Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Upgrade spalare parbriz

sierrafery

Postări Recomandate

Ceao baieti(si fete), ma saturasem de ce nasol mergeau stropitoarele de parbriz la D2 asa ca am luat kitul asta http://www.ebay.ie/itm/201661218173?clk_rvr_id=1091792624358&item=201661218173&lgeo=1&vectorid=229543&rmvSB=true , montarea a durat vreo 15 minute ca tubulatura se poate trece prin grila de sub capota, doar se scoate furtunul de pe vechile jeturi pe capota si se conecteaza de noua instalatie...in sfarsit sunt si eu multumit cum se spala parbrizul... kitul asta e functional pt orice model care are brate de stergator clasice(eu am de D1) la alea originale de D2 nu cred ca s-ar potrivi ca sunt mai late

functioneaza cam asa:

• Like 1

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Upgrade spalare parbriz

E buna chestia asta. Oricum vroiam sa imi schimb un brat care are arcul slabit, asa ca imi voi lua 2 brate de D1 si kitul respectiv. O singura intrebare am: sunt plug and play sau trebuie bricolat ceva?

LR Discovery 2, an 2000, manual, Td5, HDC, ACE, SLS, TC, etc...
Link spre comentariu

Re: Upgrade spalare parbriz

E buna chestia asta. Oricum vroiam sa imi schimb un brat care are arcul slabit, asa ca imi voi lua 2 brate de D1 si kitul respectiv. O singura intrebare am: sunt plug and play sau trebuie bricolat ceva?

mai citeste o data ce am scris:wink: ... e plug and play

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare