Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

visul monstru !

ghost4ever

Postări Recomandate

Re: visul monstru !

Un "carcalac" in multe situatii trece lejer pe unde un "tanc" sta blocat sau se opreste mult mai repede. Daca vrei "tanc" de ce nu iti cumperi un tanc t34.

Aaaa, nu poti sa mergi cu el prin Mamaia.....

good point prin Mamaia, drumul care te duce spre zonele de lg. CT unde îmi place sa buldozaresc !!

cat despre Samurai VS "tanc" se poate bla bla la infinit, totul tine de gust, placere, visul fiecăruia !!

...in mamaia nu merg din cauza alegiei la dragoni deși am altă mașină pt. atacul urban !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

o poză cât o mie de G argumente !

Aici chiar ai nimerit-o: in poza se vede un idiot care si-a bagat masina unde nu trebuie. Si de unde nu o mai scoate. Nu singur.

Tot nu pricep ce vrei sa demonstrezi cu topicul asta. Sau unde vrei sa ajungi... Eu chiar sunt curios la ce masina te vei opri, si mai ales, unde te vei opri cu ea.

LE: Si dupa aia, te asteptam cu un nou topic, numit de data asta "Cosmarul meu".

Editat de Optimus
Link spre comentariu

Și uite așa transilvănenii spun de munteni că-s sudiști, brăilenii de gălățeni că-s moldoveni, bucureștenii de constănțeni că-s machedoni, gălățenii de brăileni că-s moldoveni, toți de brăileni și gălățeni că-s moldoveni, restul de bucureșteni că-s cocalari, alții de români că-s țigani, noi despre alții că-s proști, Discovery că diversitate, Darwin că cică evoluționism, BOR că cică creaționism. Ăștia din urmă par să fie cel mai pe aproape, că nu mică Ți-e gradina!

AJUNGE!

Bunul simț ar trebui să fie de ”common sense”!

Link spre comentariu

Și uite așa transilvănenii spun de munteni că-s sudiști, brăilenii de gălățeni că-s moldoveni, bucureștenii de constănțeni că-s machedoni, gălățenii de brăileni că-s moldoveni, toți de brăileni și gălățeni că-s moldoveni, restul de bucureșteni că-s cocalari, alții de români că-s țigani, noi despre alții că-s proști, Discovery că diversitate, Darwin că cică evoluționism, BOR că cică creaționism. Ăștia din urmă par să fie cel mai pe aproape, că nu mică Ți-e gradina!

tu faci offroad pe campii rău omule... ! :)

Link spre comentariu

ce te ajută să te relaxezi așa?

...care e drogul tău?

Stai departe de colegul pmstancu atat cat iti permite timpul liber. :old

E "bolnav" de tot ce inseamna frumos, "deranjant" de pasionat in ceea ce face si prea "obsedat" de bun simt.

PS : Intentionez sa cumpar ceva similar cu toate accesoriile incluse.

Sa o iau ?

564.jpg.b2ffddfbfe578950d6deeda82cc95715.jpg

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare