Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

samsung tab 2 alimentare si usb

ghost4ever

Postări Recomandate

salut

ma gândesc sa folosesc următorul sistem pt. navigație dar si pt. muzică : Samsung Tab 2 10.1"

-problema apare cand încerc sa găsesc o soluție, un adaptor care sa încarce tableta in același timp ce citește un stick USB !

singurul adaptor PE care l-am găsit este unul cu un switch pe mufa citire sau încărcare ceEa ce nu ma avantajează.

...stie cineva cum se poate face artizanal dintr-un adaptor citire si un încărcător !?!

-ce soluție ar fi sa conectez o antena GPS externa !?!

:t1

images.jpg.4bb7abccb67a914ded48845ad52d36b2.jpg

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: samsung tab 2 alimentare si usb

1. Card de 64GB.

2. Receptor GPS pe bluetooth.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

1. Card de 64GB.

2. Receptor GPS pe bluetooth.

ideea e sa pot aduce muzica pe stick, card are de 128 :grin:

antena gps pe bluetooth nu ma avantajeaza din ce motive:

1- nu se conecteaza mereu cu toate app. ... bataie d cap

2. tre' trasa alimentare separat... mai bine trag un fir la antena direct ! !! :arrow::arrow:

idei?

uite parerile sunt impartite

http://www.elforum.ro/topic/78104-alimentare-pentru-usb-la-tableta/

am gasit acest hub desi ... mufa de incarcare nu este chiar micro usb dar cred ca asta cea mai mica problema...!!

https://www.aliexpress.com/item/Free-Ship-OTG-Hub-Cable-Connector-Spliter-4-Port-Micro-USB-Power-Charging-Charger-For-Smartphone/32351972034.html?spm=2114.30010308.3.2.BFddlN&ws_ab_test=searchweb201556_0,searchweb201602_5_10057_10056_10065_10068_10055_10054_10069_10059_10058_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_2&btsid=7b9f689b-8e6d-4b19-8d74-7f4fcc5e8a3e

oare merge cu chinezaria asta sau ... chiar nimeni nu s-a lovit de problema asta ??

Editat de Astral
Link spre comentariu

Tableta are suficienta putere de procesare sa poata sa foloseasca hartile care presupun ca se gasesc pe card si sa citeasca si muzica (tot de pe card). 128GB inseamna multa muzica :) [si eu sunt bolnav cu muzica, si totusi ... mai mult de 32GB in masina nu am vazut rostul...].

In privinta GPS-ului, receptorul GPS incorporat in tableta (Acer, Samsung, Allview - astea le-am avut eu) si-a facut datoria cu brio. Nu am avut niciodata probleme in privinta semnalului GPS decat cu ASUS (de la care sincer nu ma asteptam)...ASUS-ul este la fie-mea acum, eu sunt in expectativa in privinta a ceea ce-mi aleg ca si navigatie de acum incolo ...regret Acer-ul :(

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Tableta are suficienta putere de procesare sa poata sa foloseasca hartile care presupun ca se gasesc pe card si sa citeasca si muzica (tot de pe card). 128GB inseamna multa muzica :) [si eu sunt bolnav cu muzica, si totusi ... mai mult de 32GB in masina nu am vazut rostul...].

In privinta GPS-ului, receptorul GPS incorporat in tableta (Acer, Samsung, Allview - astea le-am avut eu) si-a facut datoria cu brio. Nu am avut niciodata probleme in privinta semnalului GPS decat cu ASUS (de la care sincer nu ma asteptam)...ASUS-ul este la fie-mea acum, eu sunt in expectativa in privinta a ceea ce-mi aleg ca si navigatie de acum incolo ...regret Acer-ul :(

eh cardul a fost moștenit de la un tab cu win decedat prin "crăpătura"...nu e plin, problema e sa conectez un stick in timp ce o încarc...

Link spre comentariu

Unui adaptor USB OTG i se poate face usor o adaptare prin care sa introduci voltaj in el extern. DAR, nu sunt sigur ca tableta se poate incarca in modul de citire USB. Practic ea furnizeaza curent stick-ului in momentul cand acesta este conectat. Acestea fiind spuse, eu nu as incerca sa alimentez o tableta care se afla in modul de citire USB, cel putin nu fara a studia mai bine problema inainte, deoarece se pot aduce distrugeri respectivei tablete.

Completare: Din o scurta verificare pe google, am aflat ca pentru a intra in modul de incarcare dispozitivele android au nevoie de scurt pe pinii de date, iar daca nu exista acest scurt, intra in modul host, adica se conecteaza la dispozitivul USB. De asemenea, exista pe piata dispozitive care au si port incarcare si port de date, si functioneaza pe principiul urmator: conectezi incarcatorul prin adaptorul respectiv, se face verificarea prezentei unui scurt pe pinii de date, tableta/telefonul incepe sa se incarce. Dupa conectezi dispozitivul USB pe celalalt port al adaptorului si tableta/telefonul se conecteaza la el, verificarea aceea de prezenta a scurtului fiind facuta doar odata, la conectarea initiala a mufei adaptorului la telefon/tableta. Exista atat dispozitive cu switch, pe care il comanzi tu din pozitia de incarcare (scurt pe pinii de date) in cea de incarcare + date (fara scurt), si unele "smart", care fac trecerea automat. Ordinea va fi mereu aceeasi. Intai conectezi incarcatorul, si apoi dispozitivul usb de stocare. Pe langa aceste dispozitive chinezesti, poti avea norocul sa gasesti unul original, deoarece multi producatori de dispozitive mobile au inteles existenta acestei nevoi de a incarca dispozitivul in timpul transferului de date, dar de gasesti dispozitiv original care sa faca asta, cel mai probabil va costa mult mai mult decat variantele chinezesti.

Link spre comentariu

Unui adaptor USB OTG i se poate face usor o adaptare prin care sa introduci voltaj in el extern. DAR, nu sunt sigur ca tableta se poate incarca in modul de citire USB. Practic ea furnizeaza curent stick-ului in momentul cand acesta este conectat. Acestea fiind spuse, eu nu as incerca sa alimentez o tableta care se afla in modul de citire USB, cel putin nu fara a studia mai bine problema inainte, deoarece se pot aduce distrugeri respectivei tablete.

Completare: Din o scurta verificare pe google, am aflat ca pentru a intra in modul de incarcare dispozitivele android au nevoie de scurt pe pinii de date, iar daca nu exista acest scurt, intra in modul host, adica se conecteaza la dispozitivul USB. De asemenea, exista pe piata dispozitive care au si port incarcare si port de date, si functioneaza pe principiul urmator: conectezi incarcatorul prin adaptorul respectiv, se face verificarea prezentei unui scurt pe pinii de date, tableta/telefonul incepe sa se incarce. Dupa conectezi dispozitivul USB pe celalalt port al adaptorului si tableta/telefonul se conecteaza la el, verificarea aceea de prezenta a scurtului fiind facuta doar odata, la conectarea initiala a mufei adaptorului la telefon/tableta. Exista atat dispozitive cu switch, pe care il comanzi tu din pozitia de incarcare (scurt pe pinii de date) in cea de incarcare + date (fara scurt), si unele "smart", care fac trecerea automat. Ordinea va fi mereu aceeasi. Intai conectezi incarcatorul, si apoi dispozitivul usb de stocare. Pe langa aceste dispozitive chinezesti, poti avea norocul sa gasesti unul original, deoarece multi producatori de dispozitive mobile au inteles existenta acestei nevoi de a incarca dispozitivul in timpul transferului de date, dar de gasesti dispozitiv original care sa faca asta, cel mai probabil va costa mult mai mult decat variantele chinezesti.

10x de info

acum e clar!

, cel mai simplu e sa fac / găsesc un cablu cu switch și copiez ce am pe stick pe card după care il trec pe încărcare !

Link spre comentariu

daca ai nevoie de putere folosește un Note ( il recomand din experiența + mirror link in masina la orice display ai tu acolo !

p.s. adaptor miror link găsești la max 100€

Link spre comentariu

Cu exceptia situatiei in care ii dai scurt pe date cu dispozitivul de stocare conectat totul e ok. In caz ca il faci tu acest adaptor, iti va trebui un switch mai "destept" care cand face scurt pe pinii de date taie alimentarea in partea catre stick.

Spor la treaba.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare