sierrafery Postat Septembrie 23, 2016 Partajează Postat Septembrie 23, 2016 Ceao baieti(si fete), ma saturasem de ce nasol mergeau stropitoarele de parbriz la D2 asa ca am luat kitul asta http://www.ebay.ie/itm/201661218173?clk_rvr_id=1091792624358&item=201661218173&lgeo=1&vectorid=229543&rmvSB=true , montarea a durat vreo 15 minute ca tubulatura se poate trece prin grila de sub capota, doar se scoate furtunul de pe vechile jeturi pe capota si se conecteaza de noua instalatie...in sfarsit sunt si eu multumit cum se spala parbrizul... kitul asta e functional pt orice model care are brate de stergator clasice(eu am de D1) la alea originale de D2 nu cred ca s-ar potrivi ca sunt mai late functioneaza cam asa: 1 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Re: Upgrade spalare parbriz E buna chestia asta. Oricum vroiam sa imi schimb un brat care are arcul slabit, asa ca imi voi lua 2 brate de D1 si kitul respectiv. O singura intrebare am: sunt plug and play sau trebuie bricolat ceva? LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Septembrie 25, 2016 Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Re: Upgrade spalare parbriz Eu mi-am facut ieri la Frontera asa ceva. Imi mai trebuie doar un T-eu ca sa le conectez intre ele si e gata :h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 25, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2016 Re: Upgrade spalare parbriz E buna chestia asta. Oricum vroiam sa imi schimb un brat care are arcul slabit, asa ca imi voi lua 2 brate de D1 si kitul respectiv. O singura intrebare am: sunt plug and play sau trebuie bricolat ceva? mai citeste o data ce am scris:wink: ... e plug and play NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tdd70 Postat Septembrie 27, 2016 Partajează Postat Septembrie 27, 2016 Re: Upgrade spalare parbriz Am inteles. Multam fain. :x LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate