grigsilviu Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Salutare, pentru ca pielea de la schimbatoare si frana de mana erau rupte si aratau jalnic am trecut la reconditionarea lor. Cam asa arata :wink: Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 21, 2016 Partajează Postat Septembrie 21, 2016 Re: Refacut piele schimbator Discovery 2 fain.... mai fa un set si pt mine pe bani:grin: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Septembrie 22, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Refacut piele schimbator Discovery 2 fain.... mai fa un set si pt mine pe bani:grin: Cu mare drag, trebuiesc demontate si sa mi le trimiti. Grigore Silviu Cost din pacate este de 200 lei Numai bine. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 22, 2016 Partajează Postat Septembrie 22, 2016 Re: Refacut piele schimbator Discovery 2 Atunci mai astept sa fie la fel de distruse ca cele pe care le-ai facut...au macar pe aproape:grin: ca ale mele sunt inca suportabile :g NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdanhh Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Re: Refacut piele schimbator Discovery 2 Salut! Eu le-am luat pe astea: http://www.ebay.co.uk/itm/281825716407 S-au potrivit DE MINUNE si arata FOARTE BINE. Fac si poze :-) daca vrei, dar recomand cu incredere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate