos un consum de 14 (mediu, presupun) la viteze de 150-160 km/h, ca apoi să rectifice la viteze de 140-150 km/h pe o porțiune de autostradă, şi în rest la 100-120 km/h (probabil cea mai mare parte a drumului) plus ceva plimbare relaxată pe litoral. Caz în care cred că a scos 14 L cu LC 100. Dar dacă ar merge constant cu 160km/h, chiar cu anvelope standard, de stradă, nu cred că ar scoate sub 16 L, dacă nu mai mult. Pentru că tone, diesel, etc... Aşa că nu vă mai supărați degeaba, pentru că vorbiți de chestii diferite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rbr Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: The King as mai adauga si ca viteza si distanta raportate de masina nu sunt corecte daca s-a mers cu roti mai mari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 5, 2016 Partajează Postat Septembrie 5, 2016 Re: The King Corect. De exemplu la mine, cu anvelope de 32" AT, comparativ cu 29.5" anvelope standard, viteza de deplasare este identică cu ce arată pe vitezometru (verificat pe GPS). Şi se face o corecție de 6,7%, deoarece distanța parcursă este mai mare datorită diametrului mai mare al anvelopei. În concluzie, pentru o deplasare la mare cu 130 km/h constant, pe pilot automat, plus depășiri pe la 150 km/h, plus climă la greu , plus deplasări zilnice pe litoral 10 zile, şi întoarcere cu 100 km/h parțial cu climă dar mai soft că nu era necesar mai mult, am consumat mai puțin de 2 rezervoare de GPL, cu un consum mediu de 6,1 L... Deci oricât mi-ar place şi mie LC 100, zic PAS! :))))))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: The King La urma urmei...după atâția ani de lucru și truda....zâmbetul de pe fata mea când turez un motor de 4200 turbo....e priceless.....consuma cu 3-4 litri mai mult decât o masina ordinara....nu ma interesează. Sunt intr o tara în care litrul de motorina e 0.4 lei...da, citiți bine , și pt asta tot nu fac rabat la.plăcerile vieții. O viata avem, sa ii rezolv problema reginei și asta va fi o masina pe viata. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Septembrie 7, 2016 Partajează Postat Septembrie 7, 2016 Re: The King ... litrul de motorina e 0.4 lei... Pfoa! În we mă apuc de săpat în spatele blocului, poate... cine ştie... găsesc ceva negru, care ţâşneşte... :)))) Mi-ar place şi mie un LC 100 automat, dar la costurile actuale, l-am scos din listă. Şi de când mă dau cu GPL, nici nu mai vreau să aud de diesel. Poate când o fi şi la noi motorina 0,4 lei... Îţi doresc să ai toate satisfacțiile visate, cu mașina asta, că e faină. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate