Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Drum Bucuresti - Bran - starea recenta a variantelor posibile...

Mugur Iacob

Postări Recomandate

Salutare,

Vineri/Duminica trebuie sa ajung/plec in/din Bran si incerc sa evit DN 1 DIN Motive de aglomeratie.

O varianta ar fi sa o iau prin Targoviste-Dragoslavele dar nu mai stiu cum e drumul....voi merge cu masina de familie cu toti copii ...

Stie cineva cum e drumul? a fost cineva recent? eu parca tin minte ca sunt foarte multe serpentine....si nu ma avantajeaza deoarece in Fordul Galaxy fiind barca mare senzatia de plutire este destul de accentuata si ne mai da cate in cadou de voma le strumfe...

Din pacate nu pot pleca la orele necesare pentru evitare atraficului...

Cel mai mult incerc sa evit blocajele adica sa stau in masina cu orele, si prefer sa merg si pe drumuri putin mai proaste...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Drum Bucuresti - Bran - stare recenta variantelor posibile...

Bran-Campulung si mai departe 72A spre Targoviste doar ca nu ai cum sa eviti serpentinele si curbele dintre Bran si Campulung.

Bran-Brasov-Sacele-Cheia aglomerat, serpentine....deci nu prea ai cum sa eviti vomitatul, in aceiasi situatie sunt si eu cand merg cu fimea, caut trasee mai ocolitoare dar necirculate, din pacate insa cand mergi la plimbare Bran, Moeciu, Valea Prahovei, Sambata de sus si te intorci in Bucuresti nu prea gasesti varinate :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

Da stiu ca nu pot Evita serpentinele decat daca iau Elicopterul.....dar trebuie sa mai muncest putin sa imi iau elicopter...

Eu am fost odata in Bran pe ruta dinspre campulung si pana in Bran singur in masina fiind mi s-a acrit de serpentine....am jurat ca nu mai calc pe-acolo..

Dar se pare voi testa ruta asta Vineri dupa-amiaza....

Link spre comentariu

Daca nu esti presat de timp poti sa mergi bucuresti - targoviste - stoenesti - dragoslavele - podul dambovitei - dambovicioara - ciocanu - sirnea - moeciu. Asa mai scutesti din serpentiene.

Intre stoenesti - dragoslavele e partial neasfaltat si mai e putin neasfaltat prin sirnea.

Editat de radui
TLC KDJ120
Link spre comentariu

Am fost eu weekend-ul asta la Bran pe traseul Targoviste - Voinesti - Malul cu Flori - Cetateni - Stoienesti etc etc (nu stiu toate localitatile).Drumul e bun, cu mici portiuni proaste pe alocuri.La dus am prin aglomeratie si la ora 9 seara cand de obicei este cam liber pe acolo.La intors a fost o intreaga aventura pana am iesit din Bran. Ca sa scurtezi putin din drum si sa eviti serpentinele care te duc la Mateias, pana in stoienesti se face un drum la dreapta cu indicator Dragoslavele(sper ca nu ma insel), dar ca sa l indentifici mai usor ,pe partea stanga a drumului langa indicator, e amplasata si o oglinda in care poti sa te asiguri.Drumul asta e partial asfaltat,eu am ales varinata Mateias.

P.S Atentie mare prin Izvoare - Voinesti, mai ales daca mergi noaptea.E perioada in care se culeg merele,drumul nu este luminat, pe langa faptul ca era sa ma fac praf in 2 tractoare care mergeau cu luminile stinse, tractoristii sunt si ei oarecum ametiti de aburii alcoolului,n au nicio problema sa iasa din curte direct in jumatatea drumului, tirurile cu ciment sunt si ele destul de des intalnite.Daca poti sa te duci pe lumina, ar fi perfect.

Nissan Patrol k260 SD33T:tr

Suzuki Vitara 1.6 8V

Link spre comentariu

Am fost eu weekend-ul asta la Bran pe traseul Targoviste - Voinesti - Malul cu Flori - Cetateni - Stoienesti etc etc (nu stiu toate localitatile).Drumul e bun, cu mici portiuni proaste pe alocuri.La dus am prin aglomeratie si la ora 9 seara cand de obicei este cam liber pe acolo.La intors a fost o intreaga aventura pana am iesit din Bran. Ca sa scurtezi putin din drum si sa eviti serpentinele care te duc la Mateias, pana in stoienesti se face un drum la dreapta cu indicator Dragoslavele(sper ca nu ma insel), dar ca sa l indentifici mai usor ,pe partea stanga a drumului langa indicator, e amplasata si o oglinda in care poti sa te asiguri.Drumul asta e partial asfaltat,eu am ales varinata Mateias.

P.S Atentie mare prin Izvoare - Voinesti, mai ales daca mergi noaptea.E perioada in care se culeg merele,drumul nu este luminat, pe langa faptul ca era sa ma fac praf in 2 tractoare care mergeau cu luminile stinse, tractoristii sunt si ei oarecum ametiti de aburii alcoolului,n au nicio problema sa iasa din curte direct in jumatatea drumului, tirurile cu ciment sunt si ele destul de des intalnite.Daca poti sa te duci pe lumina, ar fi perfect.

Multumesc, deci si pe acest drum se mai aglomereaza.....

Link spre comentariu

Multumesc, deci si pe acest drum se mai aglomereaza.....

W.E. asta care a trecut, a fost ravasitul oilor la Bran si langa Bran,undeva pe camp. A fost nu aglomerat...ci de cosmar.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare