veve73 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 care e diferenta in JLX si JX la Vitare ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat August 27, 2016 Partajează Postat August 27, 2016 Re: JLX vs JX Dacă nu mă înșel A/C-ul era opțional la ambele variante. Eu am JX Santana şi are A/C. N-are geamuri şi oglinzi electrice şi nici închidere centralizată. JLX-ul ar trebui sa aibă. Probabil sunt diferențe între Santana şi cele făcute în Japonia. Nu stiu sigur... Înainte am avut JA Santana şi era absolut cheală, nici turometru. Era din '91. Actuala e '00. 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
seklerbowhunter Postat Septembrie 9, 2016 Partajează Postat Septembrie 9, 2016 Re: JLX versus JX eu am un Santana JLx 1.6. Are AC , oglinzi electrice si cam atata in plus fata de un JX. "If you think adventure is dangerous, try routine; it is lethal." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretender Postat Septembrie 14, 2016 Partajează Postat Septembrie 14, 2016 Re: JLX versus JX JLX am si eu: geamuri electrice, oglinzi electrice, inchidere centralizata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sicilianu Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Re: JLX versus JX Am gasit ceva ca L de la JLX inseamna Luxury si ca masina vine cu mai multe dotari standard. JX poate sa le aiba, dar cele de pe JLX pot fi optionale pentru JX. Si ca JLX ar putea sa aiba ceva dotari in plus fata de JX. Am gasit ceva detalii despre Vitara, doar in engleza... :D JLX-ul e ca si AMG pentru mercedes sau S pentru audi, sa aveti grija sa nu fie fake! http://www.powerchipgroup.com/datasheets/1/suz0009.pdf Editat Decembrie 13, 2016 de Sicilianu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate