LaurentiuRRS Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Salut sunt nou posesor de RRS 2016 3.0 TDV 6 SE si as dori sa stiu si eu la ce sa ma astept de la el cu probleme la cat timp sa-i fac schimbul de ulei etc. Masina are 20km Stima! Editat Septembrie 30, 2016 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Re: Rrs 2016 Salut sunt nou posesor de RRS 2016 3.0 TDV 6 SE si as dorii sa stiu si eu la ce sa ma astept de la el cu probleme la cat timp sa-i fac schimbul de ulei etc. Masina are 20km Stima! Salut! Masina este prea noua, nu cred ca sunt multi utilizatori pe aici. Daca nu ai primit de la reprezentanta User Manual, intra aici, fa-ti un cont si descarca tot ce ai nevoie: http://topix.landrover.jlrext.com/topix/vehicle/lookupForm Bafta si spor la citit! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Re: Rrs 2016 Momentan la nimic,fiind 2016 nou sau sh are garantie,deci nimic.Urmareste pasii din cartea service , intervale si pregateste cardul.... Poti sari sau nu reprezentanta unanim recunoscuta pentru preturi simpatice.Daca poti si accepta continuarea garantiei cu mentenanta in alt service ,cere lista cu service recomandat,chestii din astea de finete pentru un om ce se uita la bani. Daca banii nu costituie o problema, atunci mergi pe service premium, cafea aproximativ buna, canapea,factura pe firma......servicii si facturi pe masura valorii masinii. Sunt sfaturi din prisma unui om care,ca si ~ 50% din userii de aici nu ar da nimic pe orice rabla 4x4 premium peste 2010, pentru ca nu merita investitia din punctul lui de vedere. Dar fiecare isi cunoaste patura. Am mers cu RRS 2015,cel de test,cam 4 zile si 1000km -DN1, autostrada, prin Bucuresti.....Personal nu am fost impresionat major.....trage ok,interior ok,dar comparativ cu o masina premium non SUV cu sau fara un sistem 4x4 ....consum mare,tone de accelerat si mai ales oprit,gabarit ce te penalizeaza,locuri parcare poola in Bucuresti.... la fete si in trafic impresie ,posibilitatea de a urca o bordura,pozitia inalta la volan,ceva avantaj iarna poate,in rest .... Sa o stapanesti sanatos si fara incidente si fii binevenit pe forumul de 4x4 :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LaurentiuRRS Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Re: Rrs 2016 Salut! Masina este prea noua, nu cred ca sunt multi utilizatori pe aici. Daca nu ai primit de la reprezentanta User Manual, intra aici, fa-ti un cont si descarca tot ce ai nevoie: http://topix.landrover.jlrext.com/topix/vehicle/lookupForm Bafta si spor la citit! Multumesc o sa citesc cartea in detaliu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LaurentiuRRS Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Re: Rrs 2016 Momentan la nimic,fiind 2016 nou sau sh are garantie,deci nimic.Urmareste pasii din cartea service , intervale si pregateste cardul.... Poti sari sau nu reprezentanta unanim recunoscuta pentru preturi simpatice.Daca poti si accepta continuarea garantiei cu mentenanta in alt service ,cere lista cu service recomandat,chestii din astea de finete pentru un om ce se uita la bani. Daca banii nu costituie o problema, atunci mergi pe service premium, cafea aproximativ buna, canapea,factura pe firma......servicii si facturi pe masura valorii masinii. Sunt sfaturi din prisma unui om care,ca si ~ 50% din userii de aici nu ar da nimic pe orice rabla 4x4 premium peste 2010, pentru ca nu merita investitia din punctul lui de vedere. Dar fiecare isi cunoaste patura. Am mers cu RRS 2015,cel de test,cam 4 zile si 1000km -DN1, autostrada, prin Bucuresti.....Personal nu am fost impresionat major.....trage ok,interior ok,dar comparativ cu o masina premium non SUV cu sau fara un sistem 4x4 ....consum mare,tone de accelerat si mai ales oprit,gabarit ce te penalizeaza,locuri parcare poola in Bucuresti.... la fete si in trafic impresie ,posibilitatea de a urca o bordura,pozitia inalta la volan,ceva avantaj iarna poate,in rest .... Sa o stapanesti sanatos si fara incidente si fii binevenit pe forumul de 4x4 :grin: Multumesc de sfaturi Mai am o a doua masina pentru bucuresti o sa o folosesc pe aceea pentru parcari :))) Cu service-ul os a incerc reprezentanta sa vad ce ofera Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 Re: Rrs 2016 Multumesc de sfaturi Mai am o a doua masina pentru bucuresti o sa o folosesc pe aceea pentru parcari :))) Dupa 3 ani, intre Grand si Logan a castigat Loganul in traficul din Bucuresti. 3-5 acrosari cu sau fara vina posesorului - mai ieftin cu loganul.... 5,5% Vs 10-12% cand mergi 3000km/luna doar cu aia si ai sa spunem 3 masini in explatare, poti sa o uiti deschisa , din jeep a trebuit sa-mi cumpar o pereche noua de ochelari ai am ramas fara colectia de dvd a copilului in 3 minute....inca ma bucur ca am ramas cu DVD player si bord intreg. Acum fiecare isi stie calculele dar eu, daca as alege acum, as alege Loganul din start.Si ceva 4x4 clasic,din generatia de aur '90 ....ca tot suntem pe forum specific,dar asta-i alta discutie pentru sufletul cui simte asa.... Scuze ca bat apa in piua pe asta dar, dupa mintea mea,cand dai banutii pe un RRS 2016, aia multi, nu mai tii o alta masina pt parcari de Bucuresti,doar pt perioada de service cand reprezentanta nu-ti da masina......mergi cu RRS,ca nu ai luat-o de colectie si nici ca demonstratie de declaratie de venit. Altfel,in 2 ani pretul se duce dracului,costurile se duc la valoarea unui Audi A3 nout ,ideal de oras si satisfactie este luata in :banana de modelul nou sau un facelift. Ramande doar mandria de a fi posesorul unei masini de WE,tinuta in garaj....adica a unei investitii proaste.Asta daca faci calcule realiste la rece.In cazul _experimentat _al unui roman normal, ce presteaza pe bani suficienti ,isi permite diverse lucruri si nu ocazional. Restul ,aia anormali, se cheama milionari excentrici si pot avea ce vor ei,cum si cand vor ei pe bani multi, fara numar si fara scrupule din astea de oameni normali care se uita la 40-50.000E.....sau pe firma si nu conteaza in ecuatia econimica...... Imi pare rau ca-ti stric bucuria, dar in mod normal vorbim aici de masini de 10-20 ani, nu de noutati din colectia abia lansata.Din care cauza ca niste morocanosi harsaiti de viata, munca si realitati ne dam cu parerea. Eu ma bucur sincer pentru tine , dar cum nu ne cunoastem personal, imi expun parerile deschis, pentru ca am cunostinte cu SUV Porsche 2015 care pt vara si-a luat un Mercedes 2016 ,decapotabil, si cunostinta care nu -si mai permite sa schimbe uleiul si sa faca o revizie la un RRS din 2013.....la fel , amic cu un Tuareg luat nou in 2010 care are de schimbat bucsi si bascule de 2000E si care refuza ca nu merita, ca nu poate, ca nu..... deci scuze pentru expunerea sincera si dezinteresata de idei . Iti doresc sa il schimbi la doi ani cu noul model....sa te incadrezi in categoria milionari excentrici :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LaurentiuRRS Postat Septembrie 30, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Re: Rrs 2016 Dupa 3 ani, intre Grand si Logan a castigat Loganul in traficul din Bucuresti. 3-5 acrosari cu sau fara vina posesorului - mai ieftin cu loganul.... 5,5% Vs 10-12% cand mergi 3000km/luna doar cu aia si ai sa spunem 3 masini in explatare, poti sa o uiti deschisa , din jeep a trebuit sa-mi cumpar o pereche noua de ochelari ai am ramas fara colectia de dvd a copilului in 3 minute....inca ma bucur ca am ramas cu DVD player si bord intreg. Acum fiecare isi stie calculele dar eu, daca as alege acum, as alege Loganul din start.Si ceva 4x4 clasic,din generatia de aur '90 ....ca tot suntem pe forum specific,dar asta-i alta discutie pentru sufletul cui simte asa.... Scuze ca bat apa in piua pe asta dar, dupa mintea mea,cand dai banutii pe un RRS 2016, aia multi, nu mai tii o alta masina pt parcari de Bucuresti,doar pt perioada de service cand reprezentanta nu-ti da masina......mergi cu RRS,ca nu ai luat-o de colectie si nici ca demonstratie de declaratie de venit. Altfel,in 2 ani pretul se duce dracului,costurile se duc la valoarea unui Audi A3 nout ,ideal de oras si satisfactie este luata in :banana de modelul nou sau un facelift. Ramande doar mandria de a fi posesorul unei masini de WE,tinuta in garaj....adica a unei investitii proaste.Asta daca faci calcule realiste la rece.In cazul _experimentat _al unui roman normal, ce presteaza pe bani suficienti ,isi permite diverse lucruri si nu ocazional. Restul ,aia anormali, se cheama milionari excentrici si pot avea ce vor ei,cum si cand vor ei pe bani multi, fara numar si fara scrupule din astea de oameni normali care se uita la 40-50.000E.....sau pe firma si nu conteaza in ecuatia econimica...... Imi pare rau ca-ti stric bucuria, dar in mod normal vorbim aici de masini de 10-20 ani, nu de noutati din colectia abia lansata.Din care cauza ca niste morocanosi harsaiti de viata, munca si realitati ne dam cu parerea. Eu ma bucur sincer pentru tine , dar cum nu ne cunoastem personal, imi expun parerile deschis, pentru ca am cunostinte cu SUV Porsche 2015 care pt vara si-a luat un Mercedes 2016 ,decapotabil, si cunostinta care nu -si mai permite sa schimbe uleiul si sa faca o revizie la un RRS din 2013.....la fel , amic cu un Tuareg luat nou in 2010 care are de schimbat bucsi si bascule de 2000E si care refuza ca nu merita, ca nu poate, ca nu..... deci scuze pentru expunerea sincera si dezinteresata de idei . Iti doresc sa il schimbi la doi ani cu noul model....sa te incadrezi in categoria milionari excentrici :grin: Multumesc pentru sinceritatea de care dai dovada insa: 1 Nu sunt milionar 2 Detin 2 masini pentru ca am si o sotie :))) 3 Am avut de ales intr-e un Bmw x5 Hyundai Sate fe/Tucson Evogue si am ajuns la acest RRS Eu sper sa nu am probleme cu el De 2 ani urmaresc rewiew-uri despre el si am ramas impresionat ,am detinut un RRS 2011 vreo 3 luni de la un prieten (a plecat la munca in afara) si mi-a placut masina m-a surprins placut de aceea am optat pentru RRS 2016 Stima pentru sinceritate! Editat Septembrie 30, 2016 de Astral VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Septembrie 30, 2016 Partajează Postat Septembrie 30, 2016 (editat) Re: Rrs 3.0 TDV 6 SE, 2016 Du-te cu el doar la reprezentanta ca sa beneficiezi de garantie...ai 5 ani sau 150.000 km si e pacat sa nu beneficiezi de ea zgarcindu-te la tarate...garantia acopera inclusiv bucsaraie,pivoti si alte maruntisuri. Intretinerea e foarte ok chiar si la reprezentanta,intervalele de service sunt mari...per total iesi bine raportat la km...poate mai bine decat la masini din clasa medie. Am acelasi motor pe Disco si n-am avut nici un fel de probleme in 180000 km... La mine cartea zice ca schimbul de ulei se face la 26.000 km...in cazul tau am impresia ca e la 30.000....citeste cartea bine si invata masina ca sa nu ai probleme. Sa o stapanesti sanatos! L.E. AI masina la schimb daca sta in service...eu am schimbat parbrizul si mi-au dat un Mercedes...:grin: Editat Septembrie 30, 2016 de sean70 Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soferman Postat Octombrie 2, 2016 Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Re: Rrs 3.0 TDV 6 SE, 2016 O masina frumoasa, sunt convins ca te va incanta de fiecare data cand o vei conduce. Daca iti permiti mergi pe reprezentanta, este mai bine asa. Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea. http://range-rover-vogue.blogspot.ro/ Range Rover Autobiography, 3.6 L, 272 Cp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LaurentiuRRS Postat Octombrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2016 Re: Rrs 3.0 TDV 6 SE, 2016 O masina frumoasa, sunt convins ca te va incanta de fiecare data cand o vei conduce. Daca iti permiti mergi pe reprezentanta, este mai bine asa. Sa o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea. Multumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate