Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Punte fata de Disco 1 montata pe Disco 2 ?

grigsilviu

Postări Recomandate

Salutare,

A montat cineva punte fata de Discovery 1 pe Discovery 2, si daca DA, SUNT de facut ceva modificari?

Multumesc anticipat.

Editat de Astral

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Punte fata de Disco 1 montata pe Disco 2

Eu zic sa te reorientezi, nu se potriveste deloc

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Re: Punte fata de Disco 1 montata pe Disco 2

Eu zic sa te reorientezi, nu se potriveste deloc

Sal ai incecat tu, sau stii pe cineva care a incercat fizic este doar o intrebare, sau ce nu se potriveste?

Multumesc

Silviu Grigore

Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink:

E-mail: grigsilviu@gmail.com

Link spre comentariu

Re: Punte fata de Disco 1 montata pe Disco 2 ?

Eu nu as fi incercat sa-mi mutilez D2-ul in felul asta dar am citit destule postari pe forumuri in care se sustinea ca nu merge, ajunge sa te uiti in microcat la ele si sa vezi diferentele uriase... ar trebui multiple carpaceli ce eu nu sunt dispus nici sa ma gandesc la ele totodata eu cred ca ar trebui schimbat tot ce inseamna suspensie si directie, nu ai putea sa adaptezi huburile de D2 la puntea de D1 deci sistemul ABS ar fi peste cap ceea ce inseamna nici vitezometru, odometru, etc... nu recomand

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Salutare! Eu am montat punti de D2 pe un defender.Masina pentru Dacar .Desigur au fost modificari dar nu de speriat . Intradevar invers nu recomand .

Reality is for those who cannot face Science Fiction!
Link spre comentariu

Salutare! Eu am montat punti de D2 pe un defender.Masina pentru Dacar .Desigur au fost modificari dar nu de speriat . Intradevar invers nu recomand .

Defenderul ia semnalul de vitezometru de pe cutia de transfer, D2-ul din senzorii ABS dar acel VSS(vehicle speed signal) transmis de ABS ECU si catre vitezometru e folosit si de ECU motor in strategia adaptiva si trebuie sa fie de acuratete mare nu ca la modelul WABCO C care e pe Defender...presupun ca schimbarea puntii D2 in D1 ar avea ca motiv si pretul rulmentilor care la D2 sunt scumpi si se schimba tot hubul pe cand la D1 doar rulmentul... totodata intre puntea de Defender si cea de D2 daca erau ambele Td5 exista o asemanare mai mare ca intre D1 si D2 ... daca e vorba de o masina folosita exclusiv pt off road poti face ce doresti dar daca e pt uz mixt e periculos.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare