grigsilviu Postat August 29, 2016 Partajează Postat August 29, 2016 Salutare, pentru ca nu am mai avut timp de stat la PC acum am ocazia sa mai postez una alta ce am mai facut pe la Bursuc. Am montat un Led Bar de 250W si 21400 Lumeni, incredibil ce puternic lumineaza. Nu stiu cat va puteti da seama din poze. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Re: Montat LED Bar pe Bursuc Pozitionarea nu este cea mai fericita. Daca mergi mult prin padure ar fi bine sa-l repozitionezi. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan ionut Postat August 30, 2016 Partajează Postat August 30, 2016 Re: Montat LED Bar pe Bursuc Sunt curios daca un led bar curbat are aceeasi raza ca si marginea parbrizului. Reflexia de pe marginea capotei este deranjanta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Montat LED Bar pe Bursuc Sunt curios daca un led bar curbat are aceeasi raza ca si marginea parbrizului. Reflexia de pe marginea capotei este deranjanta? Reflexia nu este deranjanta absolut deloc. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: Montat LED Bar pe Bursuc Salutare, revin si cu instalatia electrica si pozitionarea butoanelor pentru Led barul din fata si proiectoarele din spate. Ca sa fie treaba buna am cumparat din targ vitan un tablou de sigurante de ceva Renault/Dacia si se foloseste stric pentru toate accesoriile montate ulterior de mine. Asa arata. Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate