Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Experiente cu suspensii pe Discovery 2

grigsilviu

Postări Recomandate

Salutare,

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi de la cei ce au sau au avut diverse suspensii pe Discovery 2.

Nu stiu la ce sa ma opresc ca si marca si model de kit suspensie. Ma intereseaza care este ca fiabilitate in timp adica cea mai buna suspensie pe care o recomandati cu caldura.

Terrafirma, Ironman sau Old Man Emu care din cele 3 este cotata mai bine si ce experiente ati avut cu asemenea suspensii.

Multumesc.

Editat de Astral

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Experiente cu suspensii pe Discovery 2

La fel cum am vorbit si face tot face, le-am avut pe toate 3 ...

Pe Disco 1 am avut OME de pe vremea lui Angus de la container... Apoi noi terrafirma si acum am pe Nissan insa ...Ironman

Strict pe Disco recomand OME!

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

Eu am Terrafirma de vreo 4 ani le Discovery si anul trecut am pus Ironman pe LandCruiser.

Amortizoarele Terrafirma is atat de ieftine incat daca nu sunt ce iti doresti nu e o tragedie si le poti schimba. Marturisesc ca data viitoare o sa incerc altceva - poate ProComp.

La arcuri sa nu iti iei varianta cea mai ieftina pentru ca sunt praf (dupa ce am dat pernele jos le-am schimbat in juma' de an dar au fost solicitate). Eu am pus Bearmach si pe fata si pe spate si alea de pe fata nu s-au lasat deloc de la bara in 4 ani.

"A bon entendeur, salut!"
Link spre comentariu

Doar depsre amortizoare: la mine terrafirma au tinut sub 2 ani si erau praf... acum am Monroe de vreun an, s-au comportat mult mai bine din start ca terrafirma noi dar cat tin nu pot inca sa spun... cele mai bine cotate pt D2 pe toate forumurile sunt Billstein

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

OME kit fata de 7 ani si se tin bine (am schimbat de 2 ori bucsele de jos).

Terrafirma cu perne pe spate merg super de vreo 3 ani.

Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor

Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix

www.lroc.ro

Link spre comentariu

In regula Multumesc frumos de sfataturi, dupa aceasta discutie am sa aleg OME.

Multumesc.

Te felicit, cat timp nu ai ales Terrafirma ai ales bine indiferent de optiune:wink: .., e plin netul de nemultumiti, mai sunt si unii norocosi precum Marius sau altii :grin: ...dar din tonele de postari citite de mine procentul de concluzie ca terrafirma e de KKt e cam 70%

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Te felicit, cat timp nu ai ales Terrafirma ai ales bine indiferent de optiune:wink: .., e plin netul de nemultumiti, mai sunt si unii norocosi precum Marius sau altii :grin: ...dar din tonele de postari citite de mine procentul de concluzie ca terrafirma e de KKt e cam 70%

Eu am ales Terrafirma - va tin la curent. Trebuie oricum sa deschid un topic cu masina. De ce am ales terrafirma? Pentru ca vine cu solutii si pentru suspensia pe perne de aer pe care intentionez s-o pastrez. M-am consultat cu destul de multe persoane (atat cu service-uri, cat si cu importatori, parcuri auto de dezmembrari s.a.m.d.) si toata lumea a sustinut ca pernele de aer sunt incomparabile dpdv confort.

Link spre comentariu

Macar puteai sa nu ma citezi daca ai urmat sfaturile altora care sunt sigur ca stiu mai multe despre D2 ca mine, mai ales importatorii si cei de la dezmembrari, dupa ce mi-am petrecut ultimii 9 ani studiind in profunzime tot ce se poate despre D2 ma simt flatat

:uameni

chestia aia cu Terrafirma "vine cu solutii si pentru suspensia pe perne de aer " e tare... o afirmatie de adevarat cunoscator .

BAFTA

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Macar puteai sa nu ma citezi daca ai urmat sfaturile altora care sunt sigur ca stiu mai multe despre D2 ca mine, mai ales importatorii si cei de la dezmembrari, dupa ce mi-am petrecut ultimii 9 ani studiind in profunzime tot ce se poate despre D2 ma simt flatat

:uameni

chestia aia cu Terrafirma "vine cu solutii si pentru suspensia pe perne de aer " e tare... o afirmatie de adevarat cunoscator .

BAFTA

Ce-am facut sefu?!? :) Poate am gresit, te tin la curent. Nu ma dau atotcunoscator si am intrat pe acest forum tocmai pentru a invata :-). Acu', daca o sa fie naspa kit-ul de suspensie, l-oi face cadou si mi-oi lua altul si gata.

Bafta in toate,

Bogdan

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare