pantzerrow Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Inainte de toate multumesc colegului de forum kosfunny pentru ajutorul de pana acum. Orice ajutor separat din partea dvs, restul colegilor de pe forum, e binevenit. :tk Mult de citit, plictisitor dar poate ajuta cuiva in viitor. Pe 10.08.2016 asteptam regulamentar pe banda 3 de circulatie la semafor. Zona mai exacta : sensul de mers Piata Sudului-pasaj Mihai Bravu la semaforul de la iesirea din complex Sun Plaza. Milioanele de euro din conturi, ajutata fiind si de o masina noua (Range Rover Evoque), au transformat-o pe doamna Carmina Dumitrescu intr-o inconstienta capabila de orice. Venind cu peste 100 km/h pe linia de tramvai, depasind linia continua si coloana oprita la semafor, a intrat in plin intr-o Skoda Octavia (dauna totala si 2 raniti), Skoda a intrat in mine (dauna totala si copil de 3 ani ranit), eu am fost proiectat intr-un Hyundai Accent (dauna totala si 2 persoane ranite), Hyundai-ul proiectat intr-un Renault Clio si mai apoi se pare intr-un camion Mercedes. Desi un copil de 3 ani cat si alti raniti plini de sange asteptau salvarea, madam responsabila de accident a cerut sclavilor de la politia locala sector 4 sa fie prima transportata la spital. Ordin primit si executat. Dupa alte telefoane apar infractorii de la Udriste (cuvintele astea le sustin oricand bazat fiind pe documente si inregistrarile video ce vor fi prezentate instantei). Masuratori in graba si..."mutati masinile, am terminat" desi 5 persoane au plecat cu salvarea la spital. Seara la declaratii incepe circul Made in Romania. Domnul Schiopu a refuzat sa imi primeasca declaratia in care am afirmat in mod real ce s-a intamplat. Ba mai mult, s-a aratat extrem de deranjat de faptul ca in declaratie am insistat ca exista o filmare video a accidentului. Am insistat sa imi pastrez declaratia si mi s-au dat actele impreuna cu dovada de reparatie semnata de Lupu Marian. Soferului cu Hyundai i s-au dat actele fara nici un fel de declaratie. La 3 zile ne cheama sa semnam pt constatarea de la fata locului. Eu refuz pana la viitoare investigatii. Soferul din Hyundai si cel din Skoda (iesit din spital) se roaga de politisti sa dea o declaratie dar sunt refuzati ca "nu e nevoie". Dupa insistente li se accepta. Acum urmeaza episodul 2 Asirom vs pagubiti Exista o filmare completa a evenimentului, vazuta ulterior de mine si soferul din Skoda. Le putem obtine doar in instanta. Politia de la Udriste nu a facut nici un demers sa obtina aceasta filmare desi la RATB la 3 zile se rescriu filmarile pe DVR-ul aferent fiecarui autobuz. Ca un pont spus chiar de RATB, ca sa traga de timp in cazurile cu greutate Politia trimite solicitarile cu Posta Romana. La Asirom suni la 021 9599. Speri sa dai de ei dar vorbesti cu fosti patiseri, rigipsari, cofetari sau orice altceva de profil. Sunt angajati ai unei companii de "prestari servicii" care sunt depasiti de situatie. Suni la Asirom dar ei nu au nici o legatura cu ceea ce ar trebui sa faca in realitate. Ti se atribuie un numar de dosar si dupa 3-4 luni (amiabil) reusesti sa te multumesti cu niste sume infecte. Unei doamne ce astepta la Udriste dupa documente, Mondeo NOU full, 8000 km, dauna totala, aproape 30 000 E cost de achizitie i s-au oferit 13 000 E. Dupa proces abia a obtinut 80 % din paguba. Stiu ce ma asteapta, dar va recomand prieteneste sa evitati incheierea unei polite la Asirom Pare ieftina la prima vedere dar puteti avea surprize ulterior. Iar daca sunteti loviti de un inconstient ce are polita RCA la Asirom, nervi de otel. Editat August 17, 2016 de Astral Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vas_adam2000 Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Sfat: mediatizare neintarziata. Peste tot. Plangere pe numele agentilor constatatori. http://www.romaniatv.net/accident-grav-capitala-provocat-de-o-afacerista-politistii-acuzati-ca-incearca-sa-musamalizeze-cazul_309307.html#n Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Imi pare rau ca treci prin experienta asta. Sper sa-si revina copilul cat mai repede, sa rezolvi cu dauna si sa reveniti la "normal". Care o mai fi si "normalul" ala in tara asta... Iti tin pumnii! Doamne ajuta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Se presupune ca platim asigurari ca sa ne cumpere riscurile ...Da, doar se presupune. N-am avut niciodata in viata mea vreun accident in urma caruia sa dau polita RCA. Cu toate asta polita RCA creste constant anual. De cretinii de la asigurari nu mai vorbesc, odata cu trecerea timpului oamenii inteligenti dispusi SA-SI FACA TREABA si nimic mai mult au disparut cu desavarsire. In cazul tau cu doamna grabita...daca voi erati in stationare atunci TOATE masinile ar trebui sa se faca pe polita doamnei respective. Nu stiu cat e de tarziu, dar mergi la IML si incearca sa obtii un certificat medico-legal daca se poate. Acesta o sa aiba o valoare URIASA in instanta. Cat despre incompetenta functionarilor ...consulta un avocat si vezi cum poti le dai la oua. LE - ca doamna cu "reingiul" sunt mii ... Editat August 17, 2016 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Pe langa sfaturile colegilor, eu ti-as recomanda sa stergem poza aia cu doamna din masina neagra, care banuiesc ca ar fi inculpata, pentru ca in tara asta cu legi strambe, daca aia afla ca i-ai facut publica poza te mai trezesti cu vreun proces d-ala cu "dreptul la protejarea imaginii" sau cum naiba s-o chema, dar intelegi la ce ma refer.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Se presupune ca platim asigurari ca sa ne cumpere riscurile ...Da, doar se presupune. N-am avut niciodata in viata mea vreun accident in urma caruia sa dau polita RCA. Cu toate asta polita RCA creste constant anual. De cretinii de la asigurari nu mai vorbesc, odata cu trecerea timpului oamenii inteligenti dispusi SA-SI FACA TREABA si nimic mai mult au disparut cu desavarsire. In cazul tau cu doamna grabita...daca voi erati in stationare atunci TOATE masinile ar trebui sa se faca pe polita doamnei respective. Nu stiu cat e de tarziu, dar mergi la IML si incearca sa obtii un certificat medico-legal daca se poate. Acesta o sa aiba o valoare URIASA in instanta. Cat despre incompetenta functionarilor ...consulta un avocat si vezi cum poti le dai la oua. LE - ca doamna cu "reingiul" sunt mii ... Si aici legea umbla cu capul spart. Mai nou la IML in spete similare certificatele eliberate de ei nu sunt luate in calcul decat daca exista o cerere in acest sens pentru eliberarea unui astfel de act, cerere care sa vina de la Rutiera. Pe langa sfaturile colegilor, eu ti-as recomanda sa stergem poza aia cu doamna din masina neagra, care banuiesc ca ar fi inculpata, pentru ca in tara asta cu legi strambe, daca aia afla ca i-ai facut publica poza te mai trezesti cu vreun proces d-ala cu "dreptul la protejarea imaginii" sau cum naiba s-o chema, dar intelegi la ce ma refer.... Merci de sfat dar e un risc ce mi-l asum din pacate.Cu legi strambe sau nu. Pana una alta, asta este mentalitatea si "imaginea" transmisa noua de familia inculpatei: "Cand bagi cheia in contact iti asumi ca poate sa se intample un accident. De aia dau 2800 RON pe RCA sa ma despagubeasca. Iar daca murea cineva care e problema, va dadeau bani companiile de asigurari" Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! ........ Pana una alta, asta este mentalitatea si "imaginea" transmisa noua de familia inculpatei: "Cand bagi cheia in contact iti asumi ca poate sa se intample un accident. De aia dau 2800 RON pe RCA sa ma despagubeasca. Iar daca murea cineva care e problema, va dadeau bani companiile de asigurari" Ce jigodie....Da` nu-i bai, cineva, acolo sus, va tine cont de cum gandeste....:uameni REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat August 18, 2016 Partajează Postat August 18, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Acum 10_ 11 ani eram la semafor la Piata Presei cu inca doua masini in fata.in spate a venit un ford si toata lumea statea fericita la semafor pina cand un pasat a venit cu 130 ( omul a recunoscut) a lovit fordul, acesta dacia mea eu pe cel din fata si tot asa. in total patru masini indoite fata si spate. Omul a recunoscut viteza ,politistu a zis.ca.e vinovat si dupa o ora de declaratii , fiecare am primit asigurarea lui.toti patru am reparat masinile pe asigurarea_ RCA ul lui. Unul din soferi mergea mai schiop dar dupa o discutie de 5 minute cu vinovatul ...si_a revenit. Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Pana acum evident "neoficial" situatia sta astfel: In cazul meu, fara vreo verificare optica amanuntita sau tehnica asupra masinii, Asirom a catalogat limita de reparatie la 7 000 RON. Criteriile ei le cunosc. Lista partilor deteriorate e una initiala si include cam 30-40 % din ceea s-a distrus, urmand sa se faca un proces verbal suplimentar de completare a avariilor. Unitatea service a propus un prim deviz de reparatie de 17 000 RON. Tot "neoficial" Asirom a constatat undeva la 14 000 RON. Sunt curios care o sa fie prima propunere ca si suma pentru dauna totala a masinii :old Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RETI Postat August 19, 2016 Partajează Postat August 19, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! DAca ai timp ...mergi in tribunal. La judecata iti recuperezi si bani de reparatii si dbanziile si penalitatiile, nu le ace jocul, si nu accepta alte sume mai mici in speranta ca termini mai repede.Iti repet daca ''ai timp'' si poti sa te lipsesti de masina''. Am patit-o si eu si stiu. E o mare taapa Romania cu acest rca.Te trezesti maine poimaine ca esti dat in judecata de al 4 -lea detinator tu ai batut palma cu asiguratorul si sa vezi circul..Nimeni nu o sa calaculeze ce spagi ai dat prin spitale ,etc,etc. Bafta! Land Rover Discovery I Mercury Sable LR serie III Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Service-urile Dacia-Renault reziliază contractele cu Asirom. :ang http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sci-tech/Auto/Service-urile+Dacia-Renault+reziliaza+contractele+cu+Asirom+Folo Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Inca un exemplu de "investitie straina" de succes! 'Tu-le mama lor de habsburgi retardati! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 24, 2016 Autor Partajează Postat August 24, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Inca un exemplu de "investitie straina" de succes! 'Tu-le mama lor de habsburgi retardati! VIG-ul (Vienna Insurance Group) e doar un paravan infect la fel ca multe altele care au prostit natia asta. In spatele astora sunt niste baieti si combinatii murdare de iti sta ceasul la mana. Oricum doamna responsabila de accident pe langa faptul ca nu a aratat un minim de interes pentru starea copilului lovit la cap in accident sau pentru restul celor transportati la spital, prin tehnici infecte a incercat pana acum datorita informatiilor ce deranjeaza enorm sa imi blocheze de 2 ori contul de "feisbuc". :fk:fk:fk Daca nu a reusit, a inceput sa imi atace familia (prima a cazut prada mama) . Meciul e abia la inceput dar din pacate jegurile astea decid in zilele noastre. Acolo unde sunt prea analfabeti sau incompetenti, cumpara ! Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Acest accident trebuie maxim mediatizat ! Cat despre valoarea masinii , cum ti-am spus si la telefon, legea lasa loc si pagubitului sa vina cu documentatie privind valoarea acesteia. Mai mult ca sigur o despagubire corecta nu vei obtine pe cale amiabila, dar te sfatuiesc sa faci o cerere de despagubire pe suma oferita de ei, mentionand faptul ca din punctul tau de vedere reprezinta despagubire partiala urmand ca pentru diferenta sa ii actionezi in judecata. O reclamatie la ASF poti face inca de pe acum cu privire la faptul ca nu ti s-a comunicat modul de calcul prin care a fost stabilita valoarea maxima de despagubire. Si daca tot ajungi la judecata, poti prezenta facturi de rent a car pentru perioada pana la care vei fi despagubit integral , ti se vor deconta ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat August 25, 2016 Partajează Postat August 25, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! ....Si daca tot ajungi la judecata, poti prezenta facturi de rent a car pentru perioada pana la care vei fi despagubit integral , ti se vor deconta ! Înainte de toate rog să ții cont de faptul că sunt de acord cu esenţa celor spuse de tine dar, totuşi, îmi permit să fac o sugestie, şi nu că nu mi-aş dori sä fie altfel (adică normal): nu mai afirma, categoric, că sumele cheltuite cu închiriatul unei maşini vor fi recuperate în totalitate sau, măcar, în parte. "Pot fi recuperate." este varianta corectă, pentru a permite omului să evalueze riscul. Nu e cazul în speţa/păgubitul de aici, dar pot fi alţii cu o capacitate mai redusă de înţelegere a realităţii. Spor! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Asa este, dar toata lumea trebuie sa tina cont si de faptul ca si in instanta te poti trezi cu surprize. Din start trebuie avut in vedere si acest aspect ! M-am lovit personal de decizii socante ale judecatorilor, de nu iti venea sa crezi ca ar fi citit macar o pagina din dosar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pmstancu Postat August 26, 2016 Partajează Postat August 26, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Exact ăsta (unul dintre ele) este motivul pentru care am făcut remarca/sugestia. Baftă! AJUNGE! Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Update. Voi incerca sa aduc o serie de informatii utile in eventualitatea in care sunteti lovit de cineva ce are polita la Asirom (e de preferat evident sa nu se intample dar traim intr-o jungla urbana). 1.Sunati in call center la 021 9599. Deschideti dosarul de dauna dupa care la inspectorul ce se ocupa de dosarul dumneavoastra treceti pe nota de constatare TOATE elementele distruse total sau partial in urma accidentului. 2. Presati cu telefoane la 2-3 zile sa se rezolve problema. Foarte important, cereti sa vi se comunice numele si adresa de e-mail a lichidatorului ce se ocupa de dosar. Initial vor refuza dar daca stiti cum sa puneti problema se pot afla multe detalii aferente dosarului. :wink: 3.Odata ce aveti adresa de e-mail a lichidatorului mailuri la 2 zile cu cc la avizari@asirom.ro si daune@asirom.ro Nu o sa raspunda nimeni la ele, dar aveti o dovada in plus pentru instanta. Smecheria companiei de asigurari este ca nu vor recunoaste niciodata ca au primit vreun e-mail in tot acest timp. :wink: 4. Depuneti la sediul central din Bulevardul Carol I nr 31-33 adresa sau daca mai e cazul adrese cu numar de inregistrare privind datele din dosar si felul cum a procedat lichidatorul pana la acel moment. 5. O sa fiti uimiti ca imediat ce ati depus la registratura un document ce poseda numar de inregistrare lucrurile se misca infinit mai repede. 6.Asteptati primirea prin posta sau curier prima calculatie aferenta notei de constatare. Daca se poate repara, programati masina la un service cu decontare directa si totodata service ce ofera masina la schimb pe durata reparatiei. 7. Daca se intampla ca in cazul meu sa fie catalogata dauna totala, in primul rand se bea o bere, sau o tuica de calitate ori palinca. Va instalati versiunea 2.0 a kitului de nervi si injuraturi aferente si treceti mai departe. Asigurarile vor propune o suma de reparatie infecta, exact ca ei. In cazul meu s-a stabilit ca masina valoreaza 1404 RON iar costul reparatiilor 4212 RON. Asta oficial caci neoficial vineri seara in sistem la ei aparea suma de 21 000 RON ca si valoare de reparatie (asta ca sa faceti o comparatie cum lucreaza mizeriile astea). 8. Sesizati ASF-ul la 0800 825 627 indiferent de ora. Suplimentar cautati si pe aici ca poate ajuta :wink: http://www.salfin.ro/ Va urma... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Septembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2016 (editat) Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Inca un update. Daca esti parte pagubita iar cel vinovat are (din pacate pentru tine) polita la Asirom, va spun din start ca in cazurile mai complicate DUREAZA. 1. La e-mailuri nu o sa raspunda nimeni niciodata. S-au restructurat de curand deoarece un imbecil de roman, manager/director general, si-a luat el angajamentul ca face treaba cu oameni putini, evident prost platiti. Tiparul taranului prost ajuns in functie de conducere care vrea sa dea un sens politicii de "cost reduction" Unii lichidatori vin din concediu si efectiv sterg e-mailurile indiferent de continutul acestora. Ca o statistica reala, la aproape 1 000 000 de polite incheiate, rezolvarea cazurilor de la Asirom sta in mana catorva lichidatori, marea majoritate cu o mare durere in cur de paguba ta, ca mai apoi 20 de persoane sa fie ultimul factor decisiv in aprobarea sumelor cuvenite reparatiei. O alta companie concurenta, cu mult mai putine polite incheiate, are 60 de persoane in aceasta pozitie. Astazi 02.09.2016, peste 2500 de dosare asteaptau sa fie rezolvate indiferent ca e vorba de o aprobare sau sa fie inchis sa va puteti lua masina din service. Din lipsa de personal...se vor rezolva probabil candva, dar nu mai tarziu de 3 luni cat permite legea. 2.Softul dupa care se calculeaza valoarea pagubelor este asta: http://www.dat.com.ro/home.html Cum in 95 % din cazuri calculatia e hilara, cereti sa vi se prezinte o copie despre modalitatea cum "DAT-ul" a calculat valoare masinii. De multe ori lichidatorul uita sa treaca foarte multe din componente tocmai sa iasa o valoare cat mai mica. Mizeria care da cel mai mult inapoi e nr de km. Poti sa ai masina din 90, dar daca ai nr de km putini sau foarte putini se pot obtine sume de 2 sau 3 ori cat face masina. Cu km mai multi, indiferent de starea tehnica sau optica a masinii, te multumesti cu o vata pe bat si astepti sa vezi ce verdict primesti in instanta. Ex: Masina cu peste 400 000 km la bord, fara accident si cu un istoric la service perfect a obtinut la dauna totala 2000 RON. 3. Chiar daca suna ciudat e bine sa aveti un dosar cat mai detaliat al masinii. Pana scapati de fier, indiferent de data achizitiei tineti toate facturile sau dovezile oricaror plati. Nu se stie niciodata cand va loveste un prost, asigurarile nu despagubesc si trebuie sa justificati tot (omologat sau nu ) :wink: 4. Nu uitati de ASF. http://asfromania.ro/ Hartie cu numar de inregistrare (ca inca nu am iesit din comunism). Doar astfel va puteti desprinde mai in fata din cele peste 2500 de dosare ce asteapta sa fie prelucrate. Evident, va urma... Editat Septembrie 2, 2016 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costel.c Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Salut! Din cate stiu eu, dauna totala la o masina se calculeaza dupa un tabel si nu dupa ureche. Ori dupa factura de achizitie a masinii(cand era noua) ori dupa un catalog in care se gasesc preturile pentru masinile care nu se mai fac. A avut mama un accident cu un Fiat Marea an fabricatie 1996 si asa am aflat ca pretul ei de catalog in 96 era de 16000 de dolari. Citeste norma 23 din 2014 a ASF-ului. Acolo ar trebui sa gasesti mai multe date. Stiu ca dupa fiecare an de utilizare scade valoarea masinii cu 10%, dar dupa 10 ani de utilizare ea sigur inca face 25% din valoarea ei de noua. Sub aceasta suma nu prea au cum sa te despagubeasca. sper ca informatiile sa iti foloseasca! Costel Suzuki Swift 1.5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 18, 2017 Autor Partajează Postat Mai 18, 2017 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Update :grin: Am primit in sfarsit raspunsul de la procurorul de caz cu o solutie evident anticipata. Initial am fost chemati in noiembrie de un anume domn Mirica Valentin ce a preluat cazul la Udriste. Asa cum mai nou o cere procedura, in cazurile de vatamare corporala din culpa demersurile catre IML le face doar Brigada de Politie Rutiera. Ni s-a promis ca pana pe 15 decembrie 2016 se inchide dosarul accidentului din 10 august . Stiam ca mananca cacat dar l-am lasat sa isi savureze din plin minciuna. In martie 2017 se repeta figura. Explicatii demne de SF, juraminte carnale concluzionate cu aceeasi promisiune ca se rezolva cat mai repede. Ba chiar "scapa" o informatie din dosar. "Individa a ramas fara permis de conducere pe o perioada de un an de zile". Procurorul a inchis cazul si implicit ochii invocand o serie de articole de lege ce nu sunt aplicabile rezolutiei transmise. Mai mult a refuzat sa ceara proba video a accidentului de la RATB, video ce l-am vazut impreuna cu soferul din Skoda. Din pacate pentru ei, am o proba video in care cei care au musamalizat initial cazul respectiv domnul Schiopu si domnul Lupu din cadrul Brigazii Rutiere de la Udriste au recunoscut ca au inapoiat documentele a 2 soferi implicati fara sa li se ia nici o declaratie desi 5 persoane au fost transporate la spital cu ambulanta. Va fi depus unde trebuie impreuna cu alte probe la momentul potrivit. :wink: Oricum acest Lupu Marian nu e la prima isprava fiind anchetat intr-un alt caz de musamalizare: https://www.news.ro/eveniment/marius-maghiari-fostul-sef-al-biroului-de-accidente-din-brigada-rutiera-trimis-in-judecata-alaturi-de-alti-zece-politisti-pentru-musamalizarea-propriului-accident-rutier-1922400225322016111916061679 Si inca un amanunt extrem extrem de important !!! In cazurile cu vatamari corporale sau cu decese, anumite societati primesc numerele dumneavoastra de contact si se ofera sa recupereze foarte multi bani in numele dumneavoastra de la societatea de asigurare si de la cel ce a provocat accidentul. Eu i-am evitat cu o mare flegma in ochi deoarece dupa niste verificarii proprii am aflat ca exista o filiera bine formata din politistii de la rutiera-societate de asigurari-societate de recuperari a pagubelor-judecatori, filiera in care toata lumea isi primeste partea in timp ce la cel pagubit ajung mici frimituri de maxim 2-3000 E Vorbim de sume ce se invart cateodata la cateva zeci de miii sau chiar sute de mii de euro in functie de caz. Va urma... Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Mai 19, 2017 Partajează Postat Mai 19, 2017 Re: ASIROM un risc inutil-EVITATI ! Update :grin: Am primit in sfarsit raspunsul de la procurorul de caz cu o solutie evident anticipata. Initial am fost chemati in noiembrie de un anume domn Mirica Valentin ce a preluat cazul la Udriste. Asa cum mai nou o cere procedura, in cazurile de vatamare corporala din culpa demersurile catre IML le face doar Brigada de Politie Rutiera. Ni s-a promis ca pana pe 15 decembrie 2016 se inchide dosarul accidentului din 10 august . Stiam ca mananca cacat dar l-am lasat sa isi savureze din plin minciuna. In martie 2017 se repeta figura. Explicatii demne de SF, juraminte carnale concluzionate cu aceeasi promisiune ca se rezolva cat mai repede. Ba chiar "scapa" o informatie din dosar. "Individa a ramas fara permis de conducere pe o perioada de un an de zile". Procurorul a inchis cazul si implicit ochii invocand o serie de articole de lege ce nu sunt aplicabile rezolutiei transmise. Mai mult a refuzat sa ceara proba video a accidentului de la RATB, video ce l-am vazut impreuna cu soferul din Skoda. Din pacate pentru ei, am o proba video in care cei care au musamalizat initial cazul respectiv domnul Schiopu si domnul Lupu din cadrul Brigazii Rutiere de la Udriste au recunoscut ca au inapoiat documentele a 2 soferi implicati fara sa li se ia nici o declaratie desi 5 persoane au fost transporate la spital cu ambulanta. Va fi depus unde trebuie impreuna cu alte probe la momentul potrivit. :wink: Oricum acest Lupu Marian nu e la prima isprava fiind anchetat intr-un alt caz de musamalizare: https://www.news.ro/eveniment/marius-maghiari-fostul-sef-al-biroului-de-accidente-din-brigada-rutiera-trimis-in-judecata-alaturi-de-alti-zece-politisti-pentru-musamalizarea-propriului-accident-rutier-1922400225322016111916061679 Si inca un amanunt extrem extrem de important !!! In cazurile cu vatamari corporale sau cu decese, anumite societati primesc numerele dumneavoastra de contact si se ofera sa recupereze foarte multi bani in numele dumneavoastra de la societatea de asigurare si de la cel ce a provocat accidentul. Eu i-am evitat cu o mare flegma in ochi deoarece dupa niste verificarii proprii am aflat ca exista o filiera bine formata din politistii de la rutiera-societate de asigurari-societate de recuperari a pagubelor-judecatori, filiera in care toata lumea isi primeste partea in timp ce la cel pagubit ajung mici frimituri de maxim 2-3000 E Vorbim de sume ce se invart cateodata la cateva zeci de miii sau chiar sute de mii de euro in functie de caz. Va urma... sal, vezi ca raspunsul pe care zici ca l-ai primit de la procuror, banuiesc ordonanta de neurmarire sau netrimitere in judecata se poate ataca ai grija sa nu depasesti termenul, daca spui ca exista probe care nu s-au administrat in cauza. daca vrei o mana de ajutor , trimite-mi un scan pe privat spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate