Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Autoutilitara N1 inmatriculare informatii

imsofamouss

Postări Recomandate

Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii

SUV sa fie inmatriculate N1 trebuie sa le cauti in Belgia si Olanda, acolo in general au fost N1, in alte tari gasesti mai rar, iar sa-ti dea mobile toate SUV-urile care sunt N1 nu se poate, trebuie sa mergi la PKW adica la camioane, de acolo selectezi Furgonetă sau autocamion până la 7,5 t iar la marca scri de exemplu Mitsubishi si la descriere Pajero, asa iti va datoate Mitsubishi-urile Pajero care sunt inmatriculate pe N1

Mercedes G Wolf 461 300GD

Nissan Terrano II R20 2.7 TDi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

SUV sa fie inmatriculate N1 trebuie sa le cauti in Belgia si Olanda, acolo in general au fost N1, in alte tari gasesti mai rar, iar sa-ti dea mobile toate SUV-urile care sunt N1 nu se poate, trebuie sa mergi la PKW adica la camioane, de acolo selectezi Furgonetă sau autocamion până la 7,5 t iar la marca scri de exemplu Mitsubishi si la descriere Pajero, asa iti va datoate Mitsubishi-urile Pajero care sunt inmatriculate pe N1

Adica LKW.

PWK sunt turismele.

EX-NISSAN :tk
Link spre comentariu

Salut! Am si eu o intrebare,pentru a inmatricula o masina autoutilitara n1 trebuie sa fie adusa din afara ca si autoutilitara sau o pot face eu in ro iar apoi sa o inmatriculez? Va multumesc !!

Da, se poate, dar trebuie sa fie autoutilitara in actele de afara dinainte de 03 oct 2013 pentru ca in RO nu o mai poti face.

Sau o poti face pe caile obisnuite, "naturale" pentru aceasta tara unde "orice e posibil", daca dai spaga cui trebuie.....

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?91453-Transformare-Delica-in-autoutilitara&p=1047785#post1047785

Link spre comentariu

Am sunat si eu azi, pentru ca ma interesa. Asa este. Daca nu a fost din fabrica si varianta auto-utilitara, nu se mai poate. Felicitari tuturor care si-au trecut-o pe auto-utilitara inainte de aceasta schimbare de cacat !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare