Boieru Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Numele meu este Sebastian Isac, am 29 de ani, si sunt din Valenii de Munte, Prahova. Pasionat de motociclism, in special off-road, si pasionat foto, vreau sa imi implinesc un vis din copilarie, si anume, "cand o sa ma fac mare, o sa imi iau ARO". Timpul a trecut, si cred ca a venit momentul sa nu mai stau ca fraierul si sa balesc de cate ori va vad cum trecetzi cu mashinile spre munte, si sa pun mana sa imi cumpar si eu o mashina. Sunt in faza de cercetare, sa vad cam ce mi se potriveste. As prefera sa imi iau o mashina gata preparata, am vazut cateva la rubrica vanzari, si asta din cauza ca nu prea am timp liber. In fine, asta e mai putzin important, pentru ca aceasta rubrica era de prezentare a mea. Sunt unul din membrii fondatori ai clubului moto Silver Pistons Free Spirit (http://www.silverpistons.ro), si unul din organizatorii festivalului MotoRRock (http://www.motorrock.ro), eveniment ce incerca sa demonstreze ca muzica rock si actiunile caritabile pot sa mearga mana in mana. Astfel, in urma concertelor cu nume sonore in istoria muzicii de la noi dar si cu formatzii noi si unele chiar debutante, am reusit sa strangem din donatzii bani si jucarii pentru casele de copii din judetz. Practic motociclismul din 2oo2, timp in care am schimbat mai multe stiluri de motociclete, si am trecut de 2 ori pe langa intalnirea cu gagika aia cu manite neagra si coasa in loc de posheta. Am hotarat ca o motocicleta de tipul enduro-adventure mi se potriveste mai bine, in momentul in care am descoperit ca sufletul meu isi gaseste linistea numai adanc in padure, sau pe vreo creasta de munte. Vreau o mashina de teren. Imi plac iesirile in natura, imi place spiritul de aventura, si imi place prietenia si legaturile dintre oameni ce se infiripa in astfel de iesiri. Sper ca nu v-am plictisit, si sper sa ne vedem sanatoshi pe coclauri. P.S. Uitasem. Daca avetzi vreodata nevoie de ceva cand suntetzi in zona in care locuiesc (scule, sudura, polizare, tzuika...) sunatzi la 0728.292.638. Daca sunt pe uscat, va ajut cu cea mai mare placere. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Octombrie 9, 2008 Partajează Postat Octombrie 9, 2008 Re: Bine (ca) v-am gasit! Hei heeeei.......bine ai venit omule........ceva ma face sa cred ca e locul tau aici. Hai in gashca Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Bine (ca) v-am gasit! Salut! Multzumesc pentru primire. Merg cu cea mai mare placere la orice iesire in zona, dar deocamdata calare pe motor. Dar sper ca in maxim o luna a imi iau si o mashina. Deocamdata ma documentez, si sunt tare nervos ca nu reusesc sa ma hotarasc ce vreau. Mi-ar placea ceva mare, gen Toyota LJ, Discovery sau Patrol dar apoi daca ma uit la filmuletzele de pe net, parca tare m-ar atrage un Samurai micutz, de care sa ma doara-n 14 daca ma dau peste cap cu el. Ma gandesc chiar sa imi caut un sasiu cu motor de Samy, si in loc de caroserie sa imi fac o cusca din tzeava. Un fel de buggy de off-road. Am gasit aici un model care mi-a placut mult. http://scorpioncars.com/action/_photos.htm Acum lucrez cu un amic la un Buggy pe platforma de broscutza si motor de transporter LT. Am ajuns la stadiul in care mai e de facut decat cusca din tzeava, dar am luat o pauza, din lipsa de timp si pentru ca nu e gata inca dispozitivul de indoit tzeava. Salutari! P.S. Daca in weekend-ul 17-19 oct. avetzi vreo iesire la Cheia sau prin zona, sa imi datzi si mie un mesaj va rog. Pana atunci ma intorc de la munca, si imi pun la loc crampoanele pe motor. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Octombrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 13, 2008 Re: Bine (ca) v-am gasit! Acum am vazut cine esti, domnule eadrian_mlr...Daca mai tzii minte, acum vreo 2 ani, in peco la Magurele ne-am intalnit, tu erai cu mashina, si alimentai. Eu eram cu o Dacie crem, cu rotzi de aro 10 si cauciucuri cu crampoane. Stiu ca ai alergat putzin dupa mine pana la Valeni, pentru ca mergeam cam tare. Vroiai sa ma intrebi de unde am cumparat proiectoarele, ca erau de off road si iti placeau cum lumineaza. Cand am ajuns in centru la Valeni, am oprit si am discutat. Am mai vb pe urma pe forumul de la DTRN parca. Cu sigurantza o sa ne vedem la Cheia. Numai bine! Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate