imsofamouss Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Salut! Am si eu o intrebare,pentru a inmatricula o masina autoutilitara n1 trebuie sa fie adusa din afara ca si autoutilitara sau o pot face eu in ro iar apoi sa o inmatriculez? Va multumesc !! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii Trebuie sa fie inmatriculata afara autoutilitara, altfel nici sansa. Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii Mai nou la RAR nu se mai omologheaza autoutilitare decat daca asa au venit din fabrica. Bafta! Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
imsofamouss Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii Ok,cum as putea selecta pe mobile.de sa imi apăra toate Suv urile n1? Ma poate ajuta cineva sau pe orice alt site. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Septembrie 1, 2016 Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii SUV sa fie inmatriculate N1 trebuie sa le cauti in Belgia si Olanda, acolo in general au fost N1, in alte tari gasesti mai rar, iar sa-ti dea mobile toate SUV-urile care sunt N1 nu se poate, trebuie sa mergi la PKW adica la camioane, de acolo selectezi Furgonetă sau autocamion până la 7,5 t iar la marca scri de exemplu Mitsubishi si la descriere Pajero, asa iti va datoate Mitsubishi-urile Pajero care sunt inmatriculate pe N1 Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedaci_2005 Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii SUV sa fie inmatriculate N1 trebuie sa le cauti in Belgia si Olanda, acolo in general au fost N1, in alte tari gasesti mai rar, iar sa-ti dea mobile toate SUV-urile care sunt N1 nu se poate, trebuie sa mergi la PKW adica la camioane, de acolo selectezi Furgonetă sau autocamion până la 7,5 t iar la marca scri de exemplu Mitsubishi si la descriere Pajero, asa iti va datoate Mitsubishi-urile Pajero care sunt inmatriculate pe N1 Adica LKW. PWK sunt turismele. EX-NISSAN :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogus Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii evident, m-am grabit Mercedes G Wolf 461 300GD Nissan Terrano II R20 2.7 TDi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 2, 2016 Partajează Postat Septembrie 2, 2016 Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii Salut! Am si eu o intrebare,pentru a inmatricula o masina autoutilitara n1 trebuie sa fie adusa din afara ca si autoutilitara sau o pot face eu in ro iar apoi sa o inmatriculez? Va multumesc !! Da, se poate, dar trebuie sa fie autoutilitara in actele de afara dinainte de 03 oct 2013 pentru ca in RO nu o mai poti face. Sau o poti face pe caile obisnuite, "naturale" pentru aceasta tara unde "orice e posibil", daca dai spaga cui trebuie..... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?91453-Transformare-Delica-in-autoutilitara&p=1047785#post1047785 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danIstrate Postat Septembrie 6, 2016 Partajează Postat Septembrie 6, 2016 Re: Autoutilitara N1 inmatriculare informatii Am sunat si eu azi, pentru ca ma interesa. Asa este. Daca nu a fost din fabrica si varianta auto-utilitara, nu se mai poate. Felicitari tuturor care si-au trecut-o pe auto-utilitara inainte de aceasta schimbare de cacat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate