grigsilviu Postat Septembrie 3, 2016 Partajează Postat Septembrie 3, 2016 Salutare, Va expun cum am inlocuit botul de blocare culisa usa spate. La mine avea o uzura enorma si avea un joc mare, am comandat piesele adica boltul, saiba distantier si siguranta. Trecand la treaba botul este sudat in caroserie deci nu se poate schimba usor, eu am adaptat o veresiune si anume: -taiat cu flexu boltu vechi, gaurit boltu si efectuat filet de 8x1,25 -la boltul nou efectuat acelasi filet de 8x1,25 pus pasta de blocare filete si insurubat in caroserie Si asa a iesit :wink: Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Septembrie 4, 2016 Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: Inlocuit bolt culisa usa spate Discovery 2 Dacă mai bibilești mult la mașina aia, ne faci invidioși pe toți...:ap http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 4, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2016 Re: Inlocuit bolt culisa usa spate Discovery 2 Dacă mai bibilești mult la mașina aia, ne faci invidioși pe toți...:ap Pai stai sa vezi ca astea sunt nimicuri, adevarata bibileala este la anul cand demontez sasiul. Atunci sa te tii :ha: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate