Cristian_ Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Salut am si eu o nedumerire cu HDC-ul. La cutia manuala acesta ar trebui sa functioneze in treapta 1 si in marsarier. Cand cuplez in marsarier se aprinde martorul si lucreaza normal, cand cuplez in viteza 1 martorul se aprinde si se stinge încontinuu si imi apare mesajul : HDC not avalable in this gear. Are cineva idee care ar fi cauza ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Octombrie 6, 2016 Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Re: Probleme HDC Freelander 2 Pe langa ce spuneam pe celalalt topic: intra si pe http://www.freel2.com/forum/ Au o sectiune si in limba romana si gasesti mult mai multe informatii decat la noi:cn It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian_ Postat Octombrie 8, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Re: Probleme HDC Freelander 2 Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 (editat) Re: Probleme HDC Freelander 2 Are un sensor pe cutia de viteze(1'st gear witch) care trebuie sa transmita la ECU cand e in viteza 1 pt HDC, contact imperfect in mufa, intrerupere pe circuit sau nu mai inchide, pe schema electrica de FL2 apare(mijloc/dreapta/sus) dar la aia nu am "connector view" la FL1 Td4 manual din 2006 e ca in poza si s-ar putea sa nu fie mare diferenta Editat Octombrie 8, 2016 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian_ Postat Octombrie 12, 2016 Autor Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: Probleme HDC Freelander 2 Multumesc pentru sfat si schita, se pare ca acolo e problema, are un contact cu bila ca la marsarier care nu mai lucreaza adica nu mai inchide circuitul. L-am comandat, maine soseste. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Re: Probleme HDC Freelander 2 Asa imi place cand e cu happy end :grin: NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate