ady17 Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Salut tuturor. Am deschis acest topic pentru a dezbate si a primi sfaturi.As dori sa achizitionez in perioada urmatoare un SUV second-hand.Stiu ca unii din voi aveti multe cunostinte despre acestea.As dori raspunsuri de la cei ce cunosc bine,daca se poate. Mentionez ca doresc SUV mai ales pentru teren accidentat cu drumuri de tara si drumuri forestiere(offroad usor si mediu).Nu vreau un offroader autentic deoarece consuma mult si nici nu am nevoie de astfel de masina.,desi am de gand sa merg mai mult pe la tara decat prin oras.Am gasit 5 modele care zic eu ca sunt cele mai ok (la performante,pret si consum).Acestea sunt: Toyota Rav4-136cp,310 Nm cuplu 2.2l diesel Nissan X-trail 136cp, 314 Nm cuplu 2.2l diesel sau 150cp, 320cp 320 Nm cuplu 2.0 diesel Land Rover Freelander 2, 160cp, 400 Nm cuplu 2.2 diesel Suzuki Grand Vitara 130cp, 300 Nm cuplu 1.9 diesel Renault Koleos 150cp, 380 Nm 2.0 diesel Cam toate sunt modele 2006-2010,convenabile si ca pret.Eu zic ca fiecare are un atu dar si puncte slabe,de exemplu: Toyota e marca buna,Nissanul si Koleos stiu ca au acelasi sistem 4x4 si cica e performant,Suzuki are reductor(zic eu ca ar fi util) dar are motor mai slab ,iar Land Rover are motor mai puternic dar n-are nici diferential blocabil si nici reductor din cate stiu.Care din acestea considerati ca ar fi mai bun (mai ales performante off road) si care a.r fi principalele lor probleme (de ordin tehnic si fiabilitate) ? Editat Septembrie 20, 2016 de ady17 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Alegere SUV Eu m-as duce pe RAV4. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Alegere SUV Lasand la o parte variantele propuse ...eu as merge pe un Hilux 3.0 ... :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady17 Postat Septembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Alegere SUV Lasand la o parte variantele propuse ...eu as merge pe un Hilux 3.0 ... :wink: Hilux si alte modele de genul desi sunt mai bune,consuma mult si nu le prefer Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Alegere SUV Consumul in 4x4, in teren accidentat (in afara soselei) nu are nici o treaba cu consumul dat de fabricant ptr asfalt. Asta ca fapt divers. Daca vrei un consum mic, ia un Logan si pune-i GPL. Ai cost de achizitie mic, costuri de exploatare-intretinere mici, garda buna la sol si cam pe unde intri cu SUV-ul intri si cu Loganul. Daca vrei sa folosesti SUV-ul in agricultura, uita toate variantele de mai sus. Gandeste-te la un offroader veritabil. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 (editat) Re: Alegere SUV drumuri de tara si drumuri forestiere(offroad usor si mediu). Parerea mea e sa iei ceva cu reductor , nu o sa regreti. Altfel si eu zic la fel ,Loganul cel mai ieftin SUV :)) ( vad regulat pe unde merge un prieten cu loganul si de fiecare data raman uimit, poate odata am sa filmez.. ) Editat Septembrie 20, 2016 de danciucu XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Septembrie 20, 2016 Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Alegere SUV suzuki grand vitara pana in 2004 motor 110cp cu reductor! 1 sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady17 Postat Septembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Alegere SUV Parerea mea e sa iei ceva cu reductor , nu o sa regreti. Altfel si eu zic la fel ,Loganul cel mai ieftin SUV :)) ( vad regulat pe unde merge un prieten cu loganul si de fiecare data raman uimit, poate odata am sa filmez.. ) Logan am si eu acum,dar nu prea ma satisface asa tare.Vreau ceva mai bun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady17 Postat Septembrie 20, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2016 Re: Alegere SUV suzuki grand vitara pana in 2004 motor 110cp cu reductor! Si eu ma gandeam la ala mai nou,dupa 2006 parca si ala are reductor,gresesc? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Alegere SUV are,dar are si suficienta electronica la modelul propus de mine reductorul este cuplabil prin levier(maneta) la cel dorit de tine prin buton sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate